Şimdi Ara

Evde sütten krema elde etmek ve sonrası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu nereye açacağımı tam olarak bilmediğimden buraya açtım. Umarım doğru yere açmışımdır. Dışarıdaki kutulu süt, tereyağ vs. artık lezzetli gelmediğinden ve çoğu doktor sağlık için kötü olduğunu söylediğinden evde yapmaya karar verdim. Şimdi ev için sütün kremasını ayıran makineler var. Bununla kremayı ayırıp o kremadan tereyağı elde etmeyi düşünüyorum. O kalan sütlü de artık yoğurt, kefir ya da normal şekilde tüketmeyi düşünüyorum. Bu makineleri kullanan var mı ? Oldukça verimli mi ? Bu kremalar sütün içindeki yağlarla birlikte mi ayrılır yoksa sütün içinde hala yağ kalır mı ? Bilgili olan varsa cevaplarsa sevinirim.



  • sizin aradıgınız makina süt jkrema makinası olarak satılıyor sütün kremasını yani yağını çıkartıyor ve kalan sütü lor peyniri yapılıyor veya marketlerde satılan yarım yağlı süt olarık içilebilir veya başka şeyler yapılabilir aşağıda iki makinayı inceleyin.


    https://www.netvitrinim.com/Arsan-ARS-140-Lt-Sut-Krema-Makinasi-elektrikli-Ev-Tipi-Sut-Krema-Makinasi-_9460.html

    https://www.netvitrinim.com/Asya-GA-140-Elektrikli-Sut-Kremasi-Makinasi-140-Lt-Aynigun-Kargo_9473.html




  • Artık hepimiz böyle düşünüyoruz ama ev şartlarında sanayi makineleriyle çalışmak zor olabilir. Öbür türlü de klasik usullerle yapmak da çok uğraştırır. Denemek lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.