Şimdi Ara

Evde sürekli bir huzursuzluk ve kavga var. Tecrübeliler yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam ablam ve ben 3 kişiyiz evde. Başlıkta dediğim gibi evde sürekli bir huzursuzluk ve kavga var benle alakalı olmayan. 2'si sürekli bağıra çağıra tartışıyor. Ben zaten kendi sorunları olan, yalnız depresif biriyim. Bir de artık bunlarla baş edemiyorum. İntiharlık raddeye geldi sıkıldım hem evin kavgası hem kendi sorunlarım. Çözüm üretmenizi istiycem ama gerçekten çok zor ve nadir bir durum bu.

Bunları yaşayan arkadaşlar bu tür sorunlardan nasıl uzaklaşıp rahatlıyorsunuz. Spor yapıyorum bayadır. Gitara başladım. Seneye üniversitenin yurduna çıkıcam.
  • Çözümünü kendin bulmussun.1 sene dayan ha yok dayanamiyirsan babamla annemle konuş benim psikilojim bozuluyor,kavga etmeyin lütfen vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her evde olan birşey tak kulaklığı mustafa ceceli - hüsran dinle
  • Sert bir cikis yapmadigin surece o kavgalar devam eder gidip biktim kavganizdan yeter diye bi patlama yap bakalim nolucak
    Not:en kotu ihtimal baban öldürebilir seni o yuzden denemeyebilirsin baban agresif birisiyse yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: NotimeTodie

Çözümünü kendin bulmussun.1 sene dayan ha yok dayanamiyirsan babamla annemle konuş benim psikilojim bozuluyor,kavga etmeyin lütfen vs vs

niye senin annenle babanla konuşuyor ki, kendi babasıyla konuşsun.
  • Sizi çok iyi anlıyorum. Öncelikle intihar etmek ve kendinize zarar vermeyi aklınınızın ucundan bile geçirmeyin. Bunlar şu an ki zor döneminde kafanı bulandıran düşünceler.

Aile sorununa gelecek olursam: Baban ve Ablanla ayrı ayrı konuş. Sorunu net olarak anla ve çözüm üretmeye bak. Ablan ve Babanla bir kere değil tekrar tekrar yalnız konuş. Tartışmalar/Kavgalar devam ederse ablanı başka bir odaya al her ikiside sakinleşsin.

Sorun devam ederse.. Aile büyüklerine anlat. Onlar kendi aralarında bir aile toplantısı düzenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 14 Şubat 2015; 16:30:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Küçük bi düzeltme. Ablası ile babası tartışıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @NotimeTodie @mehmetunal

Hocam çok denedim. Ablamla babam ediyor. Annem vefat etti. Şöyleki sürekli bir şey çıkıyor belli bir neden yok gibi, ben çok konuşmuş olsam da artık çözüleceğine dair inancım kalmadı. O nedenle daha çok rahatlama önerisi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 14 Şubat 2015; 16:31:15 >
  • Uyarınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

@NotimeTodie @mehmetunal

Hocam çok denedim. Ablamla babam ediyor. Annem vefat etti. Şöyleki sürekli bir şey çıkıyor belli bir neden yok gibi, ben çok konuşmuş olsam da artık çözüleceğine dair inancım kalmadı. O nedenle daha çok rahatlama önerisi istiyorum.

Çok uzgunum bu arada basin sagolsun umarim universitede rahatlarsin babanla ablan ayni ortamda bulunmazsa kavga olmaz ayri eve cikmasi gereken asil onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

quote:

Çözümünü kendin bulmussun.1 sene dayan ha yok dayanamiyirsan babamla annemle konuş benim psikilojim bozuluyor,kavga etmeyin lütfen vs vs

T9 klavyem var kendisi yapiyor.Akli olan arkadaşlar annemi annen anlamıştır zaten.

• kavganın ortasında odandan sert bi çıkış yapıp bağır çağır dök içindekileri ve evden çık. akşama doğru döndüğünde nasıl sessizleştiklerini görürsün

bu arada kendine yeni hobiler bul ( yaş tutuyorsa havalı tabanca, yer bulabiliceksen havalı tüfek alıp tenekeye falan sık iyi stres atarsın )

• quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

@NotimeTodie @mehmetunal

Kirmizi tuborg

• @Zodiac Killer
    Babamın ona karşı pek tahammülü kalmadı. Ablamın değişik huyları vardır. Aşırı stres, temizlik hastalığı vb.Babam sert tepki verse de bazen tahammülü kalmadığı için hak veriyorum. Tekrar konuşucam ama bir sonuç alacağımı sanmıyorum.

@mehmetunal

Üniversitedeyim hocam seneye çıkıcam yurda şu an hazırlığım. 13.30daki derse bile saat 7 de uyanıp okulda zaman geçirip öyle giriyorum ablam problem çıkarıyor evde kalınca diye. Diyeceksiniz ağırlığını koy falan ama sonra benim canım sıkılıyor zaten. Onların ayrı ev olayı olası bir ihtimal gibi değil bazı nedenlerden dolayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

quote:

T9 klavyem var kendisi yapiyor.Akli olan arkadaşlar annemi annen anlamıştır zaten.

telefonun kadar akıllı olsan okumayı öğrenirdin. anne ibaresi geçmiyor cümlede. söyleyeyim dedim.
  • Akılsız birisinden akil tavsiyesi alacak kadar dusmedim allaha şükür.
    İlk bas annesinin vefat ettiğini bilmiyordum Genellikle bu tur olayları anneler yatıştırır diye anneňe sor dedim.
    Ne yapıp yapmayacağını sizin gibi birine soracak değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.