Şimdi Ara

evde spor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 175 e 68im. Omuzlarım falan çok dar kaldı kafamın yanında. Kafam biraz büyüktür. 20 kilo verince tabi normal. Baya inceldim ve pek iyi de durmadı. Hacimlenmem şart yani. Çok küçük bi yerde oturuyorum ve spor salonunun çok iyi olmadığını düşünüyorum ve sporu evde yapmak istiyorum. Evde koşu bandı var zaten. Yanına dumbell vs ne almam gerekir ve nasıl bi program izlemeliyim? Haftada kaç gün ne çalışmalıyım? Beslenmeyi nasıl yapmalıyım? İlgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlı dambıl
    Kapı barı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar küçük bir yerden bahsediyoruz? Çok çok küçük değilse Obsessive'nin söylediklerinin yanında ayarlı bir bench sehpası fena olmaz bencehttp://www.netvitrinim.com/images_buyuk/f0/26091017092077321.jpg tarzında. Haftalık çalışma düzenin ve beslenmen hedeflere bağlı birazda haftada 3-4 gün ile başla besleme kısmında da hacim kazandırıcı düzgün karbonhidratlarla diyetini destekle çok yiyecek tüketmekte problem yaşıyorsan gainer ürünler ile öğünler ile destekleyebilirsin kalorini ölçünü kontrol altında tut. Aldığın kalori yetmiyorsa üzerine biraz daha ekleyip devam et birden çok fazla abanma :) Antremanında yetmiyorsa aynı şekilde gün ya da daha zor antremanlar ekleyerek güncelleyebilirsin. En önemlisi pes etme!

• Ayarlanabilir dumbell seti , uzun bar , eğri bar. Ayarlanabilir ağırlık sehpası decline incline yapabileceğin. Eldiven + Bel kemeri ve iyi partner 1.5 yıldır bu dökümanlar ile calışıyorum parthnerimde kız kardeşim yardımcı oluyor sağolsun
  • abi valla kimse kimseyi kandırmasın bu işler evde pek olmuyor, fazla yer kaplayabilen aletler vs,
    ayrıca spor salonundaki o gaz ortam, motivasyon evde olmadığından çoğu insan sıkılıyo o aletlerde eşe dosta, en kötü eskiciye gidiyo

o kadar ekipman alacağına kardeşim yazıl bi spor salonuna, çokta pahalı olmasına gerek yok zaten, hem düzenli motive bi şekilde yaparsın hemde hocalardan destek alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalfederer

abi valla kimse kimseyi kandırmasın bu işler evde pek olmuyor, fazla yer kaplayabilen aletler vs,
    ayrıca spor salonundaki o gaz ortam, motivasyon evde olmadığından çoğu insan sıkılıyo o aletlerde eşe dosta, en kötü eskiciye gidiyo

o kadar ekipman alacağına kardeşim yazıl bi spor salonuna, çokta pahalı olmasına gerek yok zaten, hem düzenli motive bi şekilde yaparsın hemde hocalardan destek alırsın

Tamam'ı ile katılıyorum. .

• kemalfederer kullanıcısına yanıt
    Evde İnsainty yapıyorum bütün movivasyonum pert mutlumusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorduğun sorulara göre anladığım bu işte 0 sın yani hiç bir bilgin yok salon ne kadar kötü olursa olsun git yoksa ya sıkılıp 3 ay bile yapmazsın ya da bilgi yanlışlığından dolayı orantısızlık olur salona git tecrübe ve bilgi edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.