Şimdi Ara

Evde sanayi tipi ızgara Nasıl olur? Mangalcılar Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Terasta kömürlü büyük mangal kullanıyorum. Kömür odun pislik vs. vs. kurtulmak istiyorum. Restoranlarda kullanılan gazlı ve elektrikli sanayi tipi ızgaralar dikkatimi çekmeye başladı kullanan tecrübe eden arkadaşlar varsa görüşlerini rica ederim :)
    Kömürdeki lezzet belki olmayacak ama en azından pişirmek işkence olmasın kolay pişirsin istiyorum, o yüzden gazlımı elektrikli mi tercih etmem gerekir bilmiyorum gazlı tüpten yada doğal gazdan dolayı biraz eziyet olabilir elektrikli olsa heryere kur ister balkona ister ocağın üstüne (davlumbazı çalıştırıp)
    Gazlı da pratik olmaz ama sanki daha harlı ve ekonomik olur diye tahmin ediyorum. Ürünlerden birinin mantıklı olduğunu düşünüyorsanız yada kullanıyorsanız, hangi tip ızgara daha mantıklı olur düz, çizgili, çizgili düz ve çelik ?
    Dediğim gibi görüşlerinizi rica ediyorum :)

Bahsettiğim ürünlerin görüntüleri;
    Evde sanayi tipi ızgara Nasıl olur? Mangalcılar Yardım :)Evde sanayi tipi ızgara Nasıl olur? Mangalcılar Yardım :)Evde sanayi tipi ızgara Nasıl olur? Mangalcılar Yardım :)Evde sanayi tipi ızgara Nasıl olur? Mangalcılar Yardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty.skr -- 15 Ekim 2018; 0:26:47 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizde demişsiniz evet asla mangalın tadını alamazsınız. Uğraşın lezzetli et yiyin derim şahsen.

Bu cihazlar alınmazmı alınır çok misafiriniz geliyorsa ve kısıtlı zamanımda kullancağım derseniz tabiki olur neden olmasın. Hele birde ağzının tadını bilmeyen misafirleriniz olursa kusura bakmayın doğru doğrudur saygısızlık ettiğimi sanmayın. Et kanlı canlı ister istemezde biraz isli yenir bunu kavrayamayan insan et yemesin derim şahsen. İşte o zaman bu cihazlar süper kurtarıcınız olur. Tertemiz çıkartırsınız etlerinizi ağzının tadını bilmeyenlerde oh çok güzel olmuş derler.

Alacağım diyorsanız düz plate veya düz döküm elektrikli olanı tercih ediniz temizliği kolaydır. Çizgili olanlarda mühürleme daha iyi oluyor derler ve şekil derler ama çok fark yoktur. Gazlıda denge sağlayamazsınız. Ben şahsen gazlı alevli mangal alınmasınada karşıyım kömürün zehrini yemeyen ette lezzet olmaz. Mutfaktaki davlumbazda bu cihazlardan çıkan koku ve dumanı çekmez onuda bilin ev tipi davlumbaz onlar. Terasınızda bir masa üstünde mükemmel kullanırsınız.

Deneyende yok anlaşılan forumda. Tost makinenizi ister mutfakta davlumbaz altında ister çıkarın terasa, atın ızgaralık etlerinizi üstüne denemiş olursunuz mantık aynıdır. Ben şahsen denedim her hepsini. Kömürlü mangala ancak yardımcı olabilir bu cihazlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.