Şimdi Ara

Evde örümcek var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler bugün yatağımın üstünde örümcek gördüm kaçtı ama duvar kenarlarında örümcek ağları falan var örümcek ısırıkları zararlımıdır evden kovmak yada öldürmek için ne yapmalıyım

Not: arkadaşlar ciddi yorumlar lütfen böcek fobim var konuyu nereye açacığımı bilemedim

• Ev örümceği ise sıkıntısı olmaz ısırsa bile. Ama dersen siyah birşey işler değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örümcek olmasi sorun değilde tekrar baktiginda artik orda olmamasi sıkıntıbak sana anılarımı anlatayim. şu böceklere lanet olsun sirf bu yuzden tasindik,boceklerden benden daha fazla nefret eden yoktur. Önceki ev mustakildi bahcesi falan vardi baya bocek oluyordu haliyle.Böcek kovucular aldim elektronik fakat fayda etmedi,evide ilaclattik olmuyor gitmiyorlar,elektrikli raket aldim arilari patlatiyordum degince patt diye patliyolardi psikopata bagladim odamin heryerini ilacladim sonra koseleri kenarlari koli bandiyla bantladim ama yine engel olamadim oda kapali camı heryeri koseleri kapali evden cikarken kapinin altina da havlu koyuyodum giren cikan olmasin diye,aksam eve geliyorum odada bocekler dolu. Yav nerden geliyolar butun giris cikislari kapattim olmuyor bide yani insan gibide degil,kocaman kocaman kirkayaklar vardi. Öyle sinek falan yok,en absürt bocekler yani. Bak sana yemin ediyorum bahcedeydim toprak sallanmaya basladi topragin icinden bisey cikmaya basladi kocaman herkül böcegi cikti hayatimda boyle bisey gormedim. Bildigin herkul bocegi turkiyede sadece bizim bahcede vardi heralde. Acayip biseydi zor öldürdüm. Bodrum kat vardi kardesimle inmistik kocaman bi orumcek gorduk oyle ince bacaklilardan falan degil onlari zaten takmiyoruz artik,boyle tarantula gibi biseydi ilacı sıkmamla ışık hizinda merdivenin altina kacti bidahada görmedik. Tuvaletteydim klozette oturuyorum yerde havlu falanda yoktu ful fayans,telefonla oynuyorum böyle havlu gibi biseye basiyorum tüylü tüylü dokusu da bi garip,yerde bisey yok diye dusunurken bi baktim kirkayak ayagimin altindaymis eziyormusum kacmaya calisiyormus dokusuda güzeldi yalniz Kiş bahcesi var iceri eşek arisi girmis ama yani adinin hakkini veriyor eşek kadar golf topu kadar bisidi bi koydum vallahi billahi sanki bowling topuna vurmus gibi agirdi cama bi carpti sonra delirdi saga sola falan vurmaya basladi camlara carpmaya basladi camlari kiracak sandim o derece yani. Taşinabilir pürmüz satin aldim delirmistim artik yakaladigimi yakiyodum. Bütün afrikadaki bocekleri bizim oraya getirmisler sanki şaka gibiydi. Normal bi olay degil bu,yani sinek falan yok en uç en böyle görülmemis bocekler. Kocaman bi uçan bisey vardi ama nasi büyük,üzeride bok sinegi gibi yeşildi parliyordu ama ates bocegi de degildi ışıga geliyodu bi garipti. Yusufçuklar falan vardi tabi onlari yakalayamiyodum acayip uçuyolardi :)yatagimda yatarken tavandan ağ ile suratimin önüne örümcek indi dalga geciyorlar resmen. Bacaklarimizda kocaman şişlikler oluşmaya basladi bocekler isiriyodu sanirim,bacaklarimin şekli degismisti yuruyemez duruma gelmistim allahtan zehirli falan degilmis büyük çiban gibi biseydi en son artik dayanamadik tasindik 6 sene ben bunlari yaşadim . Şimdi 26. Katta oturuyorum mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45B2DF028 -- 4 Haziran 2016; 12:13:28 >

• hocam bu gerçekmi ya
  • Hangisi için dedin,gerçi hepsi gerçek yazdıklarımın. Taşınma kısımları,ısırmaları falan hepsi doğru cildiyeye gittim onun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45B2DF028 -- 4 Haziran 2016; 15:20:51 >
  • geçmiş olsun senin adına sevindim kurtulmuşsun örümceklerden aslandan bu kadar korkmam böceklerden korktuğum kadar
  • Tesekkurler,ben korkmuyorumda işte tiksiniyorum resimlerine bile bakinca sanki uzerinde geziniyorlar gibi oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDE FARE VAR :(
    12 yıl önce açıldı
    evde fare var dostlar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.