Şimdi Ara

Evde kendim lahmacun yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sorunum hakkında bana yardım edebileceğinizi düşündüm

    Oturduğum yerde genel olarak lahmacunlar çok küçük oluyor ve domates hamurun %80 gibi bir kısmını kaplıyor (çoğu yerde hep ikisinden biri oluyor) bu yüzden evde kendim lahmacun yapmak istiyorum ancak taş fırın olmadığı için o tadı veremeyeceğini düşünüyorum

    Evinde hiç kendi hazırlayan var mı, varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim



  • Lahmacunu yap az yağlanmış tavada kısık ateşte kapak kapalı pişir ben yapıyorum güzel oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yapıyorum ve güzel de oluyor.
    2 kademeli pişirme yapıyorum.Fırınını ayarla, ocakta tavanı ısıt. Fındık şeklinde yapılan lahmacunu önce tavada alt kısmı az pişene kadar tutuyorum. Bunun sebebi eğer direk fırına atarsanız hamur pişmeyebiliyor. Tavada az pişmiş lahmacunları daha sonra tepsiye koyup fırına atıyorum. 200 derecelik fırında ortalama 2-3 dakikada pişiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelsin lahmaçlar :)
  • fırıncıya kıymayı ver o yapar
  • tavada iyi oluyor ara sıra fırında da yapıyorum öylede iyi oluyor :)
  • canım lahmacun istedi şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.