Şimdi Ara

Evde kendi kendime yds'yi nasıl hallederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Test usulü çalışmamın yeterli olacağı için konuşma ve anlamanın bana sınav için pek faydası olacağını düşünmüyorum.

Gramer ve okuduğunu anlamak sanırım kilit noktalar. Buna göre nasıl çalışmalıyım. Bi kursa gitme imkanım yok. Nasıl ilerlemeliyim hangi kaynakları almalıyım.

Evde kendi kendime yds'yi nasıl hallederim

Elimde bu var sadece a1-a2 gramer konularını anlatıyor, güzel gibi. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kendim nasil geliştirdim onu anlatayim. Gramere cok kafa yordum. Uni sınavına çalışır gibi çalışmıştım. Bende kelime eksikliği var. Kelimeleri de çıkmış sorularda ve günlük hayatta kafama takılan yerlerden calistim. A1 seviye icin kitap almaya gerek yok bence ama sen bilirsin.

• Konu takip ben de merak ediyorum b1+ seviyesindeyim hazirligi atlamak icin 65 almam lazim

Konu sahibi size kac lazim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben lisede hazırlık okurken ''ydspublishing'' in setlerini kullanıyoduk yds tabikide üni sınavına göre kat kat daha zor.İşinize yararmı bilmem ama fiyatı uçuk olsada gayet iyiydi.Bir tane gramer kitabımız vardı 1tane kırmızı kitap(vocabulary) vardı onda kelimeler oluyodu o kelimeler diğer testlerle vs bağlantılıydı.

• TOEFL veya IELTS'ye Türkiye'de girilebiliyor mu? B2-C1 civarı bir İngilizcem var. Kendimi denemek istiyorum.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Giriliyor da denemek için girme bence. Fiyatları 1000tl civarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.