Şimdi Ara

Evde internet prizi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben dün turknete başvurdum . Allah var bugün geldiler telefon hattı bağlamak için . Bağladılar da . Ama şöyle bi sıkıntım var ev stüdyo daire olduğu için evde telefon prizi yok . Direkt ankastreye bağladıkları kablodan mı eve kablo çekecem ? Nasıl yapacam ? Evde telefon internet prizi yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen. Ama evi iyi kontrol et boatlarına bak açıkdaysa. Aşağıda ankstre kutusu varsa illaki dairen olması lazım. Hiç olmazsa katına kadar çıkarılmış olması lazım. Ankestrenin fotoğrafını buraya at. Ve dairenin olduğu katın merdiven boşluğunda illaki bir boat türü birşeylerin olması gerek onunda fotosunu at.

En kötü ihtimal bağladıkları kabloyu dairene kadar taşıman
  • Kabloyu nasıl eve taşıyacam ? Cat 6 diyorlar . Bide turktelekomdan gelen adam ankastreye yanılmıyorsam bi kırmızı bi beyaz kablo bağladı . Cat6 kabloda toplam 8 tane renk olması lazım . Şimdi o ankastredeki 2 kabloyla cat6 yı nasıl birleştirecem ?

• O iki ucu sokup iki kablo cakabikirsin veya difek ek yapabilirsin. Mavi mavi_beyaz olabilit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak ekteki fotograğ suan . Turktelekomdan geldiler bunu takıp gittiler bunla cat6 kabloyu nasıl birleştiricem bi bilgi verir misiniz ?

Evde internet prizi yok

• Yok mu cevap verecek lütfen

• Haeckel2 H kullanıcısına yanıt
    Cat6 kablonun içinde 8 tel var, size sadece 2 tanesi lazım. Etiket olan iki tane tele, cat6 kablodan iki tel sarıp elektrik bandı ile bantlayacaksınız. Hangi renkleri bağladıysanız cat6 kablonun diğer ucunda o renklere rj11 jak çakıp modeme bağlayacaksınız. Aynı örnek resimde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Ekim 2017; 17:50:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.