Bu sene yüksek ihtimalle hazırlığı olan bir üniversiteye gideceğim ama hazırlığı atlamak istiyorum.Seviyemin B1 e yakın olduğunu düşünüyorum.1.5 ayda evde çalışarak hazırlığı atlayabilir miyim ? Kaynak öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
Çok rahat atlarsın. Tavsiyem okul odaklı çalışman. Bounun odtünün itünün hepsinin hazırlık sınavları farklı formatlar. Formatına uygun çalışırsan çok rahat geçersin. Gitmeyi düşündüğün okulun geçen senelerde yapılan sınavının pdf ine ulaşabilirsin internetten ya da kitap şeklinde de satın alabilirsin.
Merhaba hocam. Gramer eksiğiniz olduğunu düşünüyorsanız size English Grammar Inside and Out kitabını öneririm. Els Yayıncılıktan, gayet kalın bir kitap. Ben çok yararını gördüm, içinde alıştırmaları da var. Test çözmek istiyorsanız Yargı yayınevinden 40 Advanced Tests YDS&YÖKDİL kitabı var, soru kalitesi bana göre iyi, bayağı zorluyor. Açıklamalı cevapları da var. Bir buçuk ayda bu kitapları çalışırsanız hazırlık sınavında sanmıyorum ki sıkıntı çekesiniz.
Çok teşekkür ederim ikinize de öncelikle peki konuşma bölümü için ne yapabilirim.Aklıma ilk Cambly geliyor ama daha ucuz ya da bedava bir alternatifi var mıdır önerebileceğiniz?
Dexter M.
kullanıcısına yanıt
Bu tür sınavlarda speaking olmaz ancak bireysel gelişim için istiyorsan tandem'i öneririm
barlingB
kullanıcısına yanıt
%65 ihtimalle BİLGİ'ye gideceğim hocam ve oluyor diye biliyorum arkadaşlarımdan.Teşekkür ederim
Dexter M.
kullanıcısına yanıt
Speaking konusunda maalesef yardımcı olamayacağım.
Hazırlık B2 seviyesinde ise bence hazırlık oku. Bizde hazırlığı direkt geçenler bölümde İng dersinden ya düşük notla geçiyor ya da kalıyor. Akademik yazı yazarlarken zorlanıyorlar çünkü akademik yazmak için önce essay temeli olmalı insanda. Hazırlıkta da yaklaşık 30-40 kere yazıyorsun. Kalıpları az çok öğreniyorsun. Direkt geçenlerin gramerinde, konuşmasında sorunlar yok baya iyiler ama konu writing olunca yazamıyorlar nedense.
ben belki çalışsam geçerim ama bilerek kalıcam galiba ingilizcemi çok iyi yapmak istiyorum akadmik kariyer için (tıp yazacağım)
Artyom A. C.
kullanıcısına yanıt
3. sene+1 sene geç başladığım için biraz geçme taraftarıyım hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme