Şimdi Ara

Evde Göbek Eritme Hareketleri (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
3.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler biraz göbeğim var onu yakmak istiyorum, evde yapabileceğim hareketler nelerdir? Ayrıca bazı hareketler var videolarda falan görüyorum yapmakta zorlanıyorum bazılarını, sanırım vücudum yeterince güçlü değil, spor yapmıyorum fazla halı saha maçlarına gitmekten başka. İlk önce "kolayca" yapabileceğim hareketleri öğrenmek istiyorum vücut alıştıkça seviyeyi yükseltirim. Tecrübeli arkadaşlardan yardım ve tavsiye bekliyorum. Ayrıca herkes koş falan diyor, koşmanın göbek yağlarına nasıl etkisi olyuor bundanda bahsederseniz sevinirim.



  • P4P Turkishyoutube
    Karın kasları için Hip Hop egzersizi
    http://www.youtube.com/watch?v=-9TZPTTMffU
    al şu hareketleri yap
  • bisiklet çevirme hareketini uygula, yağ yakmaya büyük etkisi olur. yatağa yat ve ayaklarını sanki bisiklet pedalı çeviriyormuş gibi çevir. veya bisiklete bin en iyisi.

    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 19 Mayıs 2013; 18:34:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexlab

    P4P Turkishyoutube
    Karın kasları için Hip Hop egzersizi
    http://www.youtube.com/watch?v=-9TZPTTMffU
    al şu hareketleri yap

    hocam bu kas için sanırım ama benim önce göbeği eritmem gerekmiyor mu?




  • P90 araştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurboCore

    bisiklet çevirme hareketini uygula, yağ yakmaya büyük etkisi olur. yatağa yat ve ayaklarını sanki bisiklet pedalı çeviriyormuş gibi çevir. veya bisiklete bin en iyisi.

    edit: imla

    hocam bu hareketin işe yarayacağından emin misin? varmı bi videosu falan? göbek yağlarına etkisi olacaksa günde yarım saat yaparım.
  • Arkadaşım karnını eritmek için yapacağın özel bir hareket yok malesef çünkü bölgesel zayıflama diye birşey yok. Yok götümü eriteyim, yok göbeğimi eriteyim diye zilyon insan konu açtı hala öğrenilemedi gitti. Koşucaksın, yürüyeceksin, bisiklete bineceksin ve ya evde aerobik yapacaksın dostum bunun başka yolu yok hareket halinde olman gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Colibri.

    Arkadaşım karnını eritmek için yapacağın özel bir hareket yok malesef çünkü bölgesel zayıflama diye birşey yok. Yok götümü eriteyim, yok göbeğimi eriteyim diye zilyon insan konu açtı hala öğrenilemedi gitti. Koşucaksın, yürüyeceksin, bisiklete bineceksin ve ya evde aerobik yapacaksın dostum bunun başka yolu yok hareket halinde olman gerekiyor.

    hocam üniv okuduğum için evimden uzaktayım ve düzensiz bir beslenme söz konusu burada. birde ilçede okuyorum, sosyalleşecek fazla hareketlenecek ortam yok. ilk defa bu sene göbeğim çıktı. baklavalaarım yoktu ama dümdüz bir göbeğim vardı.. hala inanamıyorum göbek yaptığıma. neyse bu üstte arkadaşın biri "bisiklet çevirme" hareketi yap demiş evde? onun faydası oluyor mu gerçekten?




  • Düzensiz beslendiğin sürece ne yaparsan yap göbeğin kalır, acı ama gerçek. Bende üniversite öğrencisi olduğum için tahmin edebiliyorum, işin zor. Mümkün olduğunca ev yemekleri yapan mekanlarda yemek yemeye çalış, fast-food'tan mümkün olduğunca uzak dur. Bol bol yürü, okula giderken eğer yürüme mesafesindeyse yürüyerek git ve ya yürüyerek dön. Bisiklet hareketinide deneyebilirsin ama öyle 2 dakka yapıp bırakman sana bir yarar sağlamaz en az 15 20 dakika yapman lazım, onun yerine yürümen ve ya koşu yapman bence daha mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Colibri.

    Düzensiz beslendiğin sürece ne yaparsan yap göbeğin kalır, acı ama gerçek. Bende üniversite öğrencisi olduğum için tahmin edebiliyorum, işin zor. Mümkün olduğunca ev yemekleri yapan mekanlarda yemek yemeye çalış, fast-food'tan mümkün olduğunca uzak dur. Bol bol yürü, okula giderken eğer yürüme mesafesindeyse yürüyerek git ve ya yürüyerek dön. Bisiklet hareketinide deneyebilirsin ama öyle 2 dakka yapıp bırakman sana bir yarar sağlamaz en az 15 20 dakika yapman lazım, onun yerine yürümen ve ya koşu yapman bence daha mantıklı.

    eyvallah hocam. okul bitecek 1 aya kalmadan okul bittikten sonra başlasam düzenli olarak daha mı iyi ederim?
  • 100 gr. yağ yakman için 2 saat koşman gerekir, evde ne yaparsan yap verim alamazsın. Yağ yakmak için mekik falan da çekeyim deme sakın.
  • koşmadan erimez hocam imkanı yok eritmenin, mekik çekersen üst kaslar gelişir alt kısım kalır oldugu gibi.
  • karın kası çalıştırılarak yağ yakılmaz,göbek eritilmez.o hareketler ile karın kasları geliştirilir.yağ cardio ile yakılır.cardiodan kasıt yürüyüş,bisiklete binme,hafif tempo koşu v.b gibi vücudun en büyük kas kütlesine sahip bacakları çalıştırarak daha çok enerji yakmak.yapacağın şey beslenirken az kalori veren şeyleri ye ve mümkün olduğunca yağlı yiyeceklerden kaçın.ve cardio yap
  • İnsanity home work out araştır derim dostum yüzde yüz etkili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.