Şimdi Ara

EVDE FARE VAR :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fare zehiri koyun kapan mapan da ise yarayabilir ama en etkili çözüm kedi koy eve 2 dakikada bulur kokusundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokcenika


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mike Tyson

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gokcenika


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mike Tyson

    Koltuklarin altlarina bakin.Koltuklarin altindaki fileyi delerek koltuklarin icine yuva yapabiliyorlar.

    Koltukları da kaldırdık ama yok :(,teşekkür ederim yine de

    Koltuklarin altini kontrol ettiniz mi yirtik file var mi ? Ayrica kapiyi kapatmanin bi anlami yok ki.Fare kuyrugunun girdigi her delige girer.Kapi altindan rahatlikla gecer.

    Evet yırttık baktım ama yok, bu arada keşke kapıyı üstüne kapattıktan sonra oraya gazete serseymişim kesin kaçtı gitti oradan.Yani şu an her yerde olabilir değil mi?

    Su an yatagina girmis seni bekliyor bile olabilir




  • Ona çıkışı göster.Belkide akşam çayına gelmiştir.
  • her fare konusuna aynı şeyi yazıyoruz.yahu yapacağınız şey,sert bi kartona fare yapışkanı sürüp üzerine peynir veya başka yiyecek ufalamak.belli noktalara bu tuzakları yerleştirin elbet yapışacaktır.ayrıca fareler her yere tırmanır.düz borunun içinde yukarı çıkan hayvanlardan bahsediyoruz.ayrıca mermeri bile delebilecek kapasitedeler.bir not daha en ufak deliklerden bile geçebilir fareler.
  • Bizim bahçedede var yardım pls

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  •  EVDE FARE VAR :(

    Bir de canlı yakalama kapanı var:
     EVDE FARE VAR :(

    Yapışkan falan da var. Biraz masraf lazım sadece
    En ucuzu yapışkan ve öldüren kapandır.

    Fareler duvar diplerinden yürür. En son gördüğün yerlere kapan, tuzak, zehir vs. koy. Duvar dipleri olsun mutlaka. Fındık faresiyse 5 m2 alanda takılır. Lağım faresiyse 15 m2 alanda takılır. Ona göre yerleştir tuzakları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott Pilgrim -- 26 Eylül 2013; 22:30:44 >




  • bana özelden mesaj at bir ücret karsiliginda sifasini sana kargoyla gönderiyim zehir yada bomba degil :D toz gibi bisey temizce farelerden kurtulursun.kesin :D epostadan yazacaksan. muhammed8288@gmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDeaLisT88 -- 27 Kasım 2014; 19:18:28 >
  • O senden daha çok korkuyor emin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lağım fareleri çok tehlikelidir, aynı zamanda bulaşıcı hastalıkları taşıyan bu kemirgenler, insanın derisine temas ettiği zaman hastalığın insana geçmesine neden olur. Bu hayvanların yaşadıkları yer kanalizasyon hatlarıdır, belediyelerin ana boru ve logarlarıdır, yiyecek bulamadıkları zaman ve başka nedenlere bağlı olarak sürekli gezerler, belediye kanalizasyon borularından gelerek evimizin ve ya işyerimizin tuvaletine ve ya banyosuna girerler, google’ da “LAĞIM FARESİ DEHŞETİ” şeklinde arama yaptığınızda konunun ciddiyetini göreceksiniz, ilaçlama yöntemi yılda 4 -5 defa yavru ve her defasında 6 - 10 kadar yavru yaptıkları düşünülen bu hayvanlar için kesin çözüm değildir. kesin ve tek çözümü kanalizasyon hattımıza ÇEKVALF monte ettirmektir. Sağanak yağmurlarda Kanalizasyon hatları suların hepsini alamadığında veya normal zamanlarda kanalizasyon hattında meydana gelen tıkanıklarda Kanalizasyon yani Lağım Suları evlerin ve işyerlerinin içine geri basar, tuvaletimiz ve banyomuz kanalizasyon hattı ile bağlantısı olduğundan tuvaletimizden ve banyomuzdan giden su kat kat fazlasıyla aynı şekilde geri gelebilir, gelen su lağım suyu olduğu için eşyaların temizlenerek tekrar kullanılması imkansız olacaktır. İşyerleri ve ticaret haneler genelde zemin kat ve bodrum katlarda bulunduğu için aşırı risk altındadırlar.
    ÇEKVALF İÇERDEN DIŞARIYA HER TÜRLÜ MADDENİN GEÇİŞİNE İZİN VERİR ANCAK DIŞARDAN İÇERİYE GELEBİLECEK FARE, AŞIRI SU BASKINI VE YA BAŞKA HER TÜRÜ MADDELERİN GEÇİŞİNİ ENGELLER, BİR NEVİ SİGORTA VE MUHAFIZ VAZİFESİ GÖRÜR.
    Yukarda bahsetmiş olduğumuz iki ayrı konuda çok önemlidir, evlerimiz ve iş yerlerimiz ile ilgili çok ciddi tedbirler alınırken, ÇEKVALF taktırarak çok daha önemli olan Kanalizasyon hattından gelebilecek tehlikeler karşı yukarıda özet olarak anlatmış olduğumuz tehlikelerden kurtulabilirsiniz.




  • konuyu hortlattım ama durum ciddi...
    bu akşam tam yattık odada bir çıtırtı...
    kar yağdı elektrikte yok hay aksi, neyse telefonun ışığını yaktık o da ne odanın köşesinde fare dolabı kemiriyor, ışığı görünce dolabın altına kaçtı tabi karanlıkta bulmamız imkansız an itibariyle yattığımız odada şimdi gelde uyu, karanlık zaten ışıkta yok mahvolduk..
    dışarda kar ve soğum içerde karanlık , bu gece uykusuz geçecek...
    not: bu konuya google dan arayarak ulaştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 8 Ocak 2017; 23:43:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DIY fare kapani videolari var bi bakmani oneririm
  • Kardeş bir rivayete göre kulak memesinden başlıyorlar kemirmeye, sen güzelce sar onları uyumadan önce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crayton

    DIY fare kapani videolari var bi bakmani oneririm

    vallahi bravo...
    bu ortamda yapılacak pratik ve el yapımı bir tuzak üstelşk evdeki malzemelerle....
    zaten kapıda kar var her yer karanlık elektrikte yok.
    yarım saatte yaparım bunu en azından fare gece burnumuzu yiyeceğine tuzaktaki yemi yesin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Hocam zaman buldugunda yaparsin evden uzaklastirmak icin kullanabilirsin ondan demistim
  • İğrenç ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crayton

    Hocam zaman buldugunda yaparsin evden uzaklastirmak icin kullanabilirsin ondan demistim

    bu gece zaten uyku yok vakit geçsin
    yarın gerek kalmaz zaten her türlü zehir alırız.
    malzemeler hazır şimdi tuzağı hazırlayıp dolabın arkasına koyacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.