Şimdi Ara

Evde Eski Para Buldum SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evde eski albümleri karıştırırken zarfın içinden çıktı en üstteki para daha sıfır gibi el sürülmemiş sanki bankadan dün cıkmış gibi bunlar para edermi
     Evde Eski Para Buldum SS'Lİ Evde Eski Para Buldum SS'Lİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek bişi etmez gibi aynılarından bendede var

• Satmayı düşünmüyorum zaten merak ettim değerini

• çiğnenmiş sakız veririm kargo senden
  • Bende de var hepsinden. Para etmiyor ama guzel hatira. Saklamaya devam et bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

çiğnenmiş sakız veririm kargo senden

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bende de var hepsinden. Para etmiyor ama guzel hatira. Saklamaya devam et bence.

Aynen bitane de altın değil ama onun gibi birşey var memlekette buldum onuda tarlada künye gibi birşey edirnede,yunan savaşçıların künyesi miymis neymiş bulursam resmini atarim ne olduğunu bilmiyorum hem belki bilen çıkar bunlar hep güzel hatıralar kalsın kenarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Rigby -- 21 Ağustos 2015; 14:00:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi etmez de sakla dursun güzel hatıra olur

• Madem satmaya niyetiniz yok neden "para eder mi" sorusunu soruyorsunuz komikmiş. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Madem satmaya niyetiniz yok neden "para eder mi" sorusunu soruyorsunuz komikmiş. =)

Değersiz bisey mi merak ettim ve burda paylaşmak istedim hayırdır çokmu komik

• Bir keresinde yaylada roma parası bulmuştum ama çocuktum aldım elime sürekli oyun oynadım hiç akıl edemedik satmayı sonra yayla evinde bir yerde kayboldu galiba 3 sene evvelde yayla evini sattik , sonra ogrendikki binlerce lira ediyormuş kısmet

• Yüz bin Türk lirası 10 kuruş ediyor, On bin Türk lirası 1 kuruş. Eskiden paramız bu kadar değersizdi işte.
  • Komik olmasa gülmezdim. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Komik olmasa gülmezdim. =)

Birader benim sinirimi bozma uza git güldürücem şimdi iflahini senin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Yüz bin Türk lirası 10 kuruş ediyor, On bin Türk lirası 1 kuruş. Eskiden paramız bu kadar değersizdi işte.

Bir milyon liradan alti sifir atilip bir lira olunca o paranin bir milyon kat deger kazandigini mi saniyorsun? Deger kazanmayi gectim, paramiz cok buyuk olcude deger kaybetti. Sifir atiasi guzel bir seydi ama sandiginizla alakasi yok.

• Ziraat bankasına git belki bugünkü değeriyle değiştirirler. Veya 50 yıl olduktan sonra müzeye SAT

• on bin türk lirasını çıkartamadım ama diğerlerini biliyorum of course
  • ben bunları kullanıyordum . o kadar eskimedi kardeş.
  • Hem çok mu komik diye soruyorsun cevabını verince de kızıyorsun olmadı bu olmadııı =)
  • olm kağıt 100 bin lirayı 2002-2003 e kadar kullanıyorduk yaşın kaçki eski değil o henüz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.