Şimdi Ara

evde en iyi para saklama alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paralarınızı veya diğer değerli eşyaları en güvenli nereye saklanır sizin sakladığınız yerler neresi birikim için asla bulunmaması gereken zula yeri lazım

aklıma gelenler

bilgisayar kasası içi bu olmaz yeri müsait değil

gardırop üstü gibi yerler çok açıkta toz almak için bile bakılabilir

yatağın altı gibi yerler yine süpürge yapılırken çekiliyor

şuanlık bunlar geldi aklıma sadece siz nereye saklıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nice try burglar

• Evde para tutulmaz ister kasa al ister gizle bölme yap yangın olur biri görür hirsiz girer bilmem nolur elden gider paracıklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Mikael Akerfeldt

Nice try burglar

• Hocam al bi enpara kartı at içine dolara çevirip paran güvende kalsın

• Klozetin sifon kısmına . Güzel şekilde paketlenmiş şekilde . Karton piyerlerin kırık yerleri oluyor onların iç tarafına . Lavaboların altında boru giderleri var . Suyla alakasız bi alan boru gözükmesin diye kapatmışlar içi baya bi boşluk . Bazı aynaların arka kısmı geniş arkasına bantla veya asılması için bulunan kısım .

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Evde para tutulmaz ister kasa al ister gizle bölme yap yangın olur biri görür hirsiz girer bilmem nolur elden gider paracıklar
    onların masraflarını ayrıcak nakitim yok sürekli elimin altında gözümün önünde olması gerekli aklıma gelen birşey oldu gardırop en alttaki çekmece söküp oraya zula la sam üstüne çekmece geri taksam nasıl olur söküp baktım çekmece tamamen geriye gitmiyor arkada ve taban kısmında boşluk var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-831E30311

Hocam al bi enpara kartı at içine dolara çevirip paran güvende kalsın
    hesap ücreti hesap işletim ücreti bunlar ile uğraşamam yatır çek v. s hocam sürekli elimin altında olması gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: eerenn

Klozetin sifon kısmına . Güzel şekilde paketlenmiş şekilde . Karton piyerlerin kırık yerleri oluyor onların iç tarafına . Lavaboların altında boru giderleri var . Suyla alakasız bi alan boru gözükmesin diye kapatmışlar içi baya bi boşluk . Bazı aynaların arka kısmı geniş arkasına bantla veya asılması için bulunan kısım .
    hepsini değerlendireceğim hocam sağolun

• Sutyenin ici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berke_17. kullanıcısına yanıt
    Birkaç yıldır enpara kullanıyorum. Herhangi bir işlem için para verdiğimi hatırlamıyorum. Hesap işlem ücreti de almadılar bugüne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

hepsini değerlendireceğim hocam sağolun

Alıntıları Göster
    Ne demek . Suya karşı güzel önlemler al . Plastik pet şişe sığıyor sifona . Hem de her sifonda su faturasından tasarruf .

Ha bir de hırsızlar çok uyanık . Gerçekten bakıyorlar aklına gelmeyecek yerlere . Bir tanıdık , buzlukta saklıyormus altınlarını . Hırsız eve not bıraktı . evde bulunan yağları sosları koltuk takımlarına dökmüş . Bizi çok uğraştırdın , sen de uğraş diye . Film gibi yahu .

Enparanın çok iyi ayrıcalıkları var . Eft havale hesap işletim ücreti kesmiyor . Diğer birikimlerde de kesmiyodur. Sorun alın derim . Banka en güvenlisidir bence .

• Bi ara Playstation 2 Fat kasanın harddisk bölmesine para saklıyodum 10 kuruş gitmiş içine kısa devre yapmış yandı anakartı. O yüzden bilgisayar falan düşünme. Asma tavan varsa asma tavanın içine yoksa buzdolabı poşetine koyup sifon bölmesine koy evde tahta zemin varsa altına koyabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanmadığın kalın bi kitabın ortasından 20 30 sayfalık kısmı kes parayı o kısma koy kitabı kapat rafın en soluna yada sağına yok. Kimsenin gelipte tek tek kitapların içine bakacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Kullanmadığın kalın bi kitabın ortasından 20 30 sayfalık kısmı kes parayı o kısma koy kitabı kapat rafın en soluna yada sağına yok. Kimsenin gelipte tek tek kitapların içine bakacağını sanmıyorum
    kuzenimin öğrenci evine girmişlerdi koca kitaplıktaki bütün kitapları açmışlar bir şey bulamayınca çikolata falan yiyip gitmişler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Kullanmadığın kalın bi kitabın ortasından 20 30 sayfalık kısmı kes parayı o kısma koy kitabı kapat rafın en soluna yada sağına yok. Kimsenin gelipte tek tek kitapların içine bakacağını sanmıyorum
    doğduğumdan beri hiç kitap almadım ve okumadım bu yüzden mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

benmi göremedim birşey yazmıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.
    kapı çelik kapı ev en üst kat dublex buraya kadar sıkıntı yok bahsettiğiniz tüm yerleri çoktan eledim gitti ama güzel taktik işe yararsa tabi.

• Hocam metal puro kapları var onlardan alıyon yada onun gibi çelik kap tahta kapılar vardır evin içinde matkapla falan üstünü oyuyon o demir kabın rahat gireceği şekilde sonra mıknatıslı alıyon istediğin zaman.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.