Şimdi Ara

Evde Donut Yaptım [SS'li] Kurabiye Tarifi Eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
77
Favori
15.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğin lokma lan bu sadece üstüne çikolata dökmüşler

İzmirde yollarda bedavaya dağıtırlar ordan bi tas al üstüne çikolata sosu dök aha donut
  • Resimlere bakamıyorum iftardan sonra deneyeceğim
  • İlk sefer yapıcaksanız biraz zor oluyor hamur zaten kurabiye hamuru gibi olmayacak biraz daha cıvık bir hamur olacak şekil vermesi zor hamura şkil verirken elinizi unlayın ki elinize yapışmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

İlk sefer yapıcaksanız biraz zor oluyor hamur zaten kurabiye hamuru gibi olmayacak biraz daha cıvık bir hamur olacak şekil vermesi zor hamura şkil verirken elinizi unlayın ki elinize yapışmasın

pm kontrol
  • Hocam tarifine güvendim hamuru hazırladım , dolaba attım soğuyor . Yalnız videodakine göre daha akışkan benim ki .. Sorun olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde canım çekti iftardan sonra başlayalım bakalım
  • Bulunsun, lazım olur.
  • Harika gözüküyor be hocam
  • 40 yıldır beklediğim konu, eve gidince bir el atayım eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

İlk sefer yapıcaksanız biraz zor oluyor hamur zaten kurabiye hamuru gibi olmayacak biraz daha cıvık bir hamur olacak şekil vermesi zor hamura şkil verirken elinizi unlayın ki elinize yapışmasın

hocam hamur 30 dk.dır dolapta dinleniyor ama hala akışkan .. Videodaki gibi değil . Daha fazla mı un koysam , napsam ? Normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 31 Temmuz 2012; 19:45:45 >
  • denerim bi ara
  • bugün yapmaya çalışıcam. iftardan sonra mideye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePoseidon -- 31 Temmuz 2012; 19:56:37 >
  • Canım Çekti læee
  • az önce hamurunu bitirdim. şimdi duruyo mayalanmasını bekliyorum. yapacak olanlara tavsiye , 3 sb un buna yetmiyor. çorba gibi oldu. 4-4.5 sb un koyarsanız daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Bildiğin lokma lan bu sadece üstüne çikolata dökmüşler

İzmirde yollarda bedavaya dağıtırlar ordan bi tas al üstüne çikolata sosu dök aha donut

lokma küçük oluyor ama dün aklıma geldi dediğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clarsa

az önce hamurunu bitirdim. şimdi duruyo mayalanmasını bekliyorum. yapacak olanlara tavsiye , 3 sb un buna yetmiyor. çorba gibi oldu. 4-4.5 sb un koyarsanız daha iyi olur.

of aynen ben 3 attım şu an yumuşak hala , biraz daha un atıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: Clarsa

az önce hamurunu bitirdim. şimdi duruyo mayalanmasını bekliyorum. yapacak olanlara tavsiye , 3 sb un buna yetmiyor. çorba gibi oldu. 4-4.5 sb un koyarsanız daha iyi olur.

of aynen ben 3 attım şu an yumuşak hala , biraz daha un atıcam

çok fazla atmayın ama. annemin tavsiyesi üstüne attım bende. :) ama hala cıvıklık vardı. maya halleder onu dedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knix

Sen neden her şeyi evde yapmaya çalışıyorsun?

Aynen o eleman bu ice tea yapan olsun güzel şeyler öğreniyoruz bu da güzl gözüküyor yine deneyeceğim
  • Verdiğin tarife atlıyım .. Beyler en az 4,5 bardak un atın yoksa un vıcık vıcık oluyor ....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.