Şimdi Ara

Evde Cs online oynamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdiye kadar online oyun pek oynamazdım, yıllar boyu hep offline takıldım ama online bi başkaymış son 1 aydır lol oynuyorum ama sarmadı.

Counter strike 1.6'yı lise yıllarında arkadaşlarla oynardım int cafede, sevdiğim bir oyundu.

Şimdi ben evdeyim.Bilgisayara bu oyunu indirip kurup daha sonra multiplayer veya herneyse bi servere girip online başkalarıyla oynayabilirmiyim ?
    Oynayabilirsem hangisini indirmem lazım 1.6 var cs go var kafam allak bullak oldu dh ye bir sorayım dedim? Siz bir yardım edin bilgi verin torrent felan indiririm bir yerlerden.

• cs go kasmadan oynayabiliyorsan 1.6 onun yanında ağır çöp kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu ynlıs yerde silsem mi acep
  • cs online oynanır ama çok fazla hile var
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
  • Cs go 10 tl indir oyna pcn kastirmadan acarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

cs online oynanır ama çok fazla hile var

Ne yani ben şimdi hilesiz oynasamda karşımdaki biri hileli olabiliyormu? O zaman bu oyun adam deli eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cs:go en son çıkan cs oyunudur paralıdır ve sadece steam ile oynanır.
    Cs 1.6 ise steamda yok sanırım korsan bulabilirsin ve özel sunucularda oynayabilirsin.
    Google cs 1.6 indir yaz ve indir bir yerden
  • DisCoKraL kullanıcısına yanıt
    nick ile Ryuzaki L hiç olmamıs birini değiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

Cs:go en son çıkan cs oyunudur paralıdır ve sadece steam ile oynanır.
    Cs 1.6 ise steamda yok sanırım korsan bulabilirsin ve özel sunucularda oynayabilirsin.

Cs go yu korsan oynayamazmıyım yani Saol bro şimdi torrentden 1.6 indireyim bakalım Sadece 1.6 indiriyorum başka birşeye gerek yok değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasin51

quote:

Cs go yu korsan oynayamazmıyım yani Saol bro şimdi torrentden 1.6 indireyim bakalım Sadece 1.6 indiriyorum başka birşeye gerek yok değilmi?

Torrent ile indirme csduragi diye bir site var oradan indir.
    Cs go korsan oynayabilirsin belki ama bir sürü şeyden mahrum kalırsın o yüzden uğraşma

• oyun şuan steam de 10 15 TL civarı galiba. Alırsan hep sorunsuz oynarsın.
  • DisCoKraL kullanıcısına yanıt
    Cs 1.6 steam de var diye biliyom ama direk ismi countet strike olarak geçiyor cs 1.6 1.5 onlar oyunun sürümü

• cs 1.6 düzeldi hile kullanılmıyor daha doğrusu çalışmıyor hileler. cs goyu bıraktım 1.6 efsanesini oynuyorum 3 aydır mutluyum :D oyunyöneticisi serverları kalitelidir hileler engelli, diger sunucularda durum ne bilmiyorum
  • quote:

Steamda 1.6 var.
    Dostum internete Cs 1.6 Oyunyöneticisi yaz indir ondan sonra aynı siteden sXe "son sürüm" indir.
    önce sxe aç sonra cs 1.6 aç oyun açıldığı zaman " bu tuşa basarak konsola indir connect .. .. ... .. ( burda ip adresi olucak ) ip adresleri listesinede oyun yöneticisi sunuculardan görebilirsin umarım anlamışsındır. Sxe ne diye diye sorucak olursan bir hille engelleme programı yani sxe'siz serverde çok hile olur sxe'de az olur herneyse soruların olursa pm'den yazabilirsin iyi oyunlar.
  • Steamden CS:GO al kafan rahat olsun.CS 1.6 CS:GO'nun yanında çocuk oyunu kalıyor
  • Oyun yöneticisi veya cs duragi'ndan oynayabilirsin.
    Ama CS:GO oynamanı öneririm hem rank sistemi ile daha rekabetçi ve takım olarak oynarsın. Pahalı bir şey değil bir bak istersen.
  • Beyler sa iadeli taahhutlu posta kac gunde gelir acaba

• bir ben alışamadım şu cs,dota,lol'e
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.