Şimdi Ara

Evde Çita, Kartal beslemek istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PünesGatlaması

quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Dinozor besle bence.

Ejderha daha güzel ..

Hele trex cinsiyse..

Fail
    Onları eve alacağına sen doğaya çıksana birader. Madem para var, safari yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.habervitrini.com/haber/iste-bir-turlu-vahsilesemeyen-inanilmaz-cita-269133/ şunada bakın bi ben orangutan veya şebek,aslan, çita beslemek istiyorum bunları neree bulabilirim?
  • Bİr çok anne babanın yaptığı gibi evde sığır yetiştirebilirsin.
  • Ben evde pidgey beslemiştim zor iş
  • Benim tecrübelerim var evde yabani kuş, köpek, kaplumbağa, karınca, sinek ve sivri besledim. Çok tecrübeliyim çita besleyen varmı ?
  • liselilerin , liselilere , liseli dediği bir dönemde yaşıyoruz
  • Konuyu çarpıtmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BjkPrensi

Bende parabol, bahçede kocaman, hertürlü masrafı yaparım orangutanıda aralarına alırsam Aslan, Çita, Orangutan veya Şebek 3ü arkadaş olabilirler mi?

Threesome bile yaparlar ne diyon sen...
  • http://www.haber7.com/foto-galeri/19600-ailemizin-yeni-ferdi-cita-jolie/p1#gallery bakın bunlar çita besliyo!!! Bende besliycem tecrübelerim var vahşi hayvan besledim, sinek, sivri, arı, karınca
  • Babam erzurum'da şehir dışında bir hava birliğinde görev yaptı.Tabi tilkisi kartalı çok olurdu.Sonra bir kartal bulduk kanadı kırık, 3-4 hafta yani kanadı iyileşip uçmaya başlayana kadar ben baktım.Pek yemek sorunu yaşamadık çünkü zamanında komutanın biri 5-6 tane beyaz tavşan salmış ve bunlar nerdeyse koloni olmuş

2-3 günde bir artık büyümüş olan tavşanlardan birini atar hunharca Kartalın parçalayıp yemesini izlerdim

Tabi vahşi bir hayvan boyu da epey vardı.Kanat açıklığı 2 metre civarındaydı gerisini siz düşünün.Salma günü geldi(ilk denemede uçtu)Tabi kafesten çıkarırken Askerin birinin koluna 5-6 cm yarık açtı o gagasıyla nasıl saldığımızı bilemedik.Gidişine de üzüldüm desem yalan olur.

• Bir arkadaşım tarantula besliyor sen de besleyebilirsin
  • Öylemiymiş bence siz kartala bakmayı bilmiyosunuz tecrübelerimi yukarıda belirttim siz çok yanlış beslemişsiniz! Kartala tasma takmak,kafese koymak yanlıştır!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufmrt

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

Orijinalden alıntı: yusufmrt

quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

Orijinalden alıntı: aintgonna

quote:

Orijinalden alıntı: BjkPrensi

Bi kerede yardımcı olacak mesaj atın ağır liselisiniz, adam gibi mesaj atın size bişey soruyoruz,..

http://forum.donanimhaber.com/m_64441645/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Adam bu günü bekliyormuş

fail.

Öldürdünüz çocuğu

vur!vur!vur!

Ses suriyeden geldi zannettim kendime gelince bir baktım adam nuke atmış

• Sen onları besleyemessin. Onlar seninle beslenir.
  • Biri Şunu Vursun La.
  • 15 yaş sendromu geçer merak etme
  • onların yaşam alanı vahşi doğadır ve orada kalmaları gerekir ! keyfinize göre hayvan alıp besleyemezsiniz çünkü yasak, amerikada bile bazı eyaletlerde izin var.
  • Daha sivilcelerin çıkcak bekle biraz ürkütürsün vakvakları....
  • 15 yaşımda bende böyle garip şeyler yapmak istiyordum. Liseyi bitirince geçer bunlar merak etme..
  • Ulan ne mal mışım ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.