Şimdi Ara

Evde Çita, Kartal beslemek istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vurun beyler daha ölmedi
  • Kuşları eğitmek çok zordur(Heleki kartalları)

-Büyük bir açık alana ihtiyacın olacak çiftlik evi gibi sakin kıyıda köşede çevrede ev felan olmayan bi yer.
    -Eğitim saatleri vardır.Sabaha karşı 5-6 gibi
    -Kartaldan çok şey bekleme anca seni tanır eline konar(Elinde özel deri bi eldiven olması lazım)
    -Tam anlamıyla bir eğitim verilemeyeceği için (Kuşlara) sağı solu belli olmaz kuş deyip geçme çok tehlikelidir.(Gagasıyla tek seferde vucudundan parça koparabilir gözüne vurursa ne olacağını tahmin et)
    -Bunları nerden biliyorum yurt dışında gittiğim bi yerde besleyen yaşlı bi adam vardı adamın elinde olmasına rağmen tırsarak yaklaşıp biraz konuşmuştuk :)

Bonus:

http://www.youtube.com/watch?v=cG2Q4ShYLmA

• leopar ve pars besle daha kolay
  • Bizim Samsun'u ara sıra ejderhalar basıyor.Gelince onları öldürüyorum.Bizim köyde Dovahkiin derler bana.O Ejder dilinde olanı.Dragonborn diye de geçiyorum.

Ejderhaları kesince bir tane ejder ruhu alıyorum.Sonra onun dağlarına çıkıp yeni shout'lar öğreniyorum.Sonra o ruhlarla onları açıyorum.En sonda da işte Paarthurnax diye kankam vardı onu öldürdüm ya ihanet etti.Öyle işte bence bir ejderha almalısın eğer benim gibiysen evcilleştirebilirsin.

ağır işsizim üşenmedim bunu yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 10 Eylül 2012; 19:35:10 >
  • Biz arkadaşlarla cüce , ejderha , böyle bosslar var değişik , onları öldürüyoruz.Ben büyücü olurum , en küçüğümüz okçu , iri arkadaş var o da savaşçı olur.Öyle geçinip gideriz fakat şu sıralar one piece rp'sine sardık.Ben keskin nişancıyım.İki tabancam var , ateş ettiğin zaman iki saat barutu yeniliyorsun.Bir tane de namluya doğru büyüyen bir tüfek.Ne alakaysa yazdıklarım dimi ama rp'lere ilgisi olanlar ile sohbet edebiliriz bir konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ep1cTroLL -- 10 Eylül 2012; 19:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PünesGatlaması

quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Dinozor besle bence.

Ejderha daha güzel ..

Hele trex cinsiyse..

Ejderha hemde trex cinsi , vay babam vay. Hangi hikaye bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Sen önce kendini besle 50 kilo ne lan kız gibi.

• -Çitayı hayvanat bahçelerinde bile bulmak zor.Çitalar doğal yaşamdan alınınca çoğu zaman psikolojik bunalıma girerler.
    -Bir hayvanı doğal yaşam alanından almakla onu öldürmeniz arasında pek bir fark yoktur bana göre(eğer aldınız yer hayvanın yaşayamayacağı kadar kötü ise) ve bazı hayvanlar evcilleştirilemez.
    -Çok istiyorsan kendin ormanda yaşayabilirsin!
  • Aslan evcilleştirliyomu? Ailemden ayrılıp çiftlik evinde yaşamaya karar verdim liseyi okuyacağım yakınında ev felan da yok, pars da evcilleşebiliyo dedi demin bi arkadaş nasıl düşünüyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphitritel

quote:

Orijinalden alıntı: aintgonna

quote:

Orijinalden alıntı: BjkPrensi

Bi kerede yardımcı olacak mesaj atın ağır liselisiniz, adam gibi mesaj atın size bişey soruyoruz,..

http://forum.donanimhaber.com/m_64441645/mpage_1/f_/key_//tm.htm

/>

• Çita değil ama vaşak besleyebilirisn
  • Neden çita değil vaşak ın kedi den bi farkı yokki ben çita hastasıyım hayvanat bahçesinde bile yatarım çita beslemek için oraya yerleşirim. Bana bi çıkış yolu gösterin!!!
  • Çita beslemek çok zor iş.Yatarken parçalıycaktı beni.Onun yerine fil aldım.Sabahtan akşama kadar fıstık yiyior.Ama şeyi çok büyük :(.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pathetic Dragon -- 11 Eylül 2012; 11:41:46 >
  • Çita evcilleştirilmiyomu ya, ona manita bile yaparım, ayaanı sıcak sudan soğuk suya sokturmam kimin çitası var evinde bana satın lütfeeen!!!
  • Çok ufakken alman lazım ki sana alışsın. 1 aylıkken vs alıp beslersen sana alışır hatta en iyi dostun olur. Aslan eğiticisin vardı bir tane aslanı doğal ortamına salıyolardı ve bir süre sonra görmeye gidiyolardı. Aslan sahibini görünce koşup üstüne atlayıp sarılıyodu. Çita yavrusu alman için bi 10 bin lira civarı paran da olması lazım ayrıca.
  • Para hiç önemli deil 1 aylıkken alırım, çok güzel olur harbi bana alışırlarsa bide, sırtım yere gelmez artık evime maymun,çita,aslan ve kartal almak istiyorum mantıklı bi karar verdim bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECEDRİC

Paran çoksa beni besleyebilirsin iyi hayvanlık yaparım

hep bunun gibi bişe beslemek istemişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hayvanlar vahşi hayvanlardır.Bir kedi-köpek kadar evcilleştiremessin sadece kendini onlara alıştırabilirsin.
    Beslemek istiyorsan zengin olmanız lazım.Aylık en az 2000-3000 lira masrafları olur ve tabi çok büyük bir bahçenizin olması lazım.Bahçenizi de tellerle çevirmeniz lazım.
    2-3 gün sonra geçecek hevesin.
  • Bende parabol, bahçede kocaman, hertürlü masrafı yaparım orangutanıda aralarına alırsam Aslan, Çita, Orangutan veya Şebek 3ü arkadaş olabilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.