Şimdi Ara

Evde çalışan yüksek hedefli mezunlar toplanın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dershaneye gidiyorum ama hiç verim alamıyorum saçma denemelerle moral bozuyorlar,dersler verimsiz bildiğim konuları gereksiz dinliyorum.Soru çözümü yok gibi bişey,kütüphanesi yok sizce bıraksam evde halledebilir miyim?Fakat hedefim çok yüksek yani netten halledilebilir mi sizce? Nasıl gidiyor evde çalışmak bir anlatırsanız sevinirim.

• Hocam yapabileceğin iyi şey, internetteki videolara bak, anlayabiliyosan yaparım diyosan ve en önemlisi sıkılmam evde çalışırım diyosan bırak bi an önce. Ama bunlardan tek birini bile yapamam diyosan bırakma kötü olur. Ben bunları yaparım dedim şu an valla evde keyfime bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kadım sonuna gitmeyeceğim. Sonrası için bilmyiroum arada giderim belki haftada bir gün falan ama yok yani mezun grubunun çok iyi olması için çok büyük bir şehirde derece sınıfı falan olması lazım. Dersler erimli ama çok yavaş bizde zaten tekrar amaçlı gidiyordum ama gittiğimden beri yavaşladım ve iki düzen tempomu düşürdü. Ben ygs biyoyu ikinciye bitiriyprum amadanlar hala proteinleri işliyor ki hoca çok iyi. Sadece soru çözümü birebir deneme için gidicem. Senin içinse bence verim alamıyorsan sadece sorularını çözdür. Kütüphame ben ihtiyaç duymuyyorum ama konu eksiği olmayan öezunlara dershane çoğunlukla ayakbağı ki iyi hocalara rağmen söylüyorum. Ya sınıf seviyesi düşük diye yavaş gidiyor konular ya da başka birieyler oluyor.

• evde iradeli olabilecek misin hocam sorun bu , bilgisayar televizyon ya da sana vakit kaybettiren her şeyden uzak duralabileceğine inanıyorsan evde çalışmak çok güzel , sabahları kütüphaneye gidiyorum 10-11 en geç 12 de orada oluyorum , 5 te kapanıyor . Çıkıyorum eve geliyorum yarım saatlik yürüme yol mesafesi var eve gelince de 1 saat kendime ayırıp çalışmaya başlıyorum saat 6 buçuk civarında başlayıp 12 tamamlıyorum bazen daha kısa bazen daha uzun sürebiliyor . Benim çalışma programım böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firefliess

evde iradeli olabilecek misin hocam sorun bu , bilgisayar televizyon ya da sana vakit kaybettiren her şeyden uzak duralabileceğine inanıyorsan evde çalışmak çok güzel , sabahları kütüphaneye gidiyorum 10-11 en geç 12 de orada oluyorum , 5 te kapanıyor . Çıkıyorum eve geliyorum yarım saatlik yürüme yol mesafesi var eve gelince de 1 saat kendime ayırıp çalışmaya başlıyorum saat 6 buçuk civarında başlayıp 12 tamamlıyorum bazen daha kısa bazen daha uzun sürebiliyor . Benim çalışma programım böyle.

konuları yapamadığın soruları nasıl hallediyorsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: firefliess

evde iradeli olabilecek misin hocam sorun bu , bilgisayar televizyon ya da sana vakit kaybettiren her şeyden uzak duralabileceğine inanıyorsan evde çalışmak çok güzel , sabahları kütüphaneye gidiyorum 10-11 en geç 12 de orada oluyorum , 5 te kapanıyor . Çıkıyorum eve geliyorum yarım saatlik yürüme yol mesafesi var eve gelince de 1 saat kendime ayırıp çalışmaya başlıyorum saat 6 buçuk civarında başlayıp 12 tamamlıyorum bazen daha kısa bazen daha uzun sürebiliyor . Benim çalışma programım böyle.

Hocam tıpatıp benim çalışma düzeni

• quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Ben kadım sonuna gitmeyeceğim. Sonrası için bilmyiroum arada giderim belki haftada bir gün falan ama yok yani mezun grubunun çok iyi olması için çok büyük bir şehirde derece sınıfı falan olması lazım. Dersler erimli ama çok yavaş bizde zaten tekrar amaçlı gidiyordum ama gittiğimden beri yavaşladım ve iki düzen tempomu düşürdü. Ben ygs biyoyu ikinciye bitiriyprum amadanlar hala proteinleri işliyor ki hoca çok iyi. Sadece soru çözümü birebir deneme için gidicem. Senin içinse bence verim alamıyorsan sadece sorularını çözdür. Kütüphame ben ihtiyaç duymuyyorum ama konu eksiği olmayan öezunlara dershane çoğunlukla ayakbağı ki iyi hocalara rağmen söylüyorum. Ya sınıf seviyesi düşük diye yavaş gidiyor konular ya da başka birieyler oluyor.

Ayyynen öyle.
    Ben de biyoda 2.ye döndüm tekrar yapıyorum daha geçen hafta organeller bitti de sınıflandırmaya geçtik. Haftada 2 ders var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    bir abim var hocam genellikle ona soruyorum , internette soru çözüm sayfalarına birde tospiğe atıyorum bu şekilde halletmeye çalışıyorum.
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Bence en iyisi eğer ailen sorun yaratmayacaksa derslere girmemek. İleride lys kısmına girmeyi düşünüyorum ama şu ama dikkatimi dağıtıyor. Evde ayrı çalışma odam var kardeş yok annemler emrime amade böyleyken üç ders için günde 5 saatimi harcamaya değmiyor. Başladığımdan eri geriledim açıkçası netler doğal olarak arttı ama ivmem azaldı. Tamamen kendimi hazırlayana kadar gitmiycem. Sınıftakiler de farklı kafada ve benim odaklanmam bozuluyor açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Bence en iyisi eğer ailen sorun yaratmayacaksa derslere girmemek. İleride lys kısmına girmeyi düşünüyorum ama şu ama dikkatimi dağıtıyor. Evde ayrı çalışma odam var kardeş yok annemler emrime amade böyleyken üç ders için günde 5 saatimi harcamaya değmiyor. Başladığımdan eri geriledim açıkçası netler doğal olarak arttı ama ivmem azaldı. Tamamen kendimi hazırlayana kadar gitmiycem. Sınıftakiler de farklı kafada ve benim odaklanmam bozuluyor açıkçası

hakkını yemiyim fizikçiler baya iyi bi de soru sormaya gidiyorum ben valla.
    biyolojiyi kendim çalışıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Ben de o sisteme giricem sırf sosyallik olsun diye vakit öldürmeye gerek yok. Zaten hergğn hocalar 4-6 arası boş kütüphanesi de boş oluyo o saatlerde derse girmeyip sorularımı sorcam

• Vay arkadaş bu dershaneyi öyle bi kafamiza sokmuşlar ki ekmek su gibi ihtiyaç zannediyoruz. Kendinizi en iyi kendiniz tanırsınız. Kendinizi kandırmadan kararlar alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.