Şimdi Ara

Evasi0n 1.5.3 iOS 6.0, 6.1, 6.1.1, 6.1.2 Jailbreak [ Resimli Anlatım ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
867
Cevap
42
Favori
56.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MertLIVE

quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

EVASI0N 1.1 güncellemesi ilk mesaj a eklenmiştir.
    linkler güncellenmiştir.

GÜNCELLEMELER:

07/02/2013; JB sonrası yeniden başlatmalardaki donma ve hava durumu sorunu için Evasi0n 1.1 Sürüm yayınlanmıştır.
    07/02/2013; Evasi0n 1.1 deki güncelemeleri kullanmanız için cihazı yeniden Jb yapmanıza gerek yoktur, Cydia daki güncellemeleri yapmak yeterlidir.

Nerden yapacağız bende görünmüyor güncelleme falan Reload diyorum hala hata vermeye devam ediyor

Açık uygulama olarak cydia dan tamamen çıkış yapın,
    Cihazınızı ve internet bağlantısı yaptığınız modem ide bir kez kapatıp açarsanız.

cydia yı daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

arkadaşlar kusura bakmayın ilk defa jeilbreak yapıcam ipod4g varda hangisini indirmem gerekiyo dosyalardan direk linkler falan varda yoksa evasion 1.1 i indiricem

öncelikle cihazınızı ios 6.1 e itunes den güncelleyin sonrasından Evasion 1.1 i indirip ilk mesajdaki adımları izleyerek JB yapın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

arkadaşlar kusura bakmayın ilk defa jeilbreak yapıcam ipod4g varda hangisini indirmem gerekiyo dosyalardan direk linkler falan varda yoksa evasion 1.1 i indiricem

öncelikle cihazınızı ios 6.1 e itunes den güncelleyin sonrasından Evasion 1.1 i indirip ilk mesajdaki adımları izleyerek JB yapın.

teşekkürler
  • Cydia güncelleme yaparken hep bu hatayı alıyorum ağ ayarlarını sıfırlamama rağmen yardım lütfen

Evasi0n 1.5.3 iOS 6.0, 6.1, 6.1.1, 6.1.2 Jailbreak [ Resimli Anlatım ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cydia güncelleme yaparken hep bu hatayı alıyorum ağ ayarlarını sıfırlamama rağmen yardım lütfen

Benzer bir hata da ben alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouuz1 -- 7 Şubat 2013; 14:41:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ouuz1

quote:

Cydia güncelleme yaparken hep bu hatayı alıyorum ağ ayarlarını sıfırlamama rağmen yardım lütfen

bu iki hata da sizin cihazınız ile alakalı değil.

Yeni çıkan jb den kaynaklı cydia daki yöğunluktan ötürü repo sunucularının yoğun olmasından kaynaklı geçici problemlerdir.

eğer cihazınızdan açık uygulamalardan tama men çıkın cihazınızı ve internet bağlantısı yaptığınız modem i kapatıp açın.

büyük ihtimalle faydası olabilir.

kolay gelsin..

• quote:

quote:

quote:

Yeni çıkan jb den kaynaklı cydia daki yöğunluktan ötürü repo sunucularının yoğun olmasından kaynaklı geçici problemlerdir.

eğer cihazınızdan açık uygulamalardan tama men çıkın cihazınızı ve internet bağlantısı yaptığınız modem i kapatıp açın.

kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    quote:

kolay gelsin..

sağol cevap için bir sorum daha var hazır birini yakalamışken sorayım çoğu repoyu ekleyemiyorum hata veriyor bu da yoğunluktan mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouuz1 -- 7 Şubat 2013; 14:58:01 >

• quote:

quote:

kolay gelsin..

sağol cevap için bir sorum daha var hazır birini yakalamışken sorayım çoğu repoyu ekleyemiyorum hata veriyor bu da yoğunluktan mı acaba?

aynen öyle ,,

herkez aynı sorundan muzdarip zaten...

nadiren bi boşluğa denk gelirsen ekliyosun ama genelde hata veriyor.

ara sıra modeminizi ve cihazınızı kapatıp açmanızda fayda var..

• quote:

kolay gelsin..

Bendeki hata biraz daha farklı ama aynı sebepten midir?
    Bağlantıyı kestim, cihazı kapatıp açtım. Cydia'da search de yapamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

kolay gelsin..

Bendeki hata biraz daha farklı ama aynı sebepten midir?
    Bağlantıyı kestim, cihazı kapatıp açtım. Cydia'da search de yapamıyorum.

acıkcası diyecek birşey yok.
    ara sıra tekrar deniyeceksiniz..

şu sıralar cydia yogun
    tr saatile ile sabah erken saatlerde deneöelte fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: cocochanel

Arkadaslar bir sorunum var ve hala cözümleyemedim yardımınızın gerektiğini düşünüyorum. Ben cihazı laptopa bagladım onda sonra itunes fotograf algıladı ama fotograf makinası olarak algılıyor cihazı sonra evasi0n actım jailbreak butonu gelmiyor yani aktif olmuyor ve '' the attached device is not activated. you need to activate can you apply jailbreak '' hatası alıyorum. Yardımcı olan arkadaslar cihazı itunes algılamamıs felan diyorlar evet fotograf makinası olarak algılıyor bunun çözümü varsada yardımcı olursanız sevinirim.

Ya arkadaslar yardimci olun lutfenn

• Arkadaşlar merhaba,

Baseband ile ilgili sorun olmuyor di mi? Yani baseband yükselmiyor? Benim 00.0059 ve bu ilk sayfadaki işlemleri yaptıktan sonra baseband yükselmicek ve tekrar unlock yapmadan telefonu kullanabilcek miyim?
  • arkadaşlar o ss koyduğunuz hatalar genelde repoların hataları, bazen çıkarlar 2 3 saat sonra çıkmazlar düzelirler, sizinle alakalı değil yani.
  • iPASTORE denen uygulama Installous'un aynısı, bilmeyenler için tavsiye ederim.
  • şuan ne durumda stabil kullanan var mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

arkadaşlar o ss koyduğunuz hatalar genelde repoların hataları, bazen çıkarlar 2 3 saat sonra çıkmazlar düzelirler, sizinle alakalı değil yani.

Sabahtan beri aynı ve Cydia search yapmıyor. Repo hatasıysa bekleriz..
  • Beyler bu arada ''Failed to fetch'' hatasının çözümü buldum, en son eklediğiniz repoları silin sadece 5-6 tane bırakın artık hatayı vermeyecek ve Cydia'nın yaptığı güncellemelerde sorun çıkarmayacak. Konudaki repoları sırasıyla ekledim, hackyouriphone reposunda hata vermeye başladı ondan sonra hep hata verdi ondan itibaren yüklediğim repoları silince artık hata vermemeye başladı. Deneyin faydasını göreceksiniz
  • quote:

Beyler bu arada ''Failed to fetch'' hatasının çözümü buldum, en son eklediğiniz repoları silin sadece 5-6 tane bırakın artık hatayı vermeyecek ve Cydia'nın yaptığı güncellemelerde sorun çıkarmayacak. Konudaki repoları sırasıyla ekledim, hackyouriphone reposunda hata vermeye başladı ondan sonra hep hata verdi ondan itibaren yüklediğim repoları silince artık hata vermemeye başladı. Deneyin faydasını göreceksiniz

İşe yarıyor, teşekkürler.
  • bende geriye doğru sildim problem giderildi.
  • iphone 4s kullanıyorum simdi jailbreak yapacağım sonra sıkılırsam telefonu eski haline çevirebilirmiyim yani jailbreak'i kaldırabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.