Şimdi Ara

Evasi0n 1.5.3 iOS 6.0, 6.1, 6.1.1, 6.1.2 Jailbreak [ Resimli Anlatım ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
867
Cevap
42
Favori
56.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonum gene cortladı 1 saat içinde 3. restorem ve 3. JB yapışım olucak. İlk ikisinde cydiadaki evasion untethered i yüklememişim telefon kapatıp açınca cortladı , sonuncusundada cydiadan üstü üste 4-5 repo yüklemeye çalışıp vaz geçince cydia çalışmaz oldu atıyodu sürekli gene cortladı
  • yaptım fakat hiç bir tweak yüklenemiyor
    çok yoğun
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Allaha şükür ben aradan activator ve ncsettingsi çıkardım

hocam hangi repodan ncsettings yükledin.Ncsettings i yükliyim yeter bana sabaha kadar düzelir server zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Harbiden artık installous yerine ne kullanıcaz ? 25PP var installous gibi stabil bi app varmı ?

ipastore diye bi uygulama var installous kadar kaliteli
  • quote:

quote:

hocam hangi repodan ncsettings yükledin.Ncsettings i yükliyim yeter bana sabaha kadar düzelir server zaten

Modmyi dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla adamlara gönderilen paralar helal olsun , Redsn0w ile baya uğraşılıyordu 2 dk hiç bir işlem ile uğraşmadan JB yaptık. Beklediğimize değdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Benim telefonum gene cortladı 1 saat içinde 3. restorem ve 3. JB yapışım olucak. İlk ikisinde cydiadaki evasion untethered i yüklememişim telefon kapatıp açınca cortladı , sonuncusundada cydiadan üstü üste 4-5 repo yüklemeye çalışıp vaz geçince cydia çalışmaz oldu atıyodu sürekli gene cortladı

Bende de 3GS var şu anda repoları ekliyom herhangi bir problem yok
  • Poker partisine gidiyorum artık yarın falan yaparım o zamana kadar v2 falanda çıkar sorunlar düzeltilir aslında sizde acele etmeyin herşey bi rayına otursun.
  • quote:

Harbiden artık installous yerine ne kullanıcaz ? 25PP var installous gibi stabil bi app varmı ?

İnstallous iyiydi
  • gözlerim yaşardı :'))
  • Vshare yûkleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Modmyi dostum

kaçırdık ya tüh keşke hemen indirseydim şimdi hata veriyor yüklemiyor bi şunu kursam tamam dicem

• beyler bişey sorucam. eski ios 5.1 de kullandıklarımız repodan cektiğimizde ios 6.0 da calısırmı ?
  • keşke ios 5.1.1 deki cydia daki bütün repoları tweakları ios 6.1 e jailbreak yapınca otomatik yüklese bana da sorsa bu tweakı yükleyeyim mi diye çok hayalperestim galiba
  • Evasi0n
    4 ay sonra ios6.0.1 JB
  • Kabus gibi, 25PP dışında repo ekleyemedim. Eklemeye de korkuyorum. Boş boş işlem yapıyor falan. :)

Barrel bile kuramadım. JB açlığı böyle bir şey galiba, dünya yüklenmiş.
  • Islem tamamdir, jb yi hatasiz yaptim. Konu anlatimini yapan arkadasada cok tesekkurler

Evasi0n 1.5.3 iOS 6.0, 6.1, 6.1.1, 6.1.2 Jailbreak [ Resimli Anlatım ]
  • Sizce JB yapmalımıyım, fazla oyun oynayan biri değilim bana ne faydası olur
  • Arkadaşlar JB' JB olarak hiç bu kadar kolay olmadı. DFU Mode yok ipsw seçmek yok. :)

Zaten bunu hatalı yapmanız bayağı zor olurdu.

Çok güzel ve acayip kolay 1 arayüz ile yapmışlar.

Herkese hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: London_44

3GS icin onerir misiniz?

Öneririm hiç bir sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.