Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    tivibu ev kullanıyordum bu cihazda bu ayarlamaları yapacağım bir döküman paylaşırmısınız.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Merhaba cem650,

    Tivibu için özel bir ayar bulunmamaktadır, modeminizin kurulumunu "Kurulum Sihirbazı" ile yaptıktan sonra Tivibu için gerekli olan ayarlar default olarak gelmektedir. Kurulumdan sonra Tivibu yayını alamıyorsanız destek@keenetic.com.tr mail adresine iletişim bilgileriniz ile birlikte kayıt açın arkadaşlarımız yaşadığınız durum ile ilgileneceklerdir.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    vayyyy helal olsun vallaha bir çok firma ilgilenmeyip başından attı ben 2 farklı cihazda kendim deneme yanılma ile ayar yapmıştım.

    değerlerim hakkında fikir verirseniz çok memnun olurum.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
  • Merhaba, keenetic extra dsl modeme sahibim. Modem çok ısınıyor gibime geldi. Modemin işlemci sıcaklığını nasıl öğrenebilirim ? Arayüzden sıcaklık ile ilgilidir bir yer bulamadım. Keenetic yardım sayfasından makalelere bakayım dedim orada da birşey bulamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Keenetic'in omni dsl n300 modelini aldım çekim gücü önceki modeme göre kat kat arttı evin en uzak köşesinde bile çekiyor modem şimdilik memunum
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Merhaba cem650,

    Nazi geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Hattınızın gürültü seviyesi 8.2 dB olarak gözükmekte normalde önerilen 15 dB seviyeleridir, hattınızda kopma vb. gibi bir durum söz konusu değilse bu değerler ile kullanabilirsiniz. Hattınızda internet kopması vb. gibi hat sorunları ile karşılaşırsanız SNR ayarlarınızı değiştirerek gürültü seviyesini yükseltebilirsiniz.
  • Merhaba asdas127,

    Modemlerimiz CE standartları gereği gerekli olan ısı testlerine tabi tutularak testleri edilmektedir. Cihazlarımızda ısınma sorunu gözlenmemekle birlikte sıcaklığa bağlı yaşanılan herhangi bir sorun için geri bildirim almamaktayız, sıcaklık ile ilgili bir sorun mu yaşıyorsunuz? eğer bir sorun yaşıyorsanız destek@keenetic.com.tr adresimize yaşadığınız sorun ile ilgi detaylı bir kayıt açabilirsiniz, arkadaşlarımız yaşadığınız durumu inceleyerek sizlere yardımcı olacaklarıdır.

    CPU sıcaklığını görebileceğiniz herhangi bir menü bulunmamaktadır.
  • İnterStyle kullanıcısına yanıt
    Merhaba İnterStyle,

    Keenetic ailesine hoş geldiniz. Nazik geri bildiriminiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
  • merhaba ben modemi yeni aldım kurdum çalışıyor telefonlarda oyun oynarken devamlı reklam çıkıyor hangi reklam engelleme uygulamasını önerirsiniz konuyla ilgili yardımcı olurmusunuz.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Merhaba cem650,

    Modemimizde bulunan AdGuard DNS uygulaması ile web tarayıcı üzerinden reklam engelleme yapabilirsiniz. Online oyun vb. uygulamalarda çıkan reklamları engellemek için internet üzrinde ücretsiz ve güvenilir DNS uygulamalarını incelemenizi tavsiye ederiz.
  • Dsl extra bugun elime gecti kurulumunu yaptim, wireless te sorun yok fakat ethernet uzerinden apple tv bir turlu baglanamiyor. Bir ayar yapmam gerekiyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelecekte piyasaya powerline ürünlerinizi sunmayı düşünüyor musunuz?
  • Cerrahoglue C kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cerrahoglue,

    Keenetic ailesine hoş geldiniz. Apple tv için herhangi bir özel ayar bulunmamaktadır. Kablolu bağlantıda Apple tv cihazınız için önceden elle ip girilmişse otomatik olarak ayarlamanızı tavsiye ederiz. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • Aldığıma bin pişmanım snr değerlerini yükseltiyoruz kopmasın diye, bu sefer ttnetin dandik modeminde upload 8 olan hızım 2.5 mpbs ye düşüyor.Benim hızım düştükten sonra napayım bu modemi haftalardır çözüm bulamadım bu işe.
  • lunarstrain kullanıcısına yanıt
    Merhaba lunarstrain,

    Şuan için yol planımızda Powerline ürün ve ürünlerinin satış planı bulunmamaktadır.
  • mytx M kullanıcısına yanıt
    Merhaba mytx,

    Yaşadığınız durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilir yada destek@keenetic.com.tr mail adresine kayıt açabilirsiniz.
  • Merhaba,
    Keenetic city modemi satın aldım. Superonline interneti wi-fi den alıp ethernet ile bilgisayara aktarmak istiyorum fakat yapamadım.
    Yardımcı olabilir mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Merhaba manjimaru,

    Öncelikle Keenetic ailesine hoş geldiniz. Yapmak istediğiniz bağlantı için iki farklı mod kurulumu bulunmaktadır aşağıdaki makalelerden yararlanarak kurulumunuzu yapabilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.


    1. Kablosuz Tekrarlayıcı (Repeater) Modu

    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000588299-Kablosuz-Tekrarlay%C4%B1c%C4%B1-Geni%C5%9Fletici-Repeater-modu


    2. Kablosuz Servis Sağlayıcı (WISP)

    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000384340-Wi-Fi-%C3%BCzerinden-geni%C5%9Fbant-internet-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1-Kablosuz-Servis-Sa%C4%9Flay%C4%B1c%C4%B1-WISP-




  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Ben onu daha önce yaptım zaten beyefendi bana yapılan mevzu snr değeri yükseltilmesiydi bu durumda hızımı 20 mbps ye düşürüyor ne anladım bu durumdan hızım düşecekse buna nasıl çözüm bulacağız bir hevesle 450 lira verdiğim modem evdeki bitki gibi kenarda bekliyor ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.