Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • reLo R kullanıcısına yanıt
    Merhaba reLo,

    İnternetiniz Cat6 kablo ile geliyorsa Viva - Giga yada Ultra cihazlarımızın Wan portunda sonlandırıp kullanabilirsiniz.
  • Merhaba, bölge olarak vdsl altyapısına geçmişiz, yaklaşık 12 senelik emektar USRobotics modemimi emekliye ayırıyorum. Aynı performansı almayı umduğum KEENETIC KN-2111-01TR model ürünü aldım. Bugün elime ulaşacak. Öncelikle ADSL olarak kullanacağım bir iki haftaya kadarda vdsl olarak kullanıma geçmeyi planlıyorum. Ürün geldiği zaman kurulum ile alakalı ya da dikkat etmem gereken noktalar konusunda desteklerinizi beklerim.

    2 katlı evde modemi üst kat köşe kısma koyacağım en yoğun kullanım burada olduğu için, kapsama alanı ve diğer performanslar için de ayrıca yorum yapacağım.




  • Merhaba vdsl icin eve gelen telefon kablosu sorun olur mu? Yoksa cat kablosu mu olmasi lazim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dubleks evimde çekim kalitesi yüksek modeminiz varmıdır acaba veyahut başka alternatif ürünleriniz mevcutmudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Merhaba volkantipi,

    Hattınız DSL ise modemde DSL girişi telefon kablolusu (RJ11) ile yapılmaktadır, evinizde kablolamayı CAT6 ile yapsanız bile kablonun ucu RJ11 olması gerekmektedir.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Modemlerimizin kablosuz performansı Üzerlerindeki Amplifierler sayesinde özellikle mobil cihazlarda gayet başarılı sonuçlar vermektedir. Bildiğiniz gibi kablosuz sinyaller bulundukları ortama ve cihazın konuşlandırılmasına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Kablosuz sinyallerinizin yetersiz kaldığı yerlerde model gözetmeksizin Keenetic cihazlardan herhangi bir model ile Wi-Fi Mesh sistemine dahil ederek tek ssid ile çok kaliteli bir kablosuz ağ oluşturabilirsiniz. Size önerimiz hattınız DSL ise Etra DSL cihazımızı inceleyebilirsiniz.

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl
  • Merhabalar, turknete geçiş yaptim ve extra dsl modem alarak araniza katıldım.Modemden oldukça memnunum 4 telefon 3 pc ve 1 tv bağlı herhangi bir hız düşme sorunu bile yok eski modemimde sürekli kopmalar olurdu.2 sorum olacak.

    1. Laptobumda killer e2200 ethernet karti var,wifi den baglaninca 2.4 ghz ile baglandigi için düşük hiz aliyorum,laptobu nasıl 5 ghz ile baglanmasini saglayabilirim?

    2. Modem de mutlaka şunu yap, daha fazla verim alirsin dediğiniz bir şeyler var mi acaba?Konuya göz gezdirdim ama denk gelmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lu£ kullanıcısına yanıt
    Merhaba Lu£,

    Öncelikle Keenetic ailesine hoş geldiniz. Bahsetmiş olduğunuz killer E2200 model kart ethernet kartı olarak geçmekte bilgisayarınızda kablosuz olarak kullandığınız Wi-Fi kartınızın 5 Ghz desteği varsa ExtraDSL cihazına 5 Ghz olarak bağlanabilirsiniz, bilgisayarınızda bulunan Wi-Fi kartınız 5 ghz desteği yoksa 802 11 Ac destekli bir wifi kart alıp kullanmanızı önerebiliriz.

    Modeminizi en iyi performans ve özellikleri kullanmak için çok geniş bir veri tabanına sahip olanwww.keenetic.com.tr web sayafamıza erişip makalelerimizi incelemenizi öneririz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrardan,

    Ürün (Extra DSL) dün elime ulaştı, gönderici mağaza ve kurye şirketinin bir probleminden dolayı aynı gün teslimat sağlayamadılar. Kutuyu açmadan cihazı, adaptörü ve diğer kablo ve kitapçıkları düşününce çok hafif acaba içi boş mu diye şüphelenmedim desem yeridir.

    Cihaz gelir gelmez fişe takıp Wifi ağı dahil kurmam 10 dakika gibi kısa bir süremi aldı. Kullanım kolaylığı açısından çok iyiydi.

    Daha önceki emektar UsRobotics modemim ile 16 mbit hattım ile aldığım maksimum hız ortalama 9-10 mbit arasında iken daha vdsle geçmeden 13-14 mbitleri görünce zaten ne kadar performanslı bir modem olduğunu da kanıtlamış oldu.

    Türktelekom ile uzun uğraşlar sonucu bugün görüşerek ilk etapta deneme amaçlı 35mbitlik pakete geçiş yaptım ve hat kesintisi ortalama 1 dakika sürdü sonrasında 35mbit pakete geçmiş oldum. Geçer geçmez öğlen 13 civarı ve bu mesajı yazarken saat 23:00 civarında 33-33.5 mbit maksimum hız değerlerini gördüm. Ping konusunda da aynı şekilde ortalama %50 iyileşme mevcut.

    Kablosuz deneyimine gelince dubleks evde yaşıyorum ve modem üst kat köşe odada. Normalde alt kat mutfakta yani alt kat ters köşe de kalıyor eski modemimde sinyal zayıflığı ve kopma sorunu yaşarken bu problem de ortadan kalkmış oldu.

    2-3 ay sonrasında Allah izin verirse kendi evime geçeceğim ve o dairede TürkTelekom Fiber altyapısı mevcut. Müşteri hizmetleri cam fiber dedi tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama oraya da modem alacağım ve şu anda gözüken ilk tercihim fiyatları piyasanın biraz üstünde gibi dursada keenetic modem olacak gibi duruyor.

    Kısacası, ilgilenenlere tavsiye edeceğim bir model.




  • FaTaLuA kullanıcısına yanıt
    Merhaba FaTaLuA,

    Nazik geri bildiriminiz için teşekkür eder sağlıklı güzel günler dileriz.
  • Merhaba şimdi ben bir isp den hizmet alıyorum ve klasik türk telekom dayatması bir modemle kullanıyorum. Bu modemi fiber olduğu için tarifeye ek kiralama adı altında veriyorlar. Bunu iade etmenin yolu yok mu mevcut hizmet aldığım isp bana değiştiremezsin degistirsen de internete bağlayamazsın diyor da :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen mac adres filtrelidir. Keenetic modemlerde mac adresi klonlama özelliği mevcut, isp'nin verdiği modemin mac adresini keenetic modeme girersen bağlantıda sorun yaşamazsın.
    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 27 Haziran 2020; 22:41:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhabalar caiz2005,

    İnternet bağlantınızı gerçekleştirebildiniz mi? Gerçekleştiremediyseniz iletişim bilgilerinizi destek@keenetic.com.tr mail adresine gönderirseniz arkadaşlar hızlıca sizinle iletişime geçerek sorununuzu çözeceklerdir.
    Evet bağlantıyı yapabildim. Modem şu an iyi gözüküyor fakat balkonda az çekiyor. Mesafe 6 mt civarı. Duvarlardan dolayı mı bilemiyorum.
    Asıl sorum modem güvenliğini WPA3 yaptığımda cihazın bağlantısını kaybediyorum. İnternet var ama cihaz gözükmüyor. Bu yüzden modemi resetledim. Bununla ilgili ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacrosanct- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için emin olabilirsem bende su dandik modemden kurtulmak istiyorum. Parasını omur boyu ödeyerek rezillik yaşamak bu olsa gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    Buraya da sorabilirsin, bilen veya aynı durumu yaşayan olmuştur.https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141117860

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caiz2005 kullanıcısına yanıt
    Her bağlantı yaptığın cihaz (client) wpa3 desteklemiyor muhtemelen bu sebeple şifreleme türünü wpa2-wpa3 psk yap wpa3 diskteki cihazların wpa3 ile desteklemeyenler wpa2 ile bağlanır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adın şifren ve vlanid bildiğin sürece çökme maç bile gerek kalmadan kullanabiliyorsun türk telekom internet hattında tavsiyem viva giga yada ultra modellerini incelemen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scandelos S kullanıcısına yanıt
    Sagolasin bakıyorum bende dünden beri. Çünkü bu verdikleri modem 90 m2 evde bile çekmiyor üç odalarda vs

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    Merhaba selocanq,

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Cihazlarımız ülkemizde bulunan internet alt yapılarını desteklemektedir. Kullanmakta olduğunuz türk Telekom fiber hattınıza ait kullanıcı adınız şifreniz ve VLANID değerini bilmeniz durumunda sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Aşağıdaki modellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-ultra
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-giga
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-viva
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-ultra,keenetic-giga,keenetic-viva




  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.