Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beta versiyon 13.05.2020 tarihli 3.4.1 olarak gelmiş web sitesinde gözüktüğüne göre.

    Bugün ilk defa beta kanalına geçerek güncelleme yaptım.

    Hala güncelleme var diyor. Sonradan farkettim ilk cümlemde yazdığımı. Web sitenizde sıralama yanlış. Ayrıca neden en son beta isem hala güncelleme uyarısı alıyorum. Ultra ve Air cihazımda 2 kere güncelle dedim güncellemediğini düşünerek.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDIEv ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Mayıs 2020; 5:42:28 >




  • Ya güncelleme gelir gelmez kontrol ettim ve yükledim ondan oldu.

    iki cihazıma da restart atınca düzeldi. Güncelleme yok diyor. :)

    Keenetic N0 1 :D

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Mayıs 2020; 5:56:12 >




  • Merhaba Holisticmax,

    Cihazlarımızda 3 farklı Firmware versiyonu bulunmaktadır.

    1. Yayınlanmış(Önerilen) Bu yöntem tüm testleri geçmiştir ve sorunsuz bir çalıştırma için önerilir. Yaklaşık olarak her iki ayda bir güncellenir. En güncel sürüm 3.3.16

    2. Ön izleme Sürümü En son güncellemeleri, performans iyileştirmeleri ve yeni özellikleri en düşük hata ile ilk deneyimleyenlerden olmak için bunu seçin. Önizleme sürümleri ayda iki defa yayınlanır. En güncel sürüm 3.4.1

    3. Geliştirici Sürümü Geliştirici sürümü haftada bir kez güncellenir ve Keenetic'in kullanıcılara ne üzerinde çalıştığı ile ilgili bilgi verir. Bu sürüm topluluğun yeniliklerle ilgili bilgiye en hızlı ulaşmasını amaçladığından hatalar içerebilir. En güncel sürüm 3.4 Beta2




  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler detaylı bilgiler için. Önizleme sürümüne geçtim. Telefonda da bunu önerdiniz.

    Merak ettiğim bir sorum var.

    Ultra ana cihaz, Air ise genişletici olarak MESH yapıdalar.

    Ultra cihazda Intelli Qos yüklü. Tüm ağı sonuçta Ultra yönetiyor. Yinede aklıma takıldı ki Air ' de bu bileşeni yüklememe gerek var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba Regu,

    ExtraDSL ürünümüz SU-MIMO teknolojisini desteklemektedir. Sizinde resmini paylaştığınız gibi MU-MIMO destekleyen router modellerimiz bulunmaktadır. Keenetic OS Wifi yönetim sistemi ile SU-MIMO ile oldukça verimli bir iletişim sağlanmaktadır.

    2020 yılı içinde MU-MIMO destekli yeni ürünlerimizin satışını planlamaktayız fakat bildiğiniz gibi Covid-19 nedeniyle tam bir takvim veremiyoruz.

    Sağlıklı güzel günler diliyoruz,
    ULTRA, GIGA Router modellerinde olduğu gibi MU-MIMO, Beamforming gigabit port vb wifi özellileri kısılmamış Dsl voip destekli bir cihaz gelse pazarda fark yaratır. Üst segment modem ihtiyacım var, sizin bu 2020 yılı için yeni ürünlerileri gelebileceği muhabbetinden dolayı aylardır erteliyorum umarım kullanıcı yorumları, pazar ihtiyacı göz önüne alınarak güzel cihazlar ortaya konur.




  • Omni Dsl aldım. Türknet kullanıcısıyım. Diğer modemimle sıkıntısız internete bağlanabiliyorken, yeni aldığım modemle kurulumu hatasız yapmama rağmen bir türlü internete bağlanamıyorum. Her yerde kaliteli diye pazarlama yapıyorsunuz, yaşadığımız olaya bak.

    İnternet bağlantı hatası, ayarlarınızı kontrol edin.

    Dsl kablosunu taktığınızdan emin olun. Elle de yaptım ayarları yine olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen 3.4.1 güncelleştirmesinden sonra ağ trafiği görüntüleme kısmında sağ tarafta cihaz isimleri çıkmamaya başladı bende. Sadece grafik mevcut ama cihazlar gözükmüyor.
    https://prnt.sc/shgs7e

    Edit: Birkaç saat sonra 3dk - 1saat sekmeleri arasında gezerken cihaz isimlerinin geldiğini gördüm, başka bir ayara geçip geri döndüm göstermiyordu. Tekrardan zaman sekmeleri arasında geçiş yaptım ve göstermeye başladı.. Sanırım ufak bir hata mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GercekUykucu -- 16 Mayıs 2020; 1:16:2 >
  • Merhaba, fiber için hangi keenetic modelini almam gerekiyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 4-5 haftadır takip etmedim sorum şu wifi 6 Modem nezaman gelecek? Modem lazım şu an idare ediyor benimki ama alırsam wifi 6 alırım diye düşünüyorum bozulmadıkça. Kısaca Wifi 6 nezan geliyor?
  • fatihpos kullanıcısına yanıt
    Tüm modeller Fiber çalışıyor, cihazları tüm ethernet portları WAN LAN ayarlanabiliyor. Bütçene göre Internet hızına göre seçebilirsin. 100Mb veya Gigabti 1000Mb portlu.. Modem olanlarından almayabilirsin, şayet ileride VDSL ADSL kullanma durumun yoksa.
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    100mb bir hız siz bir cihaz önerseniz bilginiz dahilinde, oyun oynayan birisiyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rodeo65 R kullanıcısına yanıt
    Ben de sormuştum 2020 de bir AX router gelecek görünüyor dediler. Yalnız kanaatim 100Mbps internet kullanırken AX in nesini kulalnacğaız. hızlı bir AC fazlasıyla yeterli bence. Ayrıca keenetic OS çok güzel planlanmış. kvr hızlı geçiler MIMO vs süper. Buna rağmen istemci tarafında halen çok eski geri teknoloji var piyasada . benim evdeki 12 cihazın yarısı AC desteklemiyor. bir iPhone 11 yeni aldım onda var, önümüzdeki 3-4 yıl böyle olacakken , bir sürü parayı AX e vermem çok israf bence. Hem bizde internet hızı yok hem ax destekleyen istemci. ayrıca AX 10Gbps de bağlantı için daha yüksek hızlar için temelde işe yarıyor, ama piyasada bakıyorum 1500mhz falan var.

    Şuan wifi 7 konuşuluyor , 6ghz de eklenmek üzereymilş. belkide çok yaygınlaşmadan bitecek wifi6. bizde özellikle 3-4 sene sonrasında düşünülmeli.
  • fatihpos kullanıcısına yanıt
    Extra (DSL olmayan) Air olabilir. Bunlar 100Mbps
    Benim aldığım Extra DSL fiyat ayarında DSL olmadığı için daha uygun olan Viva almanı öneririm, bütçen uygunsa, Daha üst ürünler de var. nasıl isersen bütçene göre.
    https://urun.n11.com/access-point-router/keenetic-viva-ac1300-wifi-mesh-usb-routerextenderapclient-P423405446
  • SNR Margin ayarını 4dB'den daha az yapabilme şansım var mı?
    Şu anda 4 kullanıyorum ve kopma olmuyor daha stabil. En kötü 1dB'e kadar yolu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Holisticmax,

    İnternete erişim yapan ana cihaz üzerinde yüklü olan bileşenler bağlı olan cihazlarda da geçerlidir ayrıca yüklemeye gerek bulunmamaktadır.
  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba semiramist1,

    Konu ile ilgili web sayfamızdan ileitşim bilgilerinizle birlikte kayıt açmanız durumunda arkadaşlarımız sizinle iletişime geçerek yaşadığınız durum ile ilgili gerekli incelemeyi yazacaklardır.
  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt
    Merhaba GercekUykucu,

    Yaşadığınız durumu detaylı olarak incelememiz için web sayfamızdan bizler ile iletişime geçebilirseniz arkadaşlarımız konuyu inceleyecektir.
  • fatihpos kullanıcısına yanıt
    Merhaba fatihpos,

    Bütün modellerimiz Fiber (EtherWAN) alt yapısını desteklemektedir. İnternet alt yapınız DSL (telefon kablosu ile geliyorsa) OmniDSL yada ExtraDSL cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-omni-dsl
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl




  • rodeo65 R kullanıcısına yanıt
    Merhabalar rodeo65,

    2020 yol planımızda Wi-Fi 6 802.11AX cihazların ülkemizde satışı planlanmakta olup Corona sebei ile tam bir takvim paylaşamamaktayız, pandemi sebebi ile yakın zamanda da satışı olmayabilir.
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Merhaba DenzeL_28,

    MU-MIMO, Beamforming gigabit port DSL ürünlerin satışı planlanmakta fakat Corona sebebi ile tam bir takvim verememekteyiz günümüzde Voip teknolojisi yavaş yavaş azalmakta ve artık çok tercih edilmediği için cihazlarda Voip özelliği bulunmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.