Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • regu R kullanıcısına yanıt
    MErhaba regu,

    İlerde DSL hat sahibi olma ihtimaliniz varsa ExtraDSL cihazını alabilirsiniz. Kablosuz sinyal dağıtan ve şifresini bildiğiniz cihazlara iki türlü erişim sağlayabilirsiniz cihazlar Router modda çalıştığında İnternet menüsünün altında Kablosuz Servis Sağlayıcı menüsünden kablosuz internet yayını yapan cihazınıza bağlayabilir yada ExtraDSL cihazınızın modunu "Genel Sistem Ayarları" menüsüne girerek Çalışma modunu "Tekrarlayıcı / Genişletici" olarak değiştirerek bağlantı sağlayabilirsiniz.
  • Keenetic omni dsl alarak aranıza katılmış bulunuyorum Yaklaşık 1 saatir kullanıyorum şuanlık bi sıkıntı yok lakin kurarken uğraştım biraz oda yine kendi hattamdan dsl

    şifresine fazladan bi + eklemişim

    Cep telefonunun wifi görmedi başta wpa2+wpa3 seçince düzeldi sadece wpa3 seçince görmüyor bilmeyenler için yazdım .!

    Son stabil sürümüne güncelledim yazılımını hattım Turktelekom 35 mpbs diğer kendi modeminde aldığım hızın aynısını alıyorum yani bi sıkıntı yok , Cihazın açılması dsl ışığının

    sabitlenmesi yaklaşık 30 - 40 saniye Bu arada kayıt olup 1 yıl garanti uzatma olayı kalkmış galiba ilk sayfadaki account.keenetic.com a girdiğimde üzgünüz diyor

    Şu anlık memnunum umarım hiçbirimiz bi sorunla karşılaşmadan stabil halde kullanmaya devam ederiz esenlikle kalın ...




  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    Merhaba YunusPhp,

    AQM (otomatik sıralama metodu) arka planda cihazın temel işleyişi için dizayn edilmiş olduğu için, ek ayar seçeceği veya olmazsa olmaz niteliklerden olduğu için açma kapa opsiyonu bulunmuyor, sürekli açık. Keenetic olarak siz değerli kullanıcılarımıza 3.5 Firmware yazılımında AQM QoS için oldukça üst nitelikte ek detaylar getirilecek, üzerinde çalışılıyor.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler,

    Modemde çok fazla ayar yaptım, o sebeple resetlemesem daha iyi. Ancak kurulum sırasında son firmware güncellemesi yapıldığı için bende varsayılan 20mhz geldiğinden eminim. Dil kaynaklı olabilir mİ? Kanallara baktığım sırada dil tr'idi sanırım.

    UPNP ile yazılımsal bir problem olabilir mi bilmiyorum ama NAT type open yapmak için bileşeni kapatıp linkteki portları elle açmam gerekti. Bileşen açıkken symmetric Nat hatası alıyordu, aynı port hem upnp ile hem de elle açıldığı için sanıyorum. Aslında elle açtığım portu upnp bileşeni bırakır diyordum ama mimari anlamında çalışma mantığını çok bilmediğim için olması gereken bu mudur yorumunu yapamıyorum.

    Bu arada genelde Türkçe kaynak okumam bu teknik konularda ama sizinkiler doyurucu gerçekten, tane tane ve olabildiği kadar anlaşılır yazılmış. Çevirilerle kim uğraştıysa eline sağlık :)
  • ArdaBarisC kullanıcısına yanıt
    Merhaba ArdaBarisC,

    Öncelikle güzel düşünce ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Lokalizasyona çok önem veriyoruz ve gerek arayüz ekranlarımız gerekse makalelerimiz de kullandığımız kelimeler ve cümlelerde ortak teknoloji dilini kullanmaya özen gösteriyoruz.

    Öncelikle modeminizi resetleyip kurmanızı öneriyoruz kurulum sırasında modem yayınlanmış son yazılım olan 3.3.16 yazılımı gelecektir yeniden kurul yaptığınızda default olarak 20Mhz mi gelecek diye kontrol edip bize geri bildirim yapabilirsiniz. Kurulum dili ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyoruz her dil ile kurulum yapılmakta ve varsayılan olarak 2.4 Ghz de 20/40 Mhz 5Ghz de ise 20/40/80 Mhz varsayılan olarak gelmektedir.

    UPnP çalışma mantığı UPnP desteği olan cihazlar için cihazlarımız ilgili portları otomatik olarak yönlendirir öncelik UPnP servisi için geçerlidir ilgili portlar UPnP servisi tarafından yönlendirilmiş ve NAT tablosunda varsa Port yönlendirme sayfasında ilgili portları yönlendirmeye izin vermez. Çalışma mantığı öncelikli olarak UPnP servisine verilmiştir.




  • Evim 200 metrekare dublex uzak odalarda dsmartın verdiği vdsl modemle çekmesi imkansız onu iade edip sizin modeminizden almak istiyorum ama hangisi, vdsl de sürekli kopmalar yaşıyorum siz hangi modelinizi önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'un verdiği fiber modemi söküp Keenetic Ultra bağladım. İnanılmaz memnunum. Tak unut, hiç sorun yaşamıyorsunuz.
    Modem web arayüzü de hem cep telefonunda hem de masaüstünde çok güzel, bol detaylı istatistikler sunuyor.

    Wifi AC'den elimdeki laptopla 600mbps civarı hız görebiliyorum.

    Böyle devam Keenetic
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Keenetic extra dsl modem fiberi destekliyormu,
    Ethernet portundan internet kablolu bağlantıda bağlantı hızı nedir
    Keenetic extra dsl üzeri üst model modem var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzdere -- 23 Nisan 2020; 20:48:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bir şey sorabilirmiyim önceden sorulduysa affola.

    KN-2011 modelinde

    Yandex.DSN İnternet filtresi
    SafeDNS ebeveyn kontrolü
    AdGuard reklam engelleyici

    tarzı güzel bir eklentiler görüyorum bunlar donanımsal bazdamı çalışıyorlar yoksa varsayılan dns olarak mı geliyorlar? hani cisconun bazı firewall'larında donanımsal olarak bir filtre mevcut. yada Pihole gibi birşey mi ? açıklayabilirmisiniz saygılar .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    Merhaba bir şey sorabilirmiyim önceden sorulduysa affola.

    KN-2011 modelinde

    Yandex.DSN İnternet filtresi
    SafeDNS ebeveyn kontrolü
    AdGuard reklam engelleyici

    tarzı güzel bir eklentiler görüyorum bunlar donanımsal bazdamı çalışıyorlar yoksa varsayılan dns olarak mı geliyorlar? hani cisconun bazı firewall'larında donanımsal olarak bir filtre mevcut. yada Pihole gibi birşey mi ? açıklayabilirmisiniz saygılar .
    İsimlerden anlaşılacağı gibi bunlar DNS bazlı.
  • spoilerman S kullanıcısına yanıt
    Merhaba spoilerman,

    Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişkenlik gösterebilir, ADSL2+ / VDSL2 destekli OmniDSL ve ExtraDSL model modellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz, 200 M2 bir alana sahip evinizde kablosuz sinyallerde azalma yada çekmediği yerler olabilir bu yerlerde Keenetic marka bir access point ile evinizi tek bir kablosuz ağ ismi (SSID) ile Wi-Fi Mesh yapabilir ve tüm evinizde kablosuz keyfini çıkarabilirsiniz. OmniDSL ile ExtraDSL arasındaki farklara aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl




  • Merhabalar kill1033,

    Keenetic ailesine hoş geldiniz, güzel ve sağlıklı günlerde kullanın.
  • ozzdere O kullanıcısına yanıt
    Merhaba ozzdere,

    ExtraDSL modemimiz ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber internet alt yapılarını desteklemektedir. DSL ile 200 Mbps Ethernet ile 100 Mbps ye kadar internet sonlandırabilirsiniz. DSL ürünlerimiz arasında üst model cihazımız ExtraDSL dir.
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Merhaba IceRulez,

    İnternet güvenliği ile ilgili programlar yazılım bazlı olarak çalışmaktadır ve sürekli olarak arka planda güncellenmektedir.
  • Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

    Extra DSL modemi,mobil uygulamadan ve modem arayuzunden bagimsiz olarak, manuel olarak kapatip acmak istedigimde ne yapmaliyim?

    Fn tusuna atanabilecek gorevlerde goremedim modemi kapat/ac ozelligini.
    Fisini cekmek geri takmak saglikli bir cozum mu?
    Cevabiniza gore ben de onu uygulayayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • smartboom S kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil tasarruflu enerji kullanan elektronik cihazlarda artık aç kapa düğmesi konmuyor. Çok eskiden başlayan bir trent bu, Benim evde olan TV de yok, Tivibu kutu da yok, MI de yok, Dijiturk kutuda yok, Apple TV kutuda yok. vs bunlar kullanılmadığında uyuyor.

    Keenetic içinde konuşmuş tartışmıştık bu forumda, benzer bir durum var, cihaz enerji tasarruflu kullanılmadığında uyku moda alıyor, en az enerji tüketimine geçiyor. Adaptörü çok harika tam enerji tasarruflu 100-240V nerdeyse çalıştığınıda bile hiç ısınmıyor.. Birde alete onlarca cihaz bağla, gece güncelelem yapan cihazlar var, vs her biri interneti kullanır. kamera vs bağlıysa sürekli aktif olmalı.

    Yine kablosuzu kesin kapatmak isteyen gösterdiğin menüde olduğu gibi FN tuluna görev atar, kablosuzu kapatıp açar o tuşla... Ben hiç kapatmıyorum, gece uyanıyorum bazen yine telefona bakıyorum, kendime şu saatler arası internet olmasın diyemiyorum... Eskiden cep telefonlarımızı akşam kaptır sabah açardık , onu yapmayalım uzun yıllar oldu sürekli açık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 24 Nisan 2020; 14:37:36 >




  • smartboom S kullanıcısına yanıt
    Merhaba smartboom,

    Cihazlarımız üzerinde açma / kapama butonu bulunmamaktadır. Kapatıp açmak istediğinizde cihazınıza giren güç kablosunu söküp takabilirsiniz. Modemi yeniden başlatmak isterseniz modem arkasında bulunan reset butonuna kürdan yardımı ile kısa süreli basmanız yeterli olacaktır.
  • N11 de koydum sepete fakat şu an benim Airties 5650 işimi görüyor ve ben Extra dsl bir üst modelini bekliyorum Wifi 6 802.11ax ve 1000 hızda Lan. Bilgisi olan varmı nezaman gelir bu üst modeli?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scandelos

    merhaba arkadaşlar keenetic ultra cihazı kullanan bir forum kullanıcısı olarak cihaz hakkında sorularınıza elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. şuan ürünümü süperonline fiber hattında kullamaktayım superonline bizlere zorunlu tutuğu cihazda yaşadığım sorunların hiç birini ultra cihazında yaşamadım.
    bende superonline fiber kullanıcısıyım. kullanıcı adı ve şifrenin alınamadığı söylenyor. bu sebepten modemi almaya biraz çekingen kalıyorum.
    siz nasıl aldınız bu bilgileri acaba ?
  • Merhabalar öncelikle,omni dsl almayı düşünüyorum ama aklıma birkaç konu takıldı.
    1-Dual band olmaması çok farkeder mi?
    2-Yıldırımdan Korunma özelliği var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.