Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GENNERAL Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.326
Cevap
115
Favori
236.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Titan iddialı.  Seveni ve kullanıcı sayısı gün geçtikçe artıyor.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Evet gayet güzel özellikleri var ama o fiyata çıktıkça da 10 Gbps porta sahip routerlar giriyor radarıma NAS da olduğu için lan bağlantısı hızı ve çokluğu da benim için önemli. Karar vermesi çok zor bir sürece girmiş bulkunuyorum. Birisinde 10gbps port yok diğerinde gizli anten var çekimi kötü, bir diğeri fiyat olarak daha uygun vs...

• sasuta kullanıcısına yanıt

Benim görüşüm şu şekilde, bir ürün gamına yöneliyorsanız o alanda ana ürünü olan markalara yönelmeniz hocam. Örnek kulaklık alıyorsanız Beats gibi Sennheiser gibi markalar, modem veya router alırken de ana işi bu olan markaları öneririm. Asus her yerde var evet güzel hoşta, pc iç donanımları hariç Asus'un çok kaliteli yaptığı bir ürün gamı genel olarak yok. Firmalar bu şekilde dallandıkça maalesef kaliteleri de düşüyor. Sadece parça olarak değil, güncelleme gelmiyor, sorun olduğu zaman çözmek mesele oluyor.

Söylediğiniz AX3000 V2'da bakıyorum ürüne güncelleme ilk 3 ayda bir geliyormuş sonra, muhtemelen buglar vardı onlar için hızlı çözümler gelmiş, en son güncelleme 6 ay geçtikten sonra 15'inde gelmiş. Yani, Asus bu cihazı her an salabilir. Dünyanın tepkisini çektikten sonra geçenlerde senede 1 güncelleme getirmeye başladılar modemlerine hala öyle mi bilmiyorum.

Ağ ürünü alacaksam da örnek veriyorum ana işi bu olan atıyorum Zyxel, Netgear işte Keenetic gibi markaların ürünlerini almak daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 17 Ağustos 2023; 14:55:26 >

• ApRa- kullanıcısına yanıt

Sizinle hemfikirim. Keeneticte lan özelliklerine göre ihtiyacımı karşılayan model Titan ama bu fiyatına çıkınca da armor G5 var yalnız okuduğum kadarıyla yazılımı berbatmış. Şu anda yine de Titan ağır basıyor ama bakalım zaman ne gösterecek.

• sasuta kullanıcısına yanıt
    Merhaba sasuta,

Keenetic ailesi olarak, Titan modelimiz ile en kısa zamanda aramızda olmanızdan mutluluk duyarız. ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 17 Ağustos 2023; 16:20:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba @KEENETIC ,

Evimde iki adet HOPPER kullanıyorum. Birini Router diğerini Extender modunda kullanıyorum. 4.0.2 sürümüne geçtikten sonra, her iki cihazda da bir takım problemler yaşamaya başladım. 3.9 sürümüne geri dönmek istiyorum fakat firmware yedeğim elimde yok. Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

• Peak2Core1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Peak2Core1,
    destek@keenetic.com.tr adresimize talebinizi iletin, arkadaşlarımız tarafınıza geri dönüş yapacaklardır.
  • @KEENETIC merhaba bir kaç sorum var şuan omni dsl kullanıyorum yaşadıgım yere vdsl gelıyor 100 mbps paket alırsam wi-fi ile 2.5 ghz olduğu için 45 mbps kullanabileceğimi söylediler. (bu doğrumu)

Bu iki modemin farkı nedir standart bir ev kullanıcısı olarak ucuz olan modemi alsam ne sorunu yaşarım

Keenetic Gigabit  Extra DSL KN-2112-01TR =2060 TL

https://www.hepsiburada.com/keenetic-gigabit-extra-dsl-ac1200-mesh-wi-fi-5-dualband-mu-mimo-vdsl2-adsl2-modem-4-port-fiber-gigabit-ve-usb-portu-pm-HBC000046PB4I

Keenetic Extra DSL = 5.082,00 TL

https://www.hepsiburada.com/keenetic-extra-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-pm-HB00000MI5NK

• HAKANIM1987 kullanıcısına yanıt
    Merhaba HAKANIM1987,

İnternet bağlantı hızları, kablosuz bağlı olan istemcilerin modeminize bağlantı hızına göre değişir, Omni DSL 300 Mbps ye kadar kablosuz hızları desteklemekte olup bağlanan istemcilerinde bu hızları desteklemesi durumunda istemcilerinizin bağlantı hızı ne kadar yüksek olursa internete erişim hızınızda bu doğrultuda artacaktır.

Göndermiş olduğunuz iki linkte satışta olan ürünler KN-2112 EXTRA DSL modelimizdir aralarında fiyat farkı haricinde herhangi bir fark bulunmamaktadır. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Doğrusunu öğrenmiş olduk.

• Özellikleri güzel gibi. Gerçekte nasıl olur bilemiyorum.

• Merhaba Thestor,

En kısa zamanda deneyimlemenizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı dileriz.
  • İnternetin Gücü Adına  

ınstagram
    İbrahim Ortaç on Instagram: "He-Man çözdü internet işini 😂🤙 #işbirliği @keenetic.tr"
    https://www.instagram.com/reel/CwpX6oLsi-I
  • Türknet kullanıcısıyım ve aynı şehirde adres değişikliği sebebiyle nakil başvurusunda bulundum ve işleme alındığına dair haberleştik. Bu sırada hali hazırda keenetic extradsl ac1200 kn-2111 modemimim geçeceğim adresteki fiber hattı desteklemediğini söyledi. Altyapı sorgulamada ise 100mb destekliyor. Telefonda görüştüğüm bayan modemimimi kullanamayacağımı yeni modem vereceklerini söyledi. Modemim bu fiber bağlantılı interneti desteklemiyor mu?

• efka_vasi E kullanıcısına yanıt
    Merhaba efka_vasi,

KN-2111 EXTRA DSL modelinde bulunan LAN portları 100 Mbps hıza kadar desteklemekte olup IPoE/PPPoE routing maksimum 95 Mbit/s’ye kadar desteklemektedir. Extra DSL cihazınızın Lan portlarından herhangi birini WAN portu olarak atayabilirsiniz, Fiber internetiniz ait kullanıcı adı / şifre ve internet alt yapınıza ait VLAN ID bilgileriniz biliyorsanız aşağıdaki makale yada video dokümanımızdan yararlanabilirsiniz.
    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000968939-Ethernet-Portlar%C4%B1n%C4%B1n-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma-modunu-ve-g%C3%B6revini-de%C4%9Fi%C5%9Ftirme
    Keenetic Türkiyeyoutube
    Keenetic Ultra (KN-1810) Türk Telekom Fiber İnternet Kurulumu
    https://www.youtube.com/watch?v=ZK0fIv9GbnE&feature=youtu.be

Önemli Not: Video da VLAN ID numarası Türk Telekom alt yapısında genel olarak kullanılan 35 VLAN ID girilerek anlatılmıştır, VLAN ID numarası servis sağlayıcı yada alt yapınıza göre değişiklik gösterebilir bu sebeple doğru değeri girmeniz için mutlaka servis sağlayıcınız ile iletişime geçerek öğrenmenizi tavsiye ederiz.

Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

• KEENETIC kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Merhaba.

Superonline Fiber internet abonesiyim ve İSS min verdiği Huawei Hg255s modemi mecburen kullanıyorum. Modemin kablosuz ağ performansından memnun olmadığım için değiştirmeye karar verip Keenetic Kn-2112 modem satın aldım. Modemi açıp kurmadan önce internet şifresini öğrenmek için Superonline müşteri hizmetlerini aradım ve internet şifresinin verilemeyeceğini, başka bir modem kullanmayacağımı öğrendim. Acaba yeni aldığım Kn-2112 modemi bir şekilde kullanmam mümkün mü? İade mi etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cipiares C kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    bir önceki iss sağlayıcım süperonline dı. onlar istediği kadar vermesin internette süperonline modeminden kullanıcı adı ve şifresini nasıl alacağınıza dair videolar var, bir tanesini izleyip bu bilgileri alabilirsin.
    Bu arada yeni iss bilgilerini keenetic modeme girerken bir özellik gördüm, mevcut modemini keenetic modeme bağlayıp yine kullanıcı bilgileri elde ediliyor sanırım, bu yöntem ile süperonline modemden bilgiler alınabiliyor mu belki teknik desteği arayıp öğrenebilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.