Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.326
Cevap
115
Favori
235.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İss bin verdiği cihaz otomatik ayarları alır. H298 arayuzunden Keenetice ne ip verdiğine bakmak için girerdiniz. Omni yi tekrarlayıcı moduna aldıktan sonra kablosuz bağlantısını sağladığınız da önündeki cihazın ip bloğuna göre kendisini ayarlar. Daha sonra zte nin verdigi ip üzerinden arayüzüne rahatlıkla ulaşır ve başka ayarları yaparsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt

Çinli .... ile başlayan cümlenize sadece bir ekleme yapmak istiyorum.

Keenetic markası 2 senedir Türkye'de fakat 10 seneden fazladır üretim ve geliştirmede. (Google, Wikipedia, LinkedIn vb. yerlerde bilgiler bulabilirsiniz)

• Değerli forumdaşlar. Konu tam olarak bu başlığın kapsamında değil ama yakın! Keza 129 sayfayı da geriye giderek araştırmaya vaktim olamadı. Elimde VDSL günlerinden kalma Keenetic Omni N300 wireless modem/router var. Bunu artık sadece wireless router olarak kullanmak istiyorum (fibernette kullanmayacağım, sadece Ethernet girişli bir access point haline dönüştürmeye ihtiyacım var). Duyduğum bir software değişimi ile LAN portlardan bir tanesi WAN port olarak tanımlanabilmekte. Nasıl yapılacağını bileniniz, yardımcı olabilecek birisi var mı? Bildiğim kadarıyla burasını Keenetic yardım masası da takip etmekte. Teşekkürler.

• Bu aralar vdsl modem arayışındayım...KEENETIC en ucuz vdsl modem fiyatı hemen hemen 650 TL yahuu şaşırmışsınız iyice ! ederi 100-150 arası modemler 650 tl'den başlıyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 27 Şubat 2022; 21:9:28 >
  • Sanırım hepsiburada'dan bakıyorsunuz. Evet ana sayfada o tarz fiyatlar gözüküyor ama ürünün sayfasına girdiğinizde daha düşük bir fiyat olduğunu da göreceksiniz.

• Covajj kullanıcısına yanıt
    Merhaba Covajj,

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ALt yapınız DSL alt yapısına sahip olacaksa ADSL2+ / VDSL 2 ve Fiber (EtherWAN) özellikli Extra DSL - Hero DSL yada Peak DSL cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Belirttiğimiz modeller Fiber alt yapılarında da kullanılmaktadır.

Alt yapınız DSL olmayacaksa, DSL özellikli cihaz tercih etmek istemezseniz Viva - Giga yada Ultra model Router cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Ürün alımında marka ve model belirlemek ve almak kullanıcıların kendi tercihleridir. Sizleri Keenetic ailesinde görmek Keenetic ürünlerini tecrübe etmenizi temenni eder sağlıklı günler dileriz.
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Merhaba mafaky,

OMNI DSL modemimiz üzerinde bulunan LAN portlarını WAN portu olarak atayabilir Ethernet kablosuz ile gelen internetinizi internet servis sağlayıcınızın kullanıcı adı / şifre ve VLANID numarasını biliyorsanız sonlandırabilirsiniz. Aşağıdaki makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz.

https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000968939-Ethernet-Portlar%C4%B1n%C4%B1n-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma-modunu-ve-g%C3%B6revini-de%C4%9Fi%C5%9Ftirme

https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000466959-PPPoE-ile-%C4%B0nternet-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1

• Teşekkür ederim. Verdiğniz linklerdeen ilkini, mesajımı yazdıktan epeyce snra ben de buldum.

Tekrarlamama müsaade ediniz. Ben Keenetic Omni'yi, Fiber internet uygulmasında kullanmak istemiyorum. Sadece Omni'de bir WAN portu yaratıp Omni'yi kablolu (ethernet) WAN girişi olan kablosuz bir Access Point (Erişim Noktası) olarak kullanmak istiyorum.

• Merhaba Normandia_06

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Fiyatlar ürünün satıldığı piyasa koşullarına, satıcı ve zamana göre değişiklik gösterebilmektedir. Keenetic Türkiye olarak Keenetic modellerini en uygun fiyata alabilmeniz için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Cihazın üzerinden bulunan LAN portlarını WAN portu olarak kullanmak istiyorsanız cihazı Erişim noktası modunda kullanamazsınız, router modda kullanmanız gerekir. Cihazınızı Erişim noktası modunda kullanmak kablolu gelen internet bağlantısını kablolu ve kablosuz olarak tekrarlamak istiyorsanız. Aşağıdaki makalemizden yararlanarak çalışma modunu Tekrarlayıcı / Genişletici moduna alıp, kablo ile gelen interneti Omni DSL modemin herhangi LAN portuna bağlayarak kablolu ve kablosuz şekilde interneti paylaşabilirsiniz. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000571060-Access-Point-Geni%C5%9Fletici-Eri%C5%9Fim-Noktas%C4%B1-modu

• Webdav sistemi (Kendi bulut ağınız)
    Uzaktan uygulama ile modem kontrolü
    Uzaktan Arayüz kontrolü
    Wifi'ye baglanan kisilerin hiz kontrolu ve takibi Ve Bildirim ile uyarması
    Stabil bir Internet sunması
    Download ve upload takibi
    Hangi cihazın ne kadar internet kullandığı
    Modemin ram ve islemci durumun takibini

Keenetic marka modemimde yapabiliyorum. Reklam değildir yaşananlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, evim 130m2 ve netmaster modemle birlikte keenetic start'ı router olarak kullanıyorum. 1 odada sinyal ve bağlantı kalitesi kötü. Altyapımda sorun yok, sadece en uzak odada böyle sorun yaşıyorum, arada 4 tane beton duvar var. Acaba Keenetic Extra DSL veya Extra alsam (şu an türksat kullanıyorum ama sonrasında sağlayıcıyı değiştirirsem modem olarak da kullanabilmek adına Extra DSL daha mantıklı geliyor.) bahsettiğim odada çekim kalitesi iyileşir mi? Hatta wifi mesh yapıp o odaya yakın orta bir noktaya start'ı da koyabilirim. Stabil bir bağlantı olur mu, verdiğim paraya değer mi sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modem CGN'yi çözebiliyor mu ?

Oyun sunucusu vs açamıyorum

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

CGNAT özel IP adresidir. Aynı IP'den bir kaç yüz kişi çıkıyor yada evinizdeki DHCP havuzunda atanan IP'ler gibi düşünebilirsiniz.

Bu durumda kısacası port yönlendirme çalışmayacağı için Genel-Statik IP kullanmanız gereklidir.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Keenetic yada X markası bu durumu düzeltemez. Keenetic özel domain adresi ve bulut üzerinden çalışması sonucu, bulut vpn, bulut dosya erişimini mümkün kılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 2 Mart 2022; 11:31:46 >

• Alfawise kullanıcısına yanıt

Konumlandırmanıza göre verim alabilirsiniz.

Verimi etkileyecek diğer yön ise kablosuz iletişimde alıcı-verici olarak cihazların verimliliği.

Kablonet cihazının Wi-Fi sinyal kalitesi ne kadar stabil ise arada konumlanacak ve WISP modunda çalışacak Keenetic Extra/Extra DSL ve devamında Start o kadar verimli olacaktır. Bunu dikkate alınız.

Arada konumlandırmak yerine Kablonet cihazını (mümkünse) köprü moduna alıp Keenetic router özelliğini kullanarak Ana cihaz konumuna getirebilir ve yönetimi sadece Keenetic'ler üzerinden sağlayabilirsiniz. Bu durum çok daha sağlıklı olacaktır.

Konumlandırmanızı tekrar gözden geçirmek kaydı ile 4 duvarın ciddi bir engel olduğunu hatırlatmak isterim.

https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/213968709-WiFi-a%C4%9Flar%C4%B1n%C4%B1-neler-etkiler-Bozulmalar%C4%B1n-ve-sinyal-parazitlerinin-temel-kaynaklar%C4%B1-neler-

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Şuan Asus'un bulutu da çalışmıyor.

Temsilcilere küfür etmek üzereyim. Bilmiyorlar çözmüyorlar. Öğrenmişler statik ip al diyorlar.

Ben internete 100 lira veriyorum statik ip 40 lira nasıl vereceğim ?

BTK'ya şikayet etsem düzelir mi ?

elimdeki internet çöp oldu.

Acaba internet paket hızını değiştirtsem düşürsem ne olur ?

en azından fatura tutarı düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 2 Mart 2022; 11:42:28 >

Başka bulut sistemini bilemem ama Keenetic kendi bulut servisleri üzerinden verdiği özellikler çalışmaktadır.

Durum markalar tarafından değil servis sağlayacıların sağladığı tapolojiler ile alakalıdır. Siz hangi marka cihaz yada hangi firmada olursanız olsun CGNAT ip hizmetinden yararlanıyorsanız aynı sonucu elde edersiniz.

CGNAT Ip bloğunda çıkma ile ilgili birçok şikayet, değişim talebi yada neler yapılabileceği ile alakalı Google üzerinden sonuçlar elde edebilirsiniz.

• Alfawise kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Alfawise,

Kablonet modeminizin köprü modu özelliği ve ileride DSL alt yapısına geçme durumunuz varsa Extra DSL cihazımızı tavsiye edebiliriz. Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik göstermektedir, cihaz ve anten konuşlandırmalarını evinizdeki en iyi kablosuz performans için ayarlayabilir yada mesh sisteminize cihaz ekleyebilirsiniz.
    Merhaba TulparHAN,

KeenDNS ile CGNAT IP havuzunda bulunan kullanıcılar için HTTP ve HTTPS portlarına erişim yapılabilinmektedir. Diğer portlara erişim bulunmamaktadır. ISP firmanız ile iletişme geçerek CGNAT ip havuzundan çıkmayı talep edebilir yada statik ip hizmeti alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.