Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • azata A kullanıcısına yanıt
    Merhaba azata,

    Omni DSL model modemimizi ADSL2+ -VDSL2 - Fiber (EtherWAN) alt yapılarında rahatlıkla kullanabilirsiniz, cihazlarımızın kurulumu aşağıdaki video yardımı ile rahatlıkla yapabilir evinizde sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.


    https://www.youtube.com/watch?v=rrneXUeOHgI&t=43s


    https://www.youtube.com/watch?v=lKwJBwvKlD8&t=127s



    ÖNEMLİ Not: Kurulum sırasında internet hattınıza ait servis sağlayıcınızdan verilen kullanıcı adı ve şifreyi eksiksiz ve doğru olarak girilmesi gerekmektedir. Hattınıza ait kullanıcı adı ve şifreyi bilmiyorsanız mutlaka servi sağlayıcınızdan temin edip kurulum esnasında modeminize giriniz. Kullanıcı adının sonunda mutlaka @ttnet - @turk.net - @millenicom vb. servis sağlayıcı bilgilerini doğru ve eksiksiz girmeniz gerekmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 1 Eylül 2021; 16:6:21 >




  • Asus modemimi 2014 yılında almıştım.Ev de kullanıyorum fazla özelliğe ihtiyacım yok.Sizin markanızla asus modem arasında kararsız kaldım.Aranızda keenetic modemden şikayeti olan var mı.?

  • Merhaba, Keenetic modem satın aldım, hattımla ilgili tanılama başlattım ama oluşturulan zip dosyasını yorumlayabilecek birine nereden ulaşabilirim?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fl4ming0

    Merhaba, Keenetic modem satın aldım, hattımla ilgili tanılama başlattım ama oluşturulan zip dosyasını yorumlayabilecek birine nereden ulaşabilirim?

    Müşteri hizmetlerine mail gonderin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fl4ming0 kullanıcısına yanıt

    Amaç tam olarak nedir?

    Hat değerlerinizin arayüzde görünen kısmında, kısmen varsa sorununuz nereden olabileceği görülebilir.

  • Fl4ming0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Fl4ming0,

    Hattınız ile ilgili bir sorun mu yaşıyorsunuz? Konu ile ilgili Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • Merhaba, 1 adet Giga aldım ve mevcut modemimden gelen Ethernet ile bağladım, yani acces point olarak.. eski modemin wifi ini kapattım.. evimin üst katına 1 adet Air almak istiyorum.. oraya da yine eski modemden gelen lan ile bağlayabilirim.. bu şekilde yapınca wifi mesh ağı oluşturabiliyormuyum?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • buluton kullanıcısına yanıt

    Mevcut modemin lan çıkışından Giga'nın wan girişine girmişsiniz anlaşılan. Bu şekilde router modunda yeni bir cihazını mesh olarak ekleyip kullanabilirsiniz. Ana cihazdan Air'e kablo çekerseniz erişim noktası olarak kullanabilirsiniz yine.

    Keenetic çalışma modları ile ilgili makaleleri okumanızı tavsiye ederim. https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000399359-Sistem-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rma-modlar%C4%B1

    Bunlara göre kurulumunuzu yapınız. Üst üste ekler gibi gitmeyiniz.


    Mesh nedir kısaca bilgi sahibi olunuz. Ağ içinde birbirine bağlanan Ap yada Tekrarlayıcılar, mesh olmaz. Mesh bir noktadan kontrol edilebilen genişletilebilir ağ yapısıdır. https://blog.keenetic.com.tr/keeneticten-kablosuz-mesh-devrimi/#:~:text=Keenetic%2C%20t%C3%BCm%20kablosuz%20a%C4%9F%20%C3%BCr%C3%BCnlerinde,ev%20ve%20i%C5%9F%20yerlerine%20getiriyor.





    Lakin yinede sormak istediğim soru, ana modeminiz nedir? Giga'yı ana cihaz yapacak şekilde kullanabilirsiniz. Yardımcı olayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Eylül 2021; 13:34:56 >




  • Ana cihazım ZTE dir.. Giga’dan Air’e kablo çekme şansım yok ama.. tüm odalara giden ethernetler ZTE’den gidiyor..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • buluton kullanıcısına yanıt

    ZTE ama hangi altyapı peki? ZTE, DSL yada Fiber altyapıda ISS'ler tarafından verilen modelleri bulunmaktadır.


    Kablo çekemediğiniz durumda iyi konumlama ile kablosuz mesh yaparsınız bu arada.

  • Fiber hocam, Türk Telekom

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • buluton kullanıcısına yanıt

    Direk neden Giga'yı kullanmıyorsunuz ayıptır sorması?


    TiviBu ve Telefon hizmetiniz mi var?

  • @Holisticmax Merhaba, 2 sorum olacak size.


    1) Extra DSL'in kendi içindeki torrent istemcisi ile download yaparken hız sürekli dalgalanıyor, grafikte de görüldüğü gibi. ilk başta usb 2.0 hdd den kaynaklı olduğunu düşünüyordum, usb 3.0 sandisk bellek taktım onda da aynı durum oldu. Pc üzerinden utorrent ile download yaparken sorun yok tam hız kesintisiz indirme yapabiliyorum.


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI



    2) Extra ve Extra DSL'i cat6 kablo ile birbirine bağladım. Wifi System sekmesinden kontrol ettiğimde kablolu olarak bağlı şekilde gözüktü. Birkaç dk geçtikten sonra tekrar wifi ile bağlanmaya başladı. 2 cihaz birbiri ile wifi+ethernet ile bağlanabiliyor mu yoksa hata mı oluyor?





  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    1 - Dahili torrent istemcisi ile bu çok anormal bir durum değil. Ön bellek ayarına ve diğer ayarlara bir bakmakta lazım. Ayrıca Peer sayısı ve cihazın o anki yük durumu da işleri değiştirebiliyor. Dahili torrenti uzaktayken eve gidinceye kadar indirsin mantığı ile düşünmenizi tavsiye ederim.


    2- Tekrarlayıcı / genişletici modunda kurulumda kablo ve wifi aynı anda bağlantı sağlar. Kablo koparsa kesintisiz wifiden iletişime devam eder. Keza kablodan çıkıp wifi gözüküyorsa bilinki kablo iletişimi gitmiştir.

  • buluton kullanıcısına yanıt
    Merhaba buluton ,

    Öncelikle Keenetic ailesine hoş geldiniz. Altyapı olarak Turktelekom Fiber kullanıyorsanız Telekomun sizlere verdiği modemi devre dışı bırakarak internet Giga Router cihazında sonlandırmanızı ve Giga cihazınızdan kablo ile Erişim noktası moduna alacağınız Air cihazını bağlayarak Mesh sisteme dahil edebilirsiniz.


    TürkTelekom Fiber hattınıza ait kullanıcı adı ve şifreyi biliyorsanız aşağıdaki video yardımı ile kurulumu yapabilirsiniz. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=3N59xY1cwc4&t=13s




  • Hayır yok..

    ZTE modem, evin elektrik panosunun içinde.. evin tüm odalarına buradan ethernet dağılıyor.. wifi zayıf olduğu için zaten böyle bir yolu tercih ettim.. Giga ile tekrardan kablo dağıtma şansım yok.. üst kata koymak istediğim yerde de wifi zayıf çekiyor.. ama ethernet var.. umarım anlatabilmişimdir..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • buluton kullanıcısına yanıt
    Bir üst mesajda Keenetic Yetkili kişisininz açıkladığı gibi;

    TiviBu (Başka router ile çalışabiliyorda/çalışamıyorda, STB cihazı ile alakalı birazda)
    VoIP (telefon hizmeti varsa ZTE kullanmak zorundasınız)

    Bu iki hizmetiniz yok ise Giga'yı ana dağıtıcı yaparım. Fttb degilse. Ont de Kutu içine hapsetmek istemiyorsam, oraya 5/8 port gigabit switch koyarım. Giga'yı evin bir yerinde ana cihaz yapar, Air'i de ona göre kablolu/kablosuz olarak konumlandırırım.

    Tapolijik hata oldu yukarda yazdığım. Fttb yada ont(ftth) da olsa oradaki yonetimsiz swtich ile olmaz. Kusura bakma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Eylül 2021; 20:23:31 >
  • buluton kullanıcısına yanıt
    Merhaba buluton,

    Alt yapınıza ait kullanıcı adı /şifre ve VLAN ID numaranızı biliyorsanız ISP firmanızın verdiği modemi kaldırıp aynı yere Giga cihazını takarak evin tüm odalarına Giga cihazı üzerinden ethernet kablosu ile dağıtabilir Air cihazını Giga cihazına Ethernet üzerinden bağlayarak Mesh sistemine dahil ederek kullanabilirsiniz.
  • modemi uzaktan keenetic app'iyle izliyorum. aşağıda gördüğünüz gibi sürekli bir kopma bağlanma durumu mevcut. neden kaynaklanıyor bu durum?


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
  • pssmst kullanıcısına yanıt
    Merhaba pssmst,


    Öncelikle cihazınızın Firmware yazılımı genel sistem ayarlarından Geliştirici modunu seçerek 3.7. Beta 2 yazılımını yükleyerek test edin yaşadığınız durum devam etmesi halinde arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.