Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.830
Cevap
106
Favori
207.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    teşekkürler deneyeyim.

  • Merhaba: Keenetic Extra DSL modem var modem üzerinden HP Lazer Jet P1005 yazıcıyı paylaştırdım windows üzerinden çok rahat çıktı alabiliyorum. MacBook'um (M1) yazıcıyı görüyor, çıktı almaya çalıştığımda yazdırma tamamlandı diyor ancak herhangi bir çıktı gelmiyor yazıcıdan böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç çözümü bilen yada fikir üretebilecek


    Not: Önceden şifre ve isim istiyordu yazıcıya erişmek için, modem arayüzünden düzenledim. (Keenetic mail attığımda böyle bir özelliğin olmadığını MacOs işletim sistemiyle alakalı olduğunu söyleyen bir arkadaş dönüş sağlamıştı sanırım çaylak ya da konu hakkında fikri yok müşteri hizmetlerinden hiç memnun kalmadım)

  • covert kullanıcısına yanıt

    Apple ekosisteminde genel olarak yazıcının sürücüsünü de kurmanız gerekebilir. Keza karşılaştığım bir durum olarak Keenetic üzerinde HP MFP bir yazıcıyı universal olarak eklediğimde sizle aynı sorunu yaşadım.


    Yazıcının Mac uyumlu sürücüsünü kurduktan sonra ağ yazıcısı olarak tanıtmayı deneyiniz.

  • covert kullanıcısına yanıt
    Merhaba covert,

    Yazıcı Windows'ta çalışıyor fakat MacOS'ta çalışmıyorsa, sorun işletim sistemindedir. Keenetic yazıcıları tek başına desteklemez. İşletim sistemindeki bilgisayarda yüklü olan yazıcı sürücüsü ile JetDirect teknolojisi veya Microsoft'un CIFS ağ dosya sistemi kullanılarak Keenetic üzerinden TCP / IP üzerindeki USB LP arasında bir köprü sağlar. Sorun MacOS yazıcı sürücülerinde olabilir, en son sürücüyü aramayı ve yeniden yüklemeyi denemenizi öneririz.
  • Teşekkür ederim hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keenetic Hero DSL kullanıyorum. Şuan 3.6.10 sürümündedir. Huawei Mate 10 Pro ve Xiaomi Mi 10 T Pro telefon kullanıyoruz. Telefonları kenarı koyup bıraktığımız zaman internet kapanıyor. Aslında internet telefonda var ama sanki yokmuş gibi veri alışverişini 0'a indiriyor. Bu sorunun modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önce başına gelen biri vardı ama şuan bulamadım forumda böyle birini. Nasıl çözebiliriz acaba bu sorunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hashus_42 kullanıcısına yanıt

    Telefonlardaki wifi yardımcı uygulamalarını kapatmayı deneyiniz. Ayrıca uyku moduna geçtiğinde wifi bağlantısını hazırda bekleyecek şekilde tutarlar ve belli aralıklarla mesajları alırlar.

  • hashus_42 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hashus_42 ,

    Yaşamış olduğunuz durumu uzakbağlantı ile incelemek isteriz cihazınızın yanındayken bizlere Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını ulaşarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • selamlar.


    yeni aldığım keenetic hero ürünümü bugün kurdum ve İnternet Güvenliği ayarlarındaki DNS-over-TLS ve DNS-over-HTTPS ayarlarımı cloudflare'e göre yaptım. ancak cloudflare dns hizmetini aktifleştirdiğimde cihazlar neredeyse hiç bir yere erişemiyor. hatta telefonun wifi simgesinin yanında internet olmadığına dair ünlem beliriyor. varsayılan kuralı da standartta bırakıyorum halbuki. neden böyle oluyor?


    not: DNS-over-TLS ve DNS-over-HTTPS'i aktifleştirmeden önce de sadece cloudflare dns hizmetini aktifleştirdiğimde aynı sorun vardı.

  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Merhaba anilkoc,

    Bazı zamanlarda 3. parti DNS sunuculara erişimlerde (sunucu kaynaklı) kısa süreli sorunlar olabilir, şuan cloudflare dns himetine erişim sağlanıyor, standart profil ve diğer profil tanımlı cihazların internete erişiminde herhangi bir sorun ile karşılaşılmıyor, anlık bir sorun olabilir yeniden denemenizi öneririz. Sorununuz devam etmesi halinde cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuzun durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    önceki modemimdeki gibi elle ekleyip bu şekilde bıraktım. sorunsuz gibi şu anda. bu da aynı mantık değil mi?

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

    Evet bu şekilde Cloudflare'e dns çözdürebilirsiniz. Aynı zaman PPPOE ayarları altında DNS yoksay seçerek ISS'in DNS'lerinden kurtulmuş olursunuz.


    DOT ve DOH ayarlarında hangisine daha hızlı yanıt alınıyorsa onu kullanır. Daha çok DOH'u seçiyor Keenetic.

  • dediğiniz ayarları da uyguladım ve DOT DOH çalışma şeklini de anlamış oldum. teşekkürler bilgilendirme için :)

  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

    İmzamdaki Telegram ve Facebook gruplarına katılarak Keenetic deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bekleriz platformlarımıza.

  • Extra dsl ve türknet kullanıyorum.ilk başlarda çok memnundum.Son zamanlarda bir kaç günde bir internette can sıkıcı sık sık kopmalar oluyor.Bazen net bir süre sonra geliyor bazende modemi yeniden başlatmadan gelmiyor.Elimde vodafon h 300 s modemde var.35 mbps iken bu kadar sorun olmuyordu.Dslam kilidi türknet kaldırdığını söyledi.Hızım 70 mbps ye çıktı.Sanki sorunda bundan sonra başladı.Kopmalar türknettenmi extra dsl modemdenmi oluyor nasıl anlayacağım?Modemde snr ile oynayarak bunu düzeltebilirmiyim?
    H300 s takılı iken bazı sitelere girilemiyor.Extra dsl takılı iken sorunsuz girilebiliyor.Çözümü için H300 s modemde dns vs bir ayar varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekom 35 mbps limitsiz internet var şuan ki modem zyxel 7 senelik turk telekomun verdiği modem yenisi almak istiyorum ama hız konusunda hangisi iyidir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keenetic'in 4 adet DSL modeli mevcuttur.


    OMNI DSL

    EXTRA DSL

    HERO DSL

    PEAK DSL


    35mbps hızınızı modem yükseltmez. Ama ev ağınızı ve mobil cihazlarınızı en güzel şekilde yönetmek için cihazınızı yenileyebilirsiniz. Maalesef 7 senelik bir cihazın wifi yayım kalitesi ilk günkü olmayacaktır.


    Şöyle bir karşılaştırma tablosu mevcut.


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI



    Telegram / Facebook adreslerimize dahil olabilirseniz kullanıcılardan bilgi de alabilirsiniz.

  • Hocam omni modelini aldım360₺ ye

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İhtiyaçlarınıza yeterli olan ve bütçenize uygun olduğuna göre güle güle kullanın. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16 mbps paket kullanıyordum 35 mbps lik pakete geçtim fark yok 7-8 senelik modeme bağlıyorum sebebini

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.