Bildirim
ev telefonu kapıcam net onun ustune
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2 sinide kapattır turnet'e geç. kampanyası var tel+net(50gb akk) 49,99TL
sayfasında var detayları, hatta telefon aç konuş belki kapatmadan geçiş yapabilirsin. -
sadece internet olacak dostum ondada bısı cıkar urasamam telefon ıstemıyorum -
sıcak fırsatlarda 49 liraya yalın internet başlığı vardı ama incelemedim bir bak istersen. -
6-7 senelık ttnet mustersıyım 49 tlye unıversıtelı yalın ınternet kampanyası var acaba daha ıyı bısı yaparlarmı ? -
valla bilmiyorum dostum, ttnet yapmaz ama diğerleri müşteri kapmak için bişeyler düşünebilir ama ttnet'ten başka yalın internet sağlayan var mı onuda duymadım hiç. -
bugun gıttım ınternet + telefon kapanmıcak ama aranmaya acık olcak bız ararken extra vercez 50 tl ınternet +5 tl telefon dedı mantıklı geldı telefon sadece bızı ararken kullancaz -
valla hocam turknetin kampanyası daha iyiydi, 50 lira herşey içinde (net+tel) 3000dk veriyor sadece cep telefonlarını aramicaktın.
neyse hayırlı olsun. -
dostum bız koy gıbı bıyerde oturuoz sehır degıl yanı -
olsun hocam ne fark eder evinde telefon hattın varsa adsl hizmeti alırsın.
neyse zaten halletmişsin işini boşver artık :) -
saolasın dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X