Bildirim
Ev stüdyom...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
radyo yayını filanmı yapıyosun -
Görüntü önemli deil.Biz gayet iyi görüyoruz kardeşim Mikrofon+Hopörlör güzelmiş.. Beyendim.. -
Muhafazakar? -
ne kadara topladın hepsini. -
Muhafazakar
Muhafazakar
Muhafazakar
Muhafazakar
Muhafazakar
Muhafazakar
Muhafazakar -
Fl terk. -
@atmacalı53 ; yok hocam müzik yapıyorum
@mertgurkan ; M-Audio Keyrig 49
@mcan12 ; Teşekkür ederim uygun fiyata en iyi modelleri edinmeye çalıştım hocam.
@Guy ; Extra extra sistemler olduğundan benim sistem muhafazakar kalıyor...
@FYL ; pm attım
@xHannibalx -
quote:
Orijinalden alıntı: mobile prof.
Fl terk.
FL+Cubase+Reason+Protools+Ableton desem -
Hocam benden sana bir tavsiye bende studio kuracağım
Resimde gorduğun ıMac alacağım 750 tl toplam (2.el)
Şoyle diyim XPde sadece Fl studio ve Cubase kullanabiliyorsun ayriyetten Ableton var ve plug inleri sanki marionun plug inleri gibi internetten indirmekte ayrı bir sıkıcı, bi ara Mac dene ve aradaki farkı gör, ve onu kullan derim
Ayriyettten bende keyrig49 almayı düşünüyorum yanında usb ses kartı veriyo, ne işe yarıyo ses kartı sesi güzel çıkartıyo mu ?
-
Ümit napıyorsun yav görünmüyordn. -
nikahına beni çağır sevgilim diyebiliyormusun hacı o mikrafona -
quote:
Orijinalden alıntı: Wade-
Şoyle diyim XPde sadece Fl studio ve Cubase kullanabiliyorsun ayriyetten Ableton var ve plug inleri sanki marionun plug inleri gibi internetten indirmekte ayrı bir sıkıcı, bi ara Mac dene ve aradaki farkı gör, ve onu kullan derim
Ayriyettten bende keyrig49 almayı düşünüyorum yanında usb ses kartı veriyo, ne işe yarıyo ses kartı sesi güzel çıkartıyo mu ?
Daw programlarının babası cubase'dir ve ben çok memnunum.Genellikle mac ve logic studio kullanırlar doğru ama ben gerek olmadığı düşüncesindeyim,ayrıca protools pc sürümü yakın zamanda çıktı bende lisanslısı mevcut kullanıyorum.Ses kartı olayına gelince sadece midi klavyeyi alabilirsin,ama condenser mikrofon için ses kartı şart phantom power gerektiği için normal ses kartlarında çalıştıramazsın.
-
mükemmel işte daha ne istiyorsun (: -
klavyeden aldığın kayıtlar varmı acaba dinleyebileceğimiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: PATEVRA
quote:
Orijinalden alıntı: Wade-
Daw programlarının babası cubase'dir ve ben çok memnunum.Genellikle mac ve logic studio kullanırlar doğru ama ben gerek olmadığı düşüncesindeyim,ayrıca protools pc sürümü yakın zamanda çıktı bende lisanslısı mevcut kullanıyorum.Ses kartı olayına gelince sadece midi klavyeyi alabilirsin,ama condenser mikrofon için ses kartı şart phantom power gerektiği için normal ses kartlarında çalıştıramazsın.
Hocam emin ol hepsini kullandım, Nek Nega ile çalışmalarda bulundum, yani şoyle diyeyim bu işin okulunu okumuş bi insan (MMA Mezunu) İnan ki Cubase en iyisi değil, istersen ozelden mesaj at sana bir kaç video gostereyim aradaki farkı anlarsın, Ses kartı olayına gelince midi klavyenin yanında Usb micro ses kartı veriyolar ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Coming
mükemmel işte daha ne istiyorsun (:
Şöyle bi Roland MA-15D referans monitör olsa fena olmazdı -
usta açıkçası istekler bitmez yahu öyle herşeyi istersek ohoo. Ben elektronik bateri aldım mesela işten vakit bulup çalamıyorum bile. Ayrıca Belki bilginiz vardır Nasıl kaliteli kayıt alabilirim evde? Ses kartı 5.1 ses sistemi ve bateri mevcut belki bilginiz vardir -
quote:
Orijinalden alıntı: PATEVRA
@atmacalı53 ; yok hocam müzik yapıyorum
@mertgurkan ; M-Audio Keyrig 49
@mcan12 ; Teşekkür ederim uygun fiyata en iyi modelleri edinmeye çalıştım hocam.
@Guy ; Extra extra sistemler olduğundan benim sistem muhafazakar kalıyor...
@FYL ; pm attım
@xHannibalx
mütevazı olmasın o -
benim mididen var sendede beatte kapışırım hocam :D
Benzer içerikler
- esenlerden taksime nasıl gidilir
- ck yüksekliği yorumları
- 100 yıllık şarap fiyatı
- en rahat askerlik yerleri
- testosteron enanthate
- galaxy unpacked
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X