Şimdi Ara

ev sinema sistemine hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende uyumlu olması, kolay temin edilmesi ve fiyat faktörleri gibi sebeblerle Philips lx 600 (Rms 6*100) ses sistemi almıştım.Çoğu arkadaş gibi bende hata yaptığımı denemeyle anlamış oldum.Sistem ev sinema sistemi olarak iyi olmakla birlikte müzik zevkime gelince sıkıntı orada başlıyor maalesef yeterli verimi alamıyorum.Sistemi elden çıkarma durumum yok.Benim sorum;acaba bu amfiye bağlamak üzere iki haporlör (Kolon) ve pasif bir sub.alınırsa verim alabilirmiyim?ok. derseniz ne önerirsiniz? subwoofer da müzik için uygun değil hem yetersiz,kısık seste birşey alamıyorsunuz,sesi açınca rahatsız oluyorsunuz.sesi sert, derin_yumuşak ve saran türden değil.Teşekkürler.

• ama bi de müzik için ayrı bir stereo amfi lazımmış.çünkü sinema sistemleri müzik için üretilmediklerinden dolayı müzikte çok fazla verimli olmaz.
    hop lörler stereo olması gerekiyo.
    ama normal hop lara stero amfi bağlarsan sonuç pek de iyi olmaz herhalde.

sen yine de kill for you arkadaşa sor. o daha iyi bilir
  • katılıyorum,ancak stereo amfi imkanım yok birde sistemi bende müzik dinlerken stereo modunda dinliyorum,ayrıca sub un durumundan öte mevcut uydulardan yeterli bir müziğin dinlenemiyeceği hissi de insan da uyanıyor.
  • Bu seti satıp yeni bir set alma şansınız var mı?Varsa bütçeniz ne olabilir?
  • şu an için yok, o yüzden, bir ara formül aramaya çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.