Şimdi Ara

Ev sinema sistemi vs HiFi ses sistemi arasındaki temel fark??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar blueray cihazlı veya cihazsız bilindik markaların(sony,samsung,lg) ev sinema sistemleri ile HiFi ses sistemlerinin (ayrı amfi + ayrı ses sistemi) arasındaki temel fark nedir???

örnek:

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Dvd-Ev-Sinema-Sistemi/SONY/BDV-E690-p-73267-c-51.htm

vs

http://www.multimedyadukkani.com/urunler/harman_kardon_avr158_ve43_hkts_16_siyah_paket_sistem/4518/

Yani fiyat farkları da ortada mesela. Arasındaki far sadece kalite farkı mı?

• Merhaba hocam öncelikle 1 kalite 2 bağlanabilirlik 3 teknoloji 4 geliştirilebirlik :) şimdilik bunlar geliyor :)
  • Biri elma biri armut farklı cihazlar farklı ihtiyaca yönelik. Birinde mp3 dinler vcd izlersin digerinde bluray izler flac wav dinler sin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayış Farklı,Kültür Farklı,Felsefe Farklı

Not:video paylaşımı reklam amaçlı değildir,ana fikrin anlaşılmasını desteklemek amaçlı paylaşılmıştır.
  • örnekte gösterdiginiz o ev sinema adı altındaki paketlere verilen paraya çok acıyorum.
    hiç almam tv sesiyle idare ederim daha iyi.
  • bu konuda size katılıyorum 2000 tl çok para ama sony alınabilinir tv sesi beni şimdiye kadar hiç tatmin etmedi 65 tlye 4.1 bağladım şimdi daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

bu konuda size katılıyorum 2000 tl çok para ama sony alınabilinir tv sesi beni şimdiye kadar hiç tatmin etmedi 65 tlye 4.1 bağladım şimdi daha iyi

Siz de benim gibi kulaklık girişinden mi bağladınız 4+1 ses sistemini?? :) Forumdakiler bize kızacaklar ama ne yapalım yokluk :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum.
  • Paket sistem alacağınıza edifier creative 5.1 alıp onları kulaklıkla ya da rca ile bağlayın daha iyi.

Teneke gibi sesleri var o dandik paket sistemlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinbahadir

Arkadaşlar zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

hayir kulaklaklik girisine baglamadim rca cikisina bagladim r/l onada donusturucu aldim kulaklik girisi yapan

• quote:

quote:

hayir kulaklaklik girisine baglamadim rca cikisina bagladim r/l onada donusturucu aldim kulaklik girisi yapan

Tamam ben de öyle yapiyim o zaman. Sağolasın.
  • quote:

quote:

quote:

sizin sistem nasil 4.1 mi markasi ne

• öncelikle merhaba herkese sanırım en kısa şöyle söylenir hifi = muzik << oyun >> film = avr(multi channel) . kendi kanaatim hifi çok ayrı dünya sonu gelmicek dipsiz bir kuyu ama yokluk kötü katılıyorum eldeki ile idare ediyoruz napalım hayal dünyasınıda bilgi dağarcıgımızı daha da genişletiyoruz şimdilik ama çok sistem dinledim hifi insanda ayranlık verebilcek düzeylere kadar çıkarılabilir hatta doyumsuzluk filan yapar yani hissedebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardboy35 -- 28 Nisan 2013; 3:39:41 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sizin sistem nasil 4.1 mi markasi ne

Ya eski bir creative 4400 vardı onu kullandım.

• ses de ciddi kalite farkı. güç ve çok fonksiyonlu olması vs. ancak ben z5500 ve muadili cihazlarıda fena bulmuyorum. ekonomik birşeyler olsun diyorsan tercih edilebilir.

• bende z5500 vardı çok temiz ve sorunsuzdu ama sattım. piyasada 500 ortalama ile satılıyor (600-800 arası da fiyatlar var)
    benzer olarak 906 var o da 800-1000 tl arası gidiyor.

bu ürünlere bu paraları vermek yerine en düşük giriş seviyesi hifi almak bence çok daha mantıklı ki bende şuanda bu şekilde yapmak için z5500ü sattım ve sistemlere bakıyorum.

çok anladığım bir konu olmamakla birlikte, pionner htp-200 veya denon 1311-1312 sistemler önerildi bana da beğenen var beğenmeyen var, ama bunlardan birini alacam gibi...

tabii sizin imzanızdaki sistem de çok güzel ama oa da maddi imkanlar ve evdeki patron izin vermiyor...

• z5500'ü satarak böyle bir karar almış olmanız çok doğru bir karar. Hi-fi sistemin her yönüyle z5500'den daha iyi olacağı kesindir.
  • isabetlisiniz umarım en kısa sürede şöle pio 520 ve uygun bir hopl ile hifi bir sistem kurarsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.