Bildirim
Ev sinema sistemi önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Klipsch Thx Ultra II / Cerwın Vega Ve, Xls serisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 8 Aralık 2012; 0:16:03 > -
10bin euro -
O Kadarda coşmasak maksimum 1 milyar olsun o ne biçim fiyat...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Time -- 8 Aralık 2012; 11:56:32 > -
lol piyasanın en iyisi nedir diyorsun, 1 milyar bütçe diyorsun. Ben 1.5 milyar bütçe giriş seviyesi sistem öneri konusu açtım kimse o bütçeye bişey alamazsın diye cevap dahi yazmadılar -
Bu konuda bilgim olmadığınıda bildirmeliydim f/p ürünü diyelim o zaman ayrıca 1.5 milyarın altında dolu ev sinema sistemi var sony'nin vs. önemli olan kalitesi.. -
hm sen paket sistemlerden bahsediyorsun. amfili zannettik biz -
quote:
Orijinalden alıntı: stormeagle2
hm sen paket sistemlerden bahsediyorsun. amfili zannettik biz
Amfi şart değil sonuçta normal paket sistemlerde ses olarak tatmin edici düzeyde değiller mi hem duruşlarıda kibar. -
valla DH'de paket sistem diyince sağır muamelesi görüyorsun. Bende anlamıyorum. Paket sistem diyince ya kazık yemişsin diyorlar ya çöp sistem almmıssın diyorlar. Benim fikrim değil bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X