Evet sorun başlıktaki gibi. Kabloyu inceledim problem yok alet kapanmadan önce fan chr uyarısı veriyor(o ne oluyorsa) sonra kendini kapatıyor goodbye diyerek arka fanı kontrol ettim çalışmıyor sanırım ondan olabilir mi acaba, bu durumda ne yapmak gerekir garantisi yok çünkü.
Cihaz Isınıp Kendini Korumaya Alıyordur Stabil Bir Soğutma Olmayınca Fandandır Muhtemel Sorun. Servisi İle de Görüşün Bu Arada Cihaz Nedir Bilemiyorum Ama.. Basit Bir Sorun Gibi.
Cihazın modelini hatırlamıyorum ama samsung htz 315 mi neydi.problem hala devam ediyor. Fanla ilgili bir sorun var sanırım. Servise götürmekten başka çare yok kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Cihazın modelini hatırlamıyorum ama samsung htz 315 mi neydi.problem hala devam ediyor. Fanla ilgili bir sorun var sanırım. Servise götürmekten başka çare yok kalmadı
garantisi olmayan bir ürünü fan arızası yüzünden servise götürmek masraflı olabilir alın bir fan takın belki düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
garantisi olmayan bir ürünü fan arızası yüzünden servise götürmek masraflı olabilir alın bir fan takın belki düzelir
Orjinal fanını çıkarıp başka fan takacağım bakalım olacakmı
Teşekkürler
Eğer Sistemdeki Fana Termal Sensor Entegreli İse Isıya Duyarlı Çalışıyorsa Fanı Değiştirmek de Çözüm Getirmez Devre Arızası İse.
quote:
Orijinalden alıntı: Delerıum
Eğer Sistemdeki Fana Termal Sensor Entegreli İse Isıya Duyarlı Çalışıyorsa Fanı Değiştirmek de Çözüm Getirmez Devre Arızası İse.
slm delerıum galiba akadaşın cihazı ilk açılışta oluyor amfi kendisini korumaya alıyor tabii ilk açılışta yapıyorsa bence içeride bir kısa devre var yada hoparlörlerden herhangi biri yandıysada olur ilk önce hoparlörlerini kontrol et kabloları kontrol ettim diyorsun ama bir kere daha kontrol et sonra amfiye geç bu arada delerıum nasılsın sistemden memnun musun
slm delerıum galiba akadaşın cihazı ilk açılışta oluyor amfi kendisini korumaya alıyor tabii ilk açılışta yapıyorsa bence içeride bir kısa devre var yada hoparlörlerden herhangi biri yandıysada olur ilk önce hoparlörlerini kontrol et kabloları kontrol ettim diyorsun ama bir kere daha kontrol et sonra amfiye geç bu arada delerıum nasılsın sistemden memnun musun
quote:
quote:
slm delerıum galiba arkadaşın cihazı ilk açılışta yapıyor ki eğer öyle ise amfinin ısınmasıyla fan devreye girer oda ilk açılışta olmayacağı için ilk önce hoparlörlerini kontrol et yanık varmı sonra kabloları kontrol ettim diyorsun ama yinede bir kere daha kontrol et sonra amfiye geç derim bu arada delerıum nasılsın sistem nasıl
quote:
Orijinalden alıntı: spidr delerıum galiba arkadaşın cihazı ilk açılışta yapıyor ki eğer öyle ise amfinin ısınmasıyla fan devreye girer oda ilk açılışta olmayacağı için ilk önce hoparlörlerini kontrol et yanık varmı sonra kabloları kontrol ettim diyorsun ama yinede bir kere daha kontrol et sonra amfiye geç derim bu arada delerıum nasılsın sistem nasıl
Evet O Durumdan da İyice Emin Olmak Gerek.
Teşekkürler İyiyim, Sistemde Gayet İyi Çok İsabetli Bir Karar Verdiğimi Energy leri Dinledikçe Anlıyorum. Uğrayacağım Bir Türlü Fırsat Olmuyor. Onkyo İçinde Aynı Şey Geçerli Tabi O Yüzden 1009 a Niyetliyim. Bunu Bahane Ederek Ziyaretinize Geleceğim Kısa Zamanda.
slm sevgili delerıum ben mağazayı bıraktım çünki artık çok yorulmuştum sadece kendi sitemden satış yapıyorum siteyi biliyorsun belki ama ben yinede yazayım bu arada verdiğin linkleri takip ediyorum www.toppopelektronik.com
slm sevgili delerıum ben mağazayı bıraktım çünki artık çok yorulmuştum sadece kendi sitemden satış yapıyorum bu arada verdiğin linkleri takip ediyorum
slm sevgili delerıum ben mağazayı bıraktım çünki artık çok yorulmuştum sadece kendi sitemden satış yapıyorum bu arada verdiğin linkleri takip ediyorum sitenin adresiwww.toppopelektronik.com
slm sevgili delerıum ben mağazayı bıraktım çünki artık çok yorulmuştum sadece kendi sitemden satış yapıyorum sitenin adresi yine aynı toppopelektronik.com bu arada verdiğin linkleri takip ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: spidr
slm sevgili delerıum ben mağazayı bıraktım çünki artık çok yorulmuştum sadece kendi sitemden satış yapıyorum sitenin adresi yine aynı toppopelektronik.com bu arada verdiğin linkleri takip ediyorum
Siteyi Bilmezmiyim Sürekli Takip Ediyorum. Hayırlısı Olmuştur Diye Umuyorum. Bu Arada Mağaza da Kim Duruyor? Bağlantıları Beğendiğine Sevindim Abi
slm bu ne ya böyle bir mesaj atıyorum aynısından 5 tane çıkıyor kontrol etmiyorlar galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme