Şimdi Ara

Ev Sinema ses sistemi aciill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni bir dvd aldım ve elimde 4.1 ses sistemi hazır var bundan 5.1 gibi faydalanabilir miyim? Yada ne kadar yararı olur.. çok fark eder mi film izlerken etkiler mii?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robar -- 11 Ekim 2006; 1:03:18 >



  • Elindeki 4 uydu hoparlörü nasıl 5 tanegibi kullanmayı düşünüyorsun, biraz daha açarmısın?
  • 5 tane gibi değil 4 tane var ama 5+1 gibi faydalabilir miyim? çok fazla eksikliğni hisseder miyim film izlerken? hiç kulanmadgım içn bir bilgim yok.yani şöyle söyliyeyim bir hoparlör eksikliği performansı çok düşürür mü? Ve dvd'ye bağlarken problem çıkarır mı??
  • Sevgili Kill 4 u konuyla ilgisi yok ama yardımcı olabilersen çok sevinirim.Topic açtm bu konu hakkında ama henüz cvp yazan olmadı.
    Aşağıdaki sistemi oluşturdum fakat bir kaç bölümde bağlantı sorunu yaşıorum lütfen yardımcı olurmusun.1)DVD den anfiye coaxiel yapabilirmiyim?Nasıl yapabilrim?Yaparsam coaixel den gireceğim için nasıl anfi de neyi seçicem.DVD nin rigt leftini anfiye bağlasam anfi surroundları falan codecler mi?Çok kafam karıştı.Ayrıca PS2 oynadığım zamanlarda da ses sisteminden yararlanmak istiorum.TV den anfiye ses alamadım(TV nin stere çıkışlarını anfiye bağladım bir netice alamadım).Özellikle dvd de sorun yaşıorum.Çünkü adam akıllı çıkışı yok.komponent var ama onu tv ye bağladım.Bir de coaxiel ve rigth left var ,garipsedim.Dvd çok kaliteli ama bağlantıları kısıtlı mı acaba?Ses problemini halledemedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Mevcut Sistem

    Yamaha RX-V 457 Receiver
    Jamo E-350 5.1(sub dahil)
    Samsung 106 plazma
    PIONEER DV2850 DVD PLAYER
    PS2 :)




  • @melih_18

    Artık sorunuza cevap veren oldu Diğer konunun aşağıdaki linkinden devam edebiliriz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_9792927/mpage_1/key_//tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.