Şimdi Ara

Ev Ses Sitemi Önerisi olacak Arkdaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bir Önceki Konumda Beliritgiim Gibi 46d6500 Tv Almiş Bulunmaktayim, Tv ile Bilgisayar ile Baglanti Kurabilecegim,
    Bir Ses Sistemi Kurmak istiyorum, Bütçem En fazLa 1ooo lira Verebilirim, Bana Bu Konuda Yardimci olacak Arkadaşlara Şimdiden
    Tşk Ediyorum
    Not : Lütfen Konumun içinde Başka Konu Acmayin sayqilar.

• Arkadaşlar Şuan Vatanbilgisayarda indirim var LOGITECHZ-906 5+1 500W 817 Lira Alsam mantiklimi acaba tawsiye edermisiniz ?
  • Film içinse ideal olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film + Müzik Dinlemek icin, Herhalde Bunlarda Okuyucu filan yok dimi ? Dvd usb qirişi filan =?
  • Sadece 5+1. Başka bir şey yok. Film için iyi, müzik için idare eder.

• Peki Öneriniz Nedir Tw'yi Yukarda Yazdim Zaten, Tw Bir Çok özelliğe Sahip, Dekoder'e ihtiyac duymacaqim Herhalde
    Alasam mi acaba?
  • Bu fiyata bence optimum çözüm bu. Ancak yer ve kablo sıkıntısını goz ardı etmemek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Peki Öneriniz Nedir Tw'yi Yukarda Yazdim Zaten, Tw Bir Çok özelliğe Sahip, Dekoder'e ihtiyac duymacaqim Herhalde
    Alasam mi acaba?

1200 liraya Pioneer VSX-520 ve Pioneer S3ESTB sistem kuralım sana. Evine kadar da kargoyu göndereyim. Bırak z906'yı, z5500'i 5'e katlar bu sistem. Almışken bir kere al
  • edi1907
    Msn qelirmisin trcs-@hotmail.com yada özelden cep numarani yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnoX -- 28 Mayıs 2012; 23:24:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.