Şimdi Ara

Ev - Okul - Dershane ve ÖSYM şekeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
6
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs – Lys : Hazırlananlarının kiminin asgari ücretle ev geçindiren bir babanın, kiminin şark görevinde karısı ve çocuklarına hasret çeken asker bir babanın, kiminin devlet dairesinde gününü akşam eden orta halli bir babanın, kiminin uzun yol şoförü olan ve haftalarca eve gelemeyen bir babanın, kiminin hastanede gün boyu ameliyatta olan doktor bir babanın, kiminin en güzel yerlerde yemek yiyen holding sahibi bir babanın, kimininse dershane parası için temizliğe giden bir annenin çocuğu olarak girdiği ya da girmek zorunda olduğu sınav.

ÖSYM : Adayları ters köşe yapmayı hobi edinmiş, hakkında pek iyi şeyler söylenmeyen - söylenemeyen, insanların hayallerini karartan, sorduğu sorularla adayların psikolojik destek almaya iten (sanırım psikologlarla anlaşmaları var), emeğimizi emanet ettiğimiz kusursuz kurumcağız.

Aday : Sınava hazırlık sürecinde Einstein’a evrilmesi beklenen, iyi bir sonuç için gecesini gündüzüne katan, soğuk kış günlerinde dershaneye ulaşmak için belki de saatlerce yürüyen, en büyük sosyal aktivitesi sinemaya gitmek olabilen, evinde kitaplardan adım atacak yer kalmayan, aralıksız her sabah alarm kurmaktan nefret edecek duruma gelen, psikolojik olarak tarif edilemeyecek kadar darmaduman olan ekseriyeti 18-20 yaş arasında olan insan. Bkz.1/1.800.000 (ölçek değil, herkes içindeki payınız)

Aile : Oğluna ya da kızına döktüğü paraların karşılığı olarak ondan haklı olarak bir şeyler bekleyen, her gün sınava ne kadar kaldığını ve durumun nasıl olduğunu soran, adayın stresten strese zıplamasında en büyük yardımcısı olan, yoğun ders çalışma seanslarında “ Oğlum çok çalıştın, biraz dinlen. “ diyen harikulade insan topluluğu.

Okul : Sizi dereceye sokacakmış gibi havaya girmenizi sağlayan ancak size ağırlık olup yükselmenizi engelleyen, 12.sınıfta olan adayların biraz olsun sosyalleşmelerine olanak sağlayan, yaptığı yazılılarla “ Vay be! “ dedirten, bünyesinde ego sahibi olmayan öğretmen ve idareci sayısının bir elin parmaklarını geçmediği, dıştan bakılınca Megan Fox içerisine girince adeta bir Kezban’a dönüşen, eğitimi ve öğretimi bir arada uygulayabilecek personele sahip olmadığından işlevini tam olarak yerine getiremeyen kurum.

Dershane : En az okul kadar işlevsiz, konuları sınavlara kadar yetiştirmeyi kendisine misyon edinmiş, vizyon olarak da pek bir şey düşünemeyen, denemelerinin gerçek sınavlara çok yakın olduğunu iddia eden ama nedense hep yanılan, sözlükte karşısına bilgi bankası (parayı ver, bilgiyi al) yazması gereken, insanların hafta sonlarını yiyerek karşılığını tam olarak geri veremeyen özel kurum.

Ev : Adayın gününün çoğunun geçirdiği, bilgisayarlardan ve zaman çalan her türlü teknolojik aletlerden arındırılmış, dışarıdan her gelindiğinde günün yorgunluğu ile uyku basan, duvarlarında aday tarafından yazılmış çeşitli formül ve notlar bulunan, kaç oda kaç salon olduğu önemli olmayan yaşam yeri.

ÖSYM şekeri : Kutudan çıkan üç adedinin sınav sonrası aynı anda yutulması ile intihara neden olabilecek tehlikeli şeker.

“ Sınav kolaydı nasıl yapamadınız? ” diyen troller : Fatal error

Ev - Okul - Dershane ve ÖSYM şekeri

Emek :
    Saat 08:00 - 15:00 arası okul
    Saat 16:00 - 19:00 arası dershane
    Saat 19:00 - 21:00 arası özel ders
    Saat 21:00 - 01:00 arası evde ders
    Saat 01:00 - 07:00 arası uyku

Sonuç : 0 (SIFIR)

Hani emeğimiz emanetinizdi?

Arkadaşlar ben sınava pek hazırlanmadım açıkçası ancak; sınava gecesini gündüzüne katarak hazırlanan yakın arkadaşlarımın aldığı kötü sonuçlardan sonra bir hayli üzüldüm ve sınav sistemi içerisinde yer alan bir öğrenci olarak bana neyin ne ifade ettiğini yazmak istedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-628588C95 -- 18 Haziran 2013; 22:46:47 >

• Hocam çok güzel yazmışsın eline saglık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen john waynen Allah belalarını versin
  • yuru beee

• Lfecyd L kullanıcısına yanıt
    Sağ olun
  • cok dogru valla.

• emeğiniz sermayemizdir.
    Ösym
    keşke böyle yazsalar
    hiç değilse adamlar doğruyu söylüyor diye saygı duyardık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam beni tıpa tıp özetlemi

• Aday ı okurken bu yılım gözümün önünden geçti. Paylaşıyorum bunu facebookta?
  • Paylaş tabiki
  • güzel yazmıssın bravo

• böyle bi yazı yok tşkr ederiz
  • Çok doğru ve trajikomik aslında

• Son zamanlarda okudugum en iyi yazi. Bu sene mezundum. Cokda fazla calismadim acikcasi ama iyiki de gecemi gunduzume katip calismamisim cunku sonuc gene ayni olacakti. Son 1 hafta kaldi deli gibi edebiyat calisiyorum. 1 gunde divan edebiyati 30 a yakin test cozdum. Tek derdim kara harp okulu barajini gecmek baska birsey istemiyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Walker

Son zamanlarda okudugum en iyi yazi. Bu sene mezundum. Cokda fazla calismadim acikcasi ama iyiki de gecemi gunduzume katip calismamisim cunku sonuc gene ayni olacakti. Son 1 hafta kaldi deli gibi edebiyat calisiyorum. 1 gunde divan edebiyati 30 a yakin test cozdum. Tek derdim kara harp okulu barajini gecmek baska birsey istemiyom

Umarım istediğiniz okula girebilirsiniz. Bana da fende her dersten beşer-yedişer net yetecek ama yapabilecek miyiz bakalım
  • Güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: latterrevo

quote:

Son zamanlarda okudugum en iyi yazi. Bu sene mezundum. Cokda fazla calismadim acikcasi ama iyiki de gecemi gunduzume katip calismamisim cunku sonuc gene ayni olacakti. Son 1 hafta kaldi deli gibi edebiyat calisiyorum. 1 gunde divan edebiyati 30 a yakin test cozdum. Tek derdim kara harp okulu barajini gecmek baska birsey istemiyom

Umarım istediğiniz okula girebilirsiniz. Bana da fende her dersten beşer-yedişer net yetecek ama yapabilecek miyiz bakalım

Umarim dostum. Bu ulke boyle iste kimse hak ettigini alamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: latterrevo

quote:

Umarim dostum. Bu ulke boyle iste kimse hak ettigini alamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

Aday ı okurken bu yılım gözümün önünden geçti. Paylaşıyorum bunu facebookta?

aynen :)
  • adam kesin sözlük yazarı. üsluptan anladım :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.