Floresanlardan,avizelerden sıkıldım,fakat ev elektroniği hakkında pek bilgim olduğu söylenemez,hatta pek zevk sahibi biride değilimdir
Örneğin odam için ne tür aydınlatmalar kullanabilirim ? çeşitli abajurlar olabilir veya bilmediğim ışıklandırma türleri,beni 80'lerin modasından kurtarın yeter
Önerilerinizi bir resimle destekleyebilirseniz minettar kalırım,kafama yatan olursa en geç yarın alacağım
Sen nasıl birşey istiyosun onu söyle önce. Bu arada canales'i severim Fm12'de her gittiğm takıma alırım
quote:
Orijinalden alıntı: Freut Mich
Sen nasıl birşey istiyosun onu söyle önce. Bu arada canales'i severim Fm12'de her gittiğm takıma alırım
Hocam Led olur,Abajur tarzı birşey olabilir,ayaklı aydınlatmalar olabilir,herşey olur
her türlü değişik öneriye açığım,bu arada Canales candır,geleceğin Kaka'sı
Reserved
odamın gece aydınlatması bu şekilde 30 cmlik şerit led sayesinde istediğim aydınlığı sağlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Canales
quote:
Orijinalden alıntı: Freut Mich
Hocam Led olur,Abajur tarzı birşey olabilir,ayaklı aydınlatmalar olabilir,herşey olur
her türlü değişik öneriye açığım,bu arada Canales candır,geleceğin Kaka'sı
Tavana renkli şerit led çekebilirsin. Onun odanın ana aydınlatma tesistına dimmer bağlayabilirsin loş ışık için. Aplik takabilirsin. Ya da ortamı ledlerle loş yaparsın masa lambası koyarsın. Sınır yok yani. Ama önemli olan ortamı aydınlık mi istiyorsun loş mu istiyorsun