Şimdi Ara

Ev / Oda,aydınlatmanız nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Floresanlardan,avizelerden sıkıldım,fakat ev elektroniği hakkında pek bilgim olduğu söylenemez,hatta pek zevk sahibi biride değilimdir

Örneğin odam için ne tür aydınlatmalar kullanabilirim ? çeşitli abajurlar olabilir veya bilmediğim ışıklandırma türleri,beni 80'lerin modasından kurtarın yeter

Önerilerinizi bir resimle destekleyebilirseniz minettar kalırım,kafama yatan olursa en geç yarın alacağım

• Sen nasıl birşey istiyosun onu söyle önce. Bu arada canales'i severim Fm12'de her gittiğm takıma alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

Sen nasıl birşey istiyosun onu söyle önce. Bu arada canales'i severim Fm12'de her gittiğm takıma alırım

Hocam Led olur,Abajur tarzı birşey olabilir,ayaklı aydınlatmalar olabilir,herşey olur

her türlü değişik öneriye açığım,bu arada Canales candır,geleceğin Kaka'sı
  • Reserved
  • odamın gece aydınlatması bu şekilde 30 cmlik şerit led sayesinde istediğim aydınlığı sağlıyorum.

Ev / Oda,aydınlatmanız nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

Sen nasıl birşey istiyosun onu söyle önce. Bu arada canales'i severim Fm12'de her gittiğm takıma alırım

Hocam Led olur,Abajur tarzı birşey olabilir,ayaklı aydınlatmalar olabilir,herşey olur

her türlü değişik öneriye açığım,bu arada Canales candır,geleceğin Kaka'sı

Tavana renkli şerit led çekebilirsin. Onun odanın ana aydınlatma tesistına dimmer bağlayabilirsin loş ışık için. Aplik takabilirsin. Ya da ortamı ledlerle loş yaparsın masa lambası koyarsın. Sınır yok yani. Ama önemli olan ortamı aydınlık mi istiyorsun loş mu istiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi ayarı ne olmalı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.