Şimdi Ara

Ev kiralarken neye dikkat edelim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada ufak dolmuşlar,minübüsler 1 YTL, Halk otobüsleri ise 50 ykr. Biz serdivandan halk otobüslerine binerdik. Hem kocaman otobüs kalabalık değil, hem de ucuz. Bu arada camili uzakmış ya okula 1 saat çok. Biz en fazla 20 dk da serdivandan kampüse çıkardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 16 Ağustos 2007; 23:28:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

herkese teşekkürler aileyle gitme konusunda hemfikiriz o zaman.zaten gitsek hallederiz de aile biraz yurt murt diyor o sorun.iyi oldu bilgiler sağolun.

@orcunsau: orçun evi camili den düşünüyoruz sakarya için ne dersin?kampüse çok mu uzak kalır?zaten ders zamanından 1, 1 buçuk saat erken kalkıyorum ben. ya serdivan ya camili dedik arkadaşla ama site tarzı bi de sakin olduğu için camili daha ço aklımıza yattı.sence nası?

Benim evim de Camilide. Mesafe olarak uzak. Ama sabah 7:00'de ve 7:20'de kampüse doğrudan otobüs var. 1 saatte kampüse gidiyor. Normalde çift vesaitte gitsen 1 saatte gidersin kampüse. Kiralar 350-400 arası değişiyor Camilide bütün evler 2+1. İki kişiye yeter artar zaten... Zaten ulaşım açısından düşündüğünde. Serdivanda otursan kampüse çıkan dolmuşlar paso dolu geçiyor. O yüzden ha dolmuş beklemişsin, ha camiliden gelmişsin. Değişen birşey yok.

aynısını düşünmüşüz valla arkadaşla ama emin değildik yaşayan birinden duymamız iyi oldu.bu sene çarşıda kaldık yurtta, minibüsler ana durak olduğu için hiç ayakta gitmedim o çok önemli bi özellik.evler falan nası memnun musun?

@caner
    villa nerde abi manyak olurdu valla ama iki kişiyiz neyse doldurulcak alan olurdu hiç değilse artık camiliden bina mazarası izleriz. teşekkürler

• Villa serdivanda şantiyenin tepesinde, serdivan minübüslerinin son durağında yani İlk gün 25 kişi falandık evde alem yapmıştık. Sonraları 4 kişi kaldık koca evde Eşyalıydı zaten çok zevkliydi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

quote:

herkese teşekkürler aileyle gitme konusunda hemfikiriz o zaman.zaten gitsek hallederiz de aile biraz yurt murt diyor o sorun.iyi oldu bilgiler sağolun.

@orcunsau: orçun evi camili den düşünüyoruz sakarya için ne dersin?kampüse çok mu uzak kalır?zaten ders zamanından 1, 1 buçuk saat erken kalkıyorum ben. ya serdivan ya camili dedik arkadaşla ama site tarzı bi de sakin olduğu için camili daha ço aklımıza yattı.sence nası?

Benim evim de Camilide. Mesafe olarak uzak. Ama sabah 7:00'de ve 7:20'de kampüse doğrudan otobüs var. 1 saatte kampüse gidiyor. Normalde çift vesaitte gitsen 1 saatte gidersin kampüse. Kiralar 350-400 arası değişiyor Camilide bütün evler 2+1. İki kişiye yeter artar zaten... Zaten ulaşım açısından düşündüğünde. Serdivanda otursan kampüse çıkan dolmuşlar paso dolu geçiyor. O yüzden ha dolmuş beklemişsin, ha camiliden gelmişsin. Değişen birşey yok.

aynısını düşünmüşüz valla arkadaşla ama emin değildik yaşayan birinden duymamız iyi oldu.bu sene çarşıda kaldık yurtta, minibüsler ana durak olduğu için hiç ayakta gitmedim o çok önemli bi özellik.evler falan nası memnun musun?

@caner
    villa nerde abi manyak olurdu valla ama iki kişiyiz neyse doldurulcak alan olurdu hiç değilse artık camiliden bina mazarası izleriz. teşekkürler

Evler güzel. Isı yalıtımlılar. Kışın soğuk olmuyor... Geçen sene 100YTL geldi en fazla doğalgaz faturası... Özellikle Karaman tarafına bakan yerinden bir ev bulursan Camilinin en yüksek yerinden. Gece güzel güzel balkonunda otur ister demlen ister çayını iç. Sessiz sakin... Ben seviyorum camiliyi...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.