Şimdi Ara

EV KİRALAMAK YERİNE KARAVAN ALIP HER YERİ EV Mİ YAPSAM :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
7.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kimse birşey diyemez.
    Ama pokunuzu nereye koyacaksınız?

karavancılar nereye koyuyor ?

Karavan parkları o işe yarıyor işte.
    Aynı yatların limanlarda ihtiyaç görmesi gibi.

hımm iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

O is gereksiz macera derim ben. Teferruatli is. Kalirim pasa pasa evimde yazin bulurum bi karavan gezerim tr yi.

öğrenci olarak bende alırım cliomu istediğim gibi gezerim yakmazda
  • 4 sene arabada yaşamak olacak iş değil gibi duruyor hocam. Karavan dediğin alır başını tatil yerlerine gidersin yaz aylarında hem gezersin hem konaklama problemin olmaz ama sürekli kalmaya gelmez diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Benim de aklımı kurcalayan bir fikir aslında karavan tarzı bir araç. Geçen burada bir köye gidiyorduk, yol kenarında ara ara son derece ucuza arsalar satılıyor. Ama alıp da ev yapsan içini donatsan ayrı bir masraf. Aynı zamanda dağ başı, sadece hafta sonları gideceksen diğer günler güvenlik sorun. Neden arsayı alıp da ev yapacağıma küçük bir karavan almıyorum diye düşünmüştüm. Bahçesine park edeceğim yeri yapar, kalanına ekeceğimi ekerim işim bitince de araca atlar dönerim.

mantıklı

Karavana 30-40 bin verene kadar şahane prefabrik ev yapıyorlar o fiyatlara.
     EV KİRALAMAK YERİNE KARAVAN ALIP HER YERİ EV Mİ YAPSAM :D

• benimde düşüncem

• Evet yapılıyor da sadece arada bazı hafta sonları gidilecek evin dağ başındaki güvenliği benim için asıl sorun. Ama karavan tarzı bişi olsa atlar dönerim, gözüm arkada kalmaz en azından.
  • Ev konforu bulamazsınız, illa alacam diyorsanız da IVECO'lara bi' bakın derim.En olmadı normal bi minibüs alın, siz tasarlarsınız
  • nereye zıçacan ?
  • Dediğiniz uzun vadede pek mantıklı gözükmüyor.
    - Her gün duş için arkadaşınıza gidemezsiniz.
    - Yemek yapmayacak mısınız?
    - Elektrik, su ihtiyacınnızı nasıl karşılayacaksınız?
    - Isınma nasıl olacak?
    - Tuvalet büyük sorun.
  • 3-5 günlük tatil için kullanılabilir.

Tabi 3-5 günlük bi tatil için araç alınır mı o ayrı belki kiralama yöntemleri falan varsa alır dener anlarsın keyifli mi değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

Dediğiniz uzun vadede pek mantıklı gözükmüyor.
    - Her gün duş için arkadaşınıza gidemezsiniz.
    - Yemek yapmayacak mısınız?
    - Elektrik, su ihtiyacınnızı nasıl karşılayacaksınız?
    - Isınma nasıl olacak?
    - Tuvalet büyük sorun.

wc içinde var , elektrik su da var ,duş olanda varda wc işini boşaltma işi zor,ısınma hakkında bilgim yok
  • Rahatsız eden çok olur hocam. Kışın yağmur yağdığında arabanın alacağı sesi düşünün. Birde arkadaş meselesi var tabi
  • Boşa macera arama genç.Amacın dikkat çekmekse Bi ev tut,bir de iyi bir motorsiklet al.ünide yeterince dikkat çekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kızları da buraya atmayı düşünüyorsan

Universite senin icin zor geçer pardon ellerin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Aklıma geldi de meşhur Amerikan karavan markası vardı adı neydi onun ?

Winnebago

Yahu ben de niyetliyim aslında ama yemiyor.
  • Subatta universiteler kayit aliyor muki hocam hangi universite?

• kız arakdaşın olursa karavan da mı ağırlayacaksın :) yahu sen 1 hafta karavan kirala once, begenırsen devam edersın
  • Karavana verecek peşin parayı babadan alıp, üstüne kira öder gibi taksite 1+1 ev al, okul bitince satıp sağlam araba alırsın
  • Bence hiç macera arama
  • http://www.viyakaravan.com/galeri/show/8
    http://www.orhangazihaber.com.tr/genel/karavan-degil-sanki-luks-villa-h9777.html

şöyle bir şey alsan bile o işin altından kalkamazsın, kışın donarsın. Elektrik, su, internet ve zaman nasıl geçecek? Nerede ders çalışacaksın? Ha zaten bütçem 15 bin şunlardan birini alayım yazında tatilime giderim kafam atarsa karavanda kalırım diyebilirsin ama ev olmadan ya da yurt olmadan çok zor. Tek başına zaman geçmez. Sokakta kalmaktansa kapalı bir park alanı bulman lazım, bu karavan sana ne kadar elektrik verebilecek? Bunların hepsi ayrı sorun. Ha ben çekerim diyorsan git kirala bir karavan 1 haftalığına tatile git sonra alıyorsan alırsın. Ama kışın da yazın gibi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 26 Mayıs 2014; 22:22:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.