Şimdi Ara

Ev elektriği hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, fakat acelem olduğundan mütevellit bu hatamı mazur görün. Benim maruzatım şu; ben öğrenciyim, kapıcı dairesinde kalıyorum ve dairemin ayrı bir elektrik sistemi yok. Bütün apartmanın elektriği ile benim elektriğimin saati bir. Ancak benim elektriğimde ayrı bir saatte de benim ne kadar kullandığım yazıyor. Görevli bugün geldi ve tahmini 210 kw yaktığımı söyledi. Peki bunu neye göre hesaplayacağız? İnternetten baktığımda 1kw/saatin vergiler dahilindeki rakamlarıyla hesaplandığını gördüm. Şimdi tüm apartmanın vergisini(yani ara elektrik, asansör vb.) ben mi ödeyeceğim, yoksas bunu paylaşayacak mıyız 8 daire? Aidat da veriyorum, aidat bunun haricinde, dahiliyetinde olması gerekmiyor mu? Velhasılıkelam deneyimli arkadaşlarımızdan acil yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Sen ortak mahal yani aydınlatma,hidrofor vb yüklerin bulunduğu hattan mı besleniyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerosen

Sen ortak mahal yani aydınlatma,hidrofor vb yüklerin bulunduğu hattan mı besleniyorsun?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolspoetski

quote:

Orijinalden alıntı: Kerosen

Sen ortak mahal yani aydınlatma,hidrofor vb yüklerin bulunduğu hattan mı besleniyorsun?

Evet

Apartmanla vergileri paylaşırsınız. Yani ne tamamını onlar öder ne sen ödersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELEKTRİK SAYAÇ ACİL YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Ev telefonu hakkında yardım?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.