Şimdi Ara

Ev camına oto cam filmi çekmek istiyorum? :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
29.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • alacaksan 3m cam filmi iste çizilmez rengi atmaz 5 yıl garantilidir
    normal markalar morarır güneş görürse çok + 3m alırsan cam filminin üstünde 3m yazar cama uyguladıktan sonra o yazıyı silebilirsin kolonyalı bezle felan
  • Arabanın camlarına çekmek istesek arka cam ne olacak?Nerden alınır?Cam çıkartıp mı takılır?Renk solar mı?
  • Geçenlerde bi değişiklik olsun dedim, başka bir odanın camına aynalı film çektim ama çok çiziliyor. Çizilmez aynalı filmler de çok pahalıydı. Uzaktan güzel göründü, bildiğin ayna oldu ama yakından hep çizik içerisinde olduğu için söktüm..
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Camı indir bi sıra tuğla çek

Orijinalden alıntı: Alkolog

cama camsil sık komple , sonra filmi üstüne yapıştır cam ıslakken , eline sert cetvel tarzı düz bir plastik malzeme al filmin üstünden geç , kenarlarını iyi ayarladıktan sonra tabi .

camsilin mantığı filmin anında yapışmasını önlemek , sadece filmin üstnden geçtiğin yerler yapışır.

camsil yerine su da olur

edit:ruhsata işletmeyi unutma

Camsil ile nasıl yapıyorlar hala çözemedim ben. Denedim daha önce ama yapıştırmaya calıştığım kağıt yapışmadı acaba benmi falza sıktım. çözmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

cama camsil sık komple , sonra filmi üstüne yapıştır cam ıslakken , eline sert cetvel tarzı düz bir plastik malzeme al filmin üstünden geç , kenarlarını iyi ayarladıktan sonra tabi .

camsilin mantığı filmin anında yapışmasını önlemek , sadece filmin üstnden geçtiğin yerler yapışır.

camsil yerine su da olur

edit:ruhsata işletmeyi unutma

Camsil ile nasıl yapıyorlar hala çözemedim ben. Denedim daha önce ama yapıştırmaya calıştığım kağıt yapışmadı acaba benmi falza sıktım. çözmedim

Oyle yapisanlar yok artik sicak hava tabancasiyla yapistiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende cektirecegimde aynali filmi evimin penceresine aydinlanim diye bi basliga girdim baktim gene herkes mavra yapmis :) Caner arkadasim bende
    su andahttp://www.solarexfilm.com/ 'in bina filmlerine bakiyorum, yaptiracagim, sonuclari paylasirim seninle.

Birde diger arkadaslar lutfen bu kadar geyige sarmayin yani adam ciddi soru sormus okudum sonuna kadar adam gibi ciddiyetle karsilamiyor kimse, yani sonucta teknik bir konu, belki adam deri kanser riski ultraviyole isigini kirmak istiyordur belki rahat rahat disariyi izlemek istyordur kimse ona bonbon bakmadan. Yok jant tak yok muslum dinle biraz ciddi olalim arkadaslar yazmis olmak icin yazmayin yani :)

selamlar

• Filmli, filmsiz:

Ev camına oto cam filmi çekmek istiyorum? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 23 Nisan 2013; 19:03:52 >
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

• Wow neredeyse hic fark yok gibi, Plazma televizyonlarin resim ayari gibi olmus Sinema Modu ile Tassarruflu mod gibi :)

Hangi marka film yuzde kaclik karartma soz konusu bu resimde ?

Resim icin tessekurler

Benim ekledigim resime bakin , bu filmmidir camin ozelligimidir acaba, inanilmaz guzel bir ornek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urgenc -- 24 Nisan 2013; 17:24:44 >
  • Hocam bendeki film bildiğin en dandik olanından. Şu aksesuarcıların 10 liraya sattıkları 2 numara film var şu an. Sanırım oran %40 ama zamanla rengi açtı, 2 yıldan fazla olmuştur bu filmleri çekeli. Şimdi bunları söküp 4 numara yapmaya karar verdim. Vakit bulunca yapacağım

Senin gösterdiğin resimlerde ise camın özelliği. Ama çok kaliteli bir aynalı film kullanarak yapılabilir. Tabi içeriden ışık yakılırsa ayna özelliği falan kalmaz.

• Ev için yaptıracaksanız ve gece de aynalama yapmasın isterseniz özel seriler var 3m ve solarmaster da.
    onları yaptırın.
    3m de NV25 veya Prestige 70 Serisi.
    Solarmaster da HPT70IR90 serisi
    ama biraz pahalı bunlar.

NV25 diğer ikisinden daha ucuzdur.

o resimde de, artık kanserojen olan boyalar uçup gitmiş. renk menk kalmamış filmde.

Camlarıma filme çekeceğim. İçeri inanılmaz güneş giriyor. Bunla ilgili soruları topladım ve bu konuda araştırma yapan arkadaşlara da bir referans olmasını sitiyorum. Bilen arkadaşlar numarasıyla beraber soruyu cevaplarsa sevinirim.

1) Filmin koyuluğu ne olması lazım. İçerisi çok karanlık olmasın istiyorum ayrıca güneş de çok içeri girmesin. Film numaraları neyi ifade ediyor.
    2) Filmlerin genişliği standart mı oluyor ? Çünkü camım biraz büyük. Yan yana film çeksem olur herhalde.
    3) Filmi içeri mi yoksa dışarı mı çekmem lazım. Balkondan dışarı filmi çekmem de mümkün.
    4) Koçtaş ya da Tekzenden alabileceğim böyle filmler var mıdır ?
    5) Film Cama zarar verir mi ?

Orijinalden alıntı: wasse

Arkadaşlar,

Camlarıma filme çekeceğim. İçeri inanılmaz güneş giriyor. Bunla ilgili soruları topladım ve bu konuda araştırma yapan arkadaşlara da bir referans olmasını sitiyorum. Bilen arkadaşlar numarasıyla beraber soruyu cevaplarsa sevinirim.

1) Filmin koyuluğu ne olması lazım. İçerisi çok karanlık olmasın istiyorum ayrıca güneş de çok içeri girmesin. Film numaraları neyi ifade ediyor.
    2) Filmlerin genişliği standart mı oluyor ? Çünkü camım biraz büyük. Yan yana film çeksem olur herhalde.
    3) Filmi içeri mi yoksa dışarı mı çekmem lazım. Balkondan dışarı filmi çekmem de mümkün.

3 Numara film gayet iyi oluyor ama ben ev için aynalı film öneririm dışardan filmli olduğu hiç belli olmuyor.Cama bi zararıda yok.İStediğin zaman sökebiliyorsun.O mağazalarda varmı bilmiyorum ama oto aksesuarcılarda da bulabilirsin paketi 15 lira gibi.İçindende çekmek için yardımcı aletler çıkıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

quote:

Arkadaşlar,

3 Numara film gayet iyi oluyor ama ben ev için aynalı film öneririm dışardan filmli olduğu hiç belli olmuyor.Cama bi zararıda yok.İStediğin zaman sökebiliyorsun.O mağazalarda varmı bilmiyorum ama oto aksesuarcılarda da bulabilirsin paketi 15 lira gibi.İçindende çekmek için yardımcı aletler çıkıyo.

hocam peki aynalı filmde içerden dışarısı gözükür mü ? (Kusura bakmayın soru saçma gelebilir. ) Çünkü ben İçerden dışarıya bakmak istiyorum. Hocam peki filmi dışarıya mı çekeceğim içeriye mi. Ayrıca içeriyi gündüz çok karanlık yapar mı ?

• Cam çekmek kolay değil öyle :D

quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

quote:

Arkadaşlar,

hocam peki aynalı filmde içerden dışarısı gözükür mü ? (Kusura bakmayın soru saçma gelebilir. ) Çünkü ben İçerden dışarıya bakmak istiyorum. Hocam peki filmi dışarıya mı çekeceğim içeriye mi. Ayrıca içeriyi gündüz çok karanlık yapar mı ?

Normal filmle aynı.İçerden çekeceksin.Yanında bir kişi daha olması işini çok kolaylaşır ve bol bol camsil sıkmaktan kaçınma.

• Bizim balkona yapmıstık. Ancak istediğimiz gibi olmadı aynalı yaptık.Daha etkili hem. Ancak yapması aşırı zor uyarayım

Golf VII Kullanıcısı - 1907UNIFEB

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.