Şimdi Ara

Ev camına oto cam filmi çekmek istiyorum? :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
29.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

kaliteli malzeme al yoksa birsüre sonra soluyor o rengi değişiyor siyahtan kahverengimsi bir renge dönüşüyor. iğrenç

Iyy

Qaqa ghibi dİyHosun?

Senin gibi kendini bilmezlerin yüzünden insanlara yardım etmek, tavsiye verip, tecrübelerini paylaşmak gelmiyor insanın içinden... Arabamın camına yapmıştık arkadaş da aynı sorunu yaşamasın diye tavsiyede bulunduk ama senin gibileri çıkınca insanın gerçekten hiçbirşey söyleyesi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 26 Nisan 2013; 18:49:55 >

Orijinalden alıntı: wasse

Arkadaşlar,

Camlarıma filme çekeceğim. İçeri inanılmaz güneş giriyor. Bunla ilgili soruları topladım ve bu konuda araştırma yapan arkadaşlara da bir referans olmasını sitiyorum. Bilen arkadaşlar numarasıyla beraber soruyu cevaplarsa sevinirim.

1) Filmin koyuluğu ne olması lazım. İçerisi çok karanlık olmasın istiyorum ayrıca güneş de çok içeri girmesin. Film numaraları neyi ifade ediyor.
    2) Filmlerin genişliği standart mı oluyor ? Çünkü camım biraz büyük. Yan yana film çeksem olur herhalde.
    3) Filmi içeri mi yoksa dışarı mı çekmem lazım. Balkondan dışarı filmi çekmem de mümkün.
    4) Koçtaş ya da Tekzenden alabileceğim böyle filmler var mıdır ?
    5) Film Cama zarar verir mi ?

1- Camların çift camsa ya aynalı film yaptır ya da solarmaster HPT70IR veya 3M Prestige70 veya 3M NV25 yaptır.

2- Filmlerin standart eni 153 cmdir. Solarmaster ve 3M de 183 cm lik özel üretim rulolar mevcuttur.

3- Filmin dışardan çekileni de var. İçeriden yapılan filmi dışardan yapamazsınız. Eğer problem sıcaksa dışardan yapmak çok daha fazla keser ama ömrü daha azdır iç cephe filmlere göre.

4- Maalesef o tarz yerlerde satılan filmlerin kalitesi çok düşük.

5- Kaliteli film cama zarar vermez. Kalitesiz ürünler sağlığa zarar verir, kanserojen madde yayar.

www.camfilminedir.com

• Bu konuyu da hortlayıp keşke daha önce okusaymışım..

Alırken amerikan dır yanılgısı ile çizilmez ve amerikan sanarak yanlış bir ürün aldığımı fark ettim :))
    pimapen için özel 2 ürün olduğunu yorumlarda gördüm şimdi..
    Uygulama kısmı kolay değil çizilmesi can sıkıcı oldu 3 deneme yaptım sıcağı sıcağına fazla araştırmadan.. birkaç gün sonra yeniden uygulamayı düşünüyorum.. Pervazları takarken biraz kırışma oldu kurumasını bekleyip öyle geri takacağım camı..

Onun dışında perdeye alternatif diyordum hüsran oldu sanırım ve camın ısınmasından dolayı yazın odayıda ısıtacak galiba..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.