Şimdi Ara

ev arkadaşı arayan istanbulda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar istanbul avrupa yakasına iş için taşınacam ve ev arıyorum.acaba ev arkadaşı bulabileceğim bir site veya burda ev arkadaşı arayan birileri varmı ? çok aradım google amcadan fakat elle tutulur birşey bulamadım..bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı ? en azından bir yol gösterecek bu konuda ?

• Üniversite yakınları bir yere olursa lisans okuyan bir arkadaş edinebilirsin.
  • sakat iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Üniversite yakınları bir yere olursa lisans okuyan bir arkadaş edinebilirsin.

Sınıf ? okul ?
  • internette baktım fakat elle tutulur birşey yok.bütün hepsi ücretsiz bayan ev arkadaşı arıyor.sapıkmıdır nedirler
    Ben iş için taşınacam okul değil..

Birde özel yurtlarda kalmak için öğrenci olmak şartmı ? birkaç ayda olsa ev bulana kadar yurtta kalabilirmiyim ?
  • bobrekleri uyurken mi aliyorsunuz?
    buzlu kuvet hizmetiniz var mi?

• yildizz.com
    teknikforum.com
    evarkadasi.co
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChaplin

internette baktım fakat elle tutulur birşey yok.bütün hepsi ücretsiz bayan ev arkadaşı arıyor.sapıkmıdır nedirler

Birde özel yurtlarda kalmak için öğrenci olmak şartmı ? birkaç ayda olsa ev bulana kadar yurtta kalabilirmiyim ?

ooo ücretsiz kadın ev arkadaşlığı diye bir kurum mu varmış ilk defa duydum he gerçi o şekilde bulduğun kadın nasıl biridir orası da var bir de günahı var.. sıkıntı.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 5 Mayıs 2014; 23:48:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

bobrekleri uyurken mi aliyorsunuz?
    buzlu kuvet hizmetiniz var mi?

hiçbirşey hissetmeyeceksiniz efenim..endişeniz olmasın..tercihen gazeteye sarıp getirirseniz bizim açımızdan daha sağlıklı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

yildizz.com
    teknikforum.com
    evarkadasi.co

sağolasın hacı bakıyorum.
  • vaay abi şehire hoşgeldin şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

vaay abi şehire hoşgeldin şimdiden

vay kardeşim.eyvallah.. elle tutulur biryer bulabilirsem gelicem inşallah
  • quote:

internette baktım fakat elle tutulur birşey yok.bütün hepsi ücretsiz bayan ev arkadaşı arıyor.sapıkmıdır nedirler

bırak öğrencilerle kalmayı çalışan adamsın paran pulun var,öğrenci adam çekilmez,1+1 evlere bak beylikdüzü tarafında
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

bırak öğrencilerle kalmayı çalışan adamsın paran pulun var,öğrenci adam çekilmez,1+1 evlere bak beylikdüzü tarafında

dostum öyle diyorsunda başlangıçta 500tl yi geçmemesi gerekiyor giderler..birkaç ay sonra zaten öyle olacak.ama en azından belki yılbaşına kadar biryer bulmam lazım.

yine soruyorum acaba özel yurtlarda kalmak için üni. öğrencisi olmak zorunlumu ? üniye hazırlanıyorum filan desem alırlarmı ki :D ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.