Şimdi Ara

Ev-Ağı'nı silme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
13.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlışlıkla bir ev-ağı kurdum ama şimdi silemiyorum. Nette ingilizce-türkçe tüm kaynaklara baktım arattım, yazılan herşeyi denedim ama bana mısın demedi... Bir tek Bios'la ilgili bir yöntemden bahsedilmiş o da bir network için fazla abartı kaçar diye hiç bulaşmadım doğrusu. Bir de bu ağ sistemini hiç mi hiç anlamadım. Bir kaç yerde bana çok ama çok saçma gelsede bu açılan ağın ADSL router üzerine kaydedildiği ve ADSL Router resetlenmeden gitmeyeceği yazılmış, bir de ona göre akla daha yatkın olan ama yinede bana saçma gelen bu açılan ağın aynı router a bağlı bilgisayarlar tarafından tanıldığı ve tüm bilgisayarların aynı anda formatlanmadan bu ağın gitmeyeceği yazılmış. Eğer bu 2sinden biri doğruysa yuh arkadaş diyorum ve skynet'in gerçek olabileceğine inanmaya başlıyorum **. Ama bunların yanı sıra bir de ağı kurduğun bilgisayara format atarsan gider yazanı gördüm eğer bu doğruysa da önemli değil nasıl olsa 1-2 aya format atmayı düşünüyorum zaten. Ama daha kolay bir yöntem varsa önerilerinizi bekliyorum.

• Tam bunu yazdığım sırada bahsettiğim bilgisayarda birşey daha deniyordum ve hiç beklemediğim halde işe yaradı. Benimle aynı sorundan muzdarip olanlar için...

-Ağ bağlantılarına girin
    -Ev veya küçük işyeri ağı kurun zımbırtısına tıklayın
    -Oradan 'Bu bilgisayar nete direk bağlı. Henüz ağım yok' ibaresini seçip ileri deyin.

Bilgisayar baştan başlatılınca ağ gitmiş oluyor. Ama benim durumumda ben diğer ağa bağlanmak istiyordum Workgroup olana. O zaman da bu üstteki 3ünü yaptıktan sonra bir de bilgisayarıma sağ tuş özellikler deyip, Oradan Bilgisayar Adı sekmesinden Çalışma grubunu Workgroup yada istediğiniz hangi ağ ise onu yazıp tamam diyor ve yine baştan başlatıyorsunuz.
  • şunu bi denesene

ağ bağlantıları - özellikler -
    Yerel ağ bağlantısı özellikleri
    Genel
    Bu bağlantı aşağıdaki ögeleri kullanırın altındaki
    en üsteki Microsoft ağları .... yazanı kaldır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev ağı kurulumu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.