Şimdi Ara

euw s5 diamond jungler Xin Zhao rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar s5 de sizinle bol bol rehber paylaşmayı dusunuyorum.

Öncelikle ben kimim,ben ilk sezondan beri bu oyunu oynuyorum.Euw diamond ligindeyim.15W 5L w/l um var anlıcagınız proyum kankalar.

Size çok çaba sarfetmeden strese gırmeden her lig sevıyesınde oynayıp rahatlıkla sizi cıkarabılıcek bır championun rehberını paylasıcam.Çok detaylı olmıcak

RUNES
    Attack speed 3x
    Attack Damage 9x
    armor 9x
    magic resist 9x

MASTERIES
    21-9-0

SUMMONER SPELL

SKILL SIRALAMASI

EARLY GAME
    ve 2 pot alıp gollemlere gidiyoruz.
    Sırasıyla Gollem-Red-Wolf-Blue yapıyoruz ve base atıyoruz.
    1pot ve pembe ward alıyoruz.Gang atılabılıcek bir yer varsa özellikle mid veya top atıyoruz,özellikle mid veya top cunki xin ile solo lanelere daha basarılı gangler atabılırsınız.Eğer gang atabılıcegınız pozısyon yoksa Kurbağaya gıdıyoruz ve ormanımızı temızlıyoruz zamanımızı kesınlıkle bosa harcamamalıyız.
    Jungle oynarken asla gang atmaya calısırken ozellıkle 6 levela kadar olan bolumde zaman kaybetmeyın.Kamplamayın boş boş gezınmeyın bır assagı bır yukarı ,gerı kalırsanız sonucarı cok agır olabılır.
    Sonraki base atışımızda
    alıyoruz ve artık surelık attıgımız gangler ıle teror estırıyoruz
    Gang atmadan once smıtenızı cooldowna sokmamaya dıkkat edin

MID GAME

itemlerimiz cebımızde olmalı en azından eğer karşıda ap damage sorun yaratıyorsa mesela Lb tek atıyorsa
    çıkıyoruz sonrasında
    yapacağız.
    Eğer ad bir champion sıkıntı cıkarıyorsa
    cıkıyoruz
    Mid gamede top lane e cok cıkmayın drake ıcın sureklı tetıkte olan eger karsı jungler topa cıkarsa delı gıbı dragon pıngleyıp alın.
    Çıkabılıcek dragon fightlarında ad carry focuslanıcam dıye çok derınlere gıtmeyın sonra ne kadar tank olursanız olun kaybolursunuz ve ölmenızde bır işe yaramaz.Ültinizi olabıldıgınce cok kısıye vurmaya calısın.

LATE GAME
    Build olarak eğer 2ap varsa karşı takımda

Eğer yalnızca 1ap varsa

Eğer full ad ise

Buildlerimizi bu sekılde yapıyoruz.

Tankım hülooo dıyerek takımınızın uzaktayken caitlyn e zıplamaya calısmayın erir gıdersınız bır işe yaramaz.Basıt sekılde anlatmak gerekırse ad ve ap carry nın range ıcındekı en squishy hedefe yapısıcaksınız ve carrylerınız onu erıtıcek.Kendi carrylerınızı koruyacaksınız onlarda dogru kosan bır jax varsa ultı atacaksınız,irelia gelıyorsa koşa koşa yapısıp cc uygulayacasınız ama sakın unutmayın adc focus yapıcam dıye flash atıp caitlyni kovalamıcaksınız.Team fight yapmayı bılmıyorsanız zaten oynadıgınız champion bır seyi degıstırmez

son olarak şunu kalsın burda motıve eder sızı belkı

• Çin çaoya full tank kasmaya karşıyım. Early de alınan bi youmu on numara oluyor. Jungle itemı çizme youmu duruma göre üçlü yada tank kasıyorum. Skill sıralamasında jungleı daha hızlı dönebilmek için w q e şeklinde gidiyorum. q w e sıralamasını denemedim hiç ama q kullandıkça diğer skillerin cdsi azalıyor o yüzden q yu en kısa sürede atmak mantıklı gibi.
  • tr de kullanılmıyor mu
  • Ad jung itemi gezgin 3nity botrk randuins spirit visage

Latede gezgini satıp ninja veya mercurys alıyorum hem belli miktarda hasar tutup teq atıyorum ama High elo buildi seninkidir.

Bu arada top lane xin de çok op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 30 Ocak 2015; 11:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    Sen nasıl euw diasın statlara bak takımın hep iyi gelmiş bu belli birşey.istersen son 10 oyun jungle maçlarımı koyarım stat görsün gözün

• AdiosKid kullanıcısına yanıt
    1haftaya euw masterda olurum kanki ne kastın ya :D
    namazını kıl orucunu tut anneye babaya ıyı davran hem ıyı takımlar gelıp tasıyorlar hemde şirinleri goruyorsun 2in1 dene sende
    Yavru ben kendi takımımı yaşıyorum sıkıntı yok euwdeyim bende al sende bununla tatmin ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AdiosKid kullanıcısına yanıt
    sincap gold adam cıktın ya :D
    ss ini al barı diamond adam benı bır an cıddıye aldı cevap attı dıye arkadaslarına gosterırsın
    Hahhaha lol plat 1 olarak sezonu kapadım trden weste geçtim neyse kısa zamanda görürsün hangi ligi hakettiğimi

• quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

Herkese merhabalar s5 de sizinle bol bol rehber paylaşmayı dusunuyorum.

Öncelikle ben kimim,ben ilk sezondan beri bu oyunu oynuyorum.Euw diamond ligindeyim.15W 5L w/l um var anlıcagınız proyum kankalar.

Size çok çaba sarfetmeden strese gırmeden her lig sevıyesınde oynayıp rahatlıkla sizi cıkarabılıcek bır championun rehberını paylasıcam.Çok detaylı olmıcak

RUNES
    Attack speed 3x
    Attack Damage 9x
    armor 9x
    magic resist 9x

MASTERIES
    21-9-0

SUMMONER SPELL

SKILL SIRALAMASI

EARLY GAME
    ve 2 pot alıp gollemlere gidiyoruz.
    Sırasıyla Gollem-Red-Wolf-Blue yapıyoruz ve base atıyoruz.
    1pot ve pembe ward alıyoruz.Gang atılabılıcek bir yer varsa özellikle mid veya top atıyoruz,özellikle mid veya top cunki xin ile solo lanelere daha basarılı gangler atabılırsınız.Eğer gang atabılıcegınız pozısyon yoksa Kurbağaya gıdıyoruz ve ormanımızı temızlıyoruz zamanımızı kesınlıkle bosa harcamamalıyız.
    Jungle oynarken asla gang atmaya calısırken ozellıkle 6 levela kadar olan bolumde zaman kaybetmeyın.Kamplamayın boş boş gezınmeyın bır assagı bır yukarı ,gerı kalırsanız sonucarı cok agır olabılır.
    Sonraki base atışımızda
    />
    alıyoruz ve artık surelık attıgımız gangler ıle teror estırıyoruz
    Gang atmadan once smıtenızı cooldowna sokmamaya dıkkat edin

MID GAME
    />

itemlerimiz cebımızde olmalı en azından eğer karşıda ap damage sorun yaratıyorsa mesela Lb tek atıyorsa
    />
    çıkıyoruz sonrasında
    />
    yapacağız.
    Eğer ad bir champion sıkıntı cıkarıyorsa
    />
    cıkıyoruz
    Mid gamede top lane e cok cıkmayın drake ıcın sureklı tetıkte olan eger karsı jungler topa cıkarsa delı gıbı dragon pıngleyıp alın.
    Çıkabılıcek dragon fightlarında ad carry focuslanıcam dıye çok derınlere gıtmeyın sonra ne kadar tank olursanız olun kaybolursunuz ve ölmenızde bır işe yaramaz.Ültinizi olabıldıgınce cok kısıye vurmaya calısın.

LATE GAME
    Build olarak eğer 2ap varsa karşı takımda
    />
    />
    />
    />
    />

Eğer yalnızca 1ap varsa
    />
    />
    />
    />
    />

Eğer full ad ise
    />
    />
    />
    />
    />

Buildlerimizi bu sekılde yapıyoruz.

Tankım hülooo dıyerek takımınızın uzaktayken caitlyn e zıplamaya calısmayın erir gıdersınız bır işe yaramaz.Basıt sekılde anlatmak gerekırse ad ve ap carry nın range ıcındekı en squishy hedefe yapısıcaksınız ve carrylerınız onu erıtıcek.Kendi carrylerınızı koruyacaksınız onlarda dogru kosan bır jax varsa ultı atacaksınız,irelia gelıyorsa koşa koşa yapısıp cc uygulayacasınız ama sakın unutmayın adc focus yapıcam dıye flash atıp caitlyni kovalamıcaksınız.Team fight yapmayı bılmıyorsanız zaten oynadıgınız champion bır seyi degıstırmez

son olarak şunu kalsın burda motıve eder sızı belkı

denicem şimdi

• sezon oldu 5 hala gank yazmayı top yazmayı öğrenemediniz . Eline sağlık ez gank ez life dedirten bir şampiyon .
  • Güzel rehber en kısa zamanda deniyecem su lowların lafına bakma biliyorum westte ben seni gayet iyi oynuyosun belki sende beni hatırlıyorsundur nickim mwert09 trye geçtim.
  • Xin'de e fulleyince slow artıyor evet ama hasar çok düşük kalmıyormu ? Ben q fulluyorum damage yetersiz geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.