Şimdi Ara

Eutelsat w3 uydusunu hangi uydu ile değiştireyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , Bende çift çanak var.Biri Türksat diğeri Eutelsat w3.
    Eutelsat w3 uydusunu hiç kullanmıyorum çünkü bazı türk kanalları dışında sadece farklı 3 - 4 tane afrika kanalı çıkıyor o kadar.
    Acaba ne yapsam arkadaşlar , boşta duran bu çanağı nasıl değerlendirebilirim.Başka bir uyduya mı çevirsem acaba ? Eğer öyleyse hangi uyduyu tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHLiNeT -- 19 Nisan 2011; 16:32:17 >

• hotbirde çevirebilirsin aslında birazda ne izlemek istediğine bağlı.
  • Aslında çok TV izleyen biri değilim ama vaktinde çanak bağlarken bir arkadaş çift çanak takmamı birini de Eutelsat w3 uydusuna çevirmemi istedi.
    Nedenini sorduğumda ise onunla yüksek hızda internet bağlantısı yapacam demişti ama öylece kaldı , kendisi taşındı gitti telefonla sorduğumda böyle bişey vardı ne oldu dediğimde TV kartı gerekli olduğunu söyledi.Bende tv kartım olmadığı için uğraşmadım.Yani durum bundan ibaret aslında.
    Eutelsatta kanallar hep şifreli zaten türksattan farklı olarak bikaç afrika kanalı var sadece.En iyisi ben diğer uydu listelerine bi göz atayım da ona göre bi tarafa çevireyim
  • Hocam elindeki uydu cihazını söylersen seni yönlendirebiliriz
  • Seoul hiremco x3
  • Hotbirde çevirmeni öneririm hocam orda bir çok kanal var o cihazla izleyebileceğin
  • NBA TV izlemek istiyorum ama bildiğim kadarıyla sadece Kablo Tv den izlenebiliyor.
    Eutelsat ta vardı ama şifreliydi.Uydudan NBA TV izlemenin bir yolu varmı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef yok ya digitürke üye olacaksınız yada kablo tvye
  • Kablo tv şansım yok.Digitürkü belki düşünebilirim.Çanakları bağlayan adam eutelsat ın digitürk uydusu olduğunu söylemişti , doğrumudur.Eğer doğruysa şimdiliik bi değişiklik yapmaya gerek yok o zaman.
  • evet Eutelsat W3 uydusu digitürke ait daha doğrusu o uydudan yayın yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.