Şimdi Ara

Eurovision adayımız Emre Aydın oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki yıl Eurovision’a erkek sanatçı gönderme kararı alan TRT yönetimi rockçı Emre Aydın’da karar kıldı.

Vatan gazetesinin haberine göre 2010 yılının Mayıs ayında Norveç’te gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Türkiye’nin son dakika değişikliği olmazsa Emre Aydın tarafından temsil edileceği öğrenildi. TRT yönetiminin, 15’inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü alan Emre Aydın’ı öncelikli tercih olarak belirlediği, alternatif olarak ise Murat Boz isminin gündeme geldiği ifade edildi.

TRT yönetiminin yarışmaya bu yıl öncelikle erkek solist gönderme kararı alması nedeniyle Emre Aydın’ın ismine ağırlık verdiği, alternatifler arasında ise Murat Boz’un yanı sıra Şebnem Ferah ile Grup Manga’nın bulunacağı öğrenildi. Aralık ayında yarışacak ismi resmen açıklayacak olan TRT, bu adaya beste yapması için bir süre tanıyacak. Sanatçı tarafından getirilen 3 beste müzik prodüktörlerinden oluşan bir komisyonun beğenisine sunulacak ve yılbaşında kamuoyuna açıklanacak.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=212207

• İsmail Lopus gitmeliydi.

Umarım başarılı olur ama. Artık Eurovision'un pek önemi yok. Çünkü adaleti yok malum.
  • İskandinav veya Doğu bloku ülkeleri ve çevresinden olmadıktan sonra ağzınla kuş tutsan 1. olman zor..

Ama umarım başarılı olur.. İyi müzik yaptığı kanısındayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 23 Ekim 2009; 9:21:52 >
  • 1. olmasına gerek yok ülkemizi iyi temsil etsin yeterli. ki yapar diye düşünüyorum.
  • Eurovision saçma bir hal aldı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Eurovision saçma bir hal aldı artık
    +1
    İsmail YK, Mustafa Güngece, Cankan veya Salim'i oraya göndererek tepkimizi gösterebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 23 Ekim 2009; 9:40:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @nforcer

kesınlıkle harıka bır tepkı seklı olur
    salim abimiz gitsin sırıtsın bol bol
  • Asıl olan Emre Altuğ yedek ise Murat Boz.. TRT bu işi bilmediğini kanıtladı artık.. Yarışma amacının çok çok dışına çıkmış olsada kazanamadığımızda onlara kızamıyorum.
  • Saçma bi yarışma adalet yok malum bi önemi de yok..

Tepkimizi göstermeliyiz artık bence.. mesela ;

Müslüm Gürses olabilir veya Ajdar
  • bu adamın albümleri nekadar güzel olsada ben beğenmem genel izlenimlere göre yazıyorum) konserleride bir okadar berbat..
    (geçen sene bahar şenliklerinde d.a.ü de konser verdi ama hiç güzel değildi...)
  • hayko cepkin gitmeliydi
  • Niye hep popçu katılıyo ? Sinir oluyorum popçulara Bi tek pop mu var. Hayko Cepkin'i sevmem ama o katılsa daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 23 Ekim 2009; 13:22:23 >
  • Hayko ' nun gitmesi için trt yönetiminin değişmesi lazımdır (20 yıl geriden gelen bir zihne sahip olduklarından)
  • Şebnem Ferah gitseydi keşke...
  • şimdiden kaybettik :D
  • hayırlısı olur inş
  • Eurovision'un amacı daha öncelerde sadece müzik yarışması idi.şimdi ise tamamen siyasal durumlar söz konusu..Bölgesel oylar sadece kendilerine oy atarken bizde yine ermanistana tam puan vereceğiz..Balık hafızalı bir milletiz ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

Niye hep popçu katılıyo ? Sinir oluyorum popçulara Bi tek pop mu var. Hayko Cepkin'i sevmem ama o katılsa daha iyi olurdu.

2008'de Mor Ve Ötesi katıldı; ancak 7. olabildi. Türkçe bir Rock parçasıydı, klasik Mor Ve Ötesi tarzı.

Emre Aydın için de hayırlı olsun diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 23 Ekim 2009; 13:51:12 >
  • Yok mu hiç metal müzik sektörü Türkiye'de
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.