Şimdi Ara

Eurovision 2009 Sitesinde Kürdistan Reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi İngilizce bilen birisi bir mail hazırlasın, atıp hatalarını düzelttirelim arkadaşlar. Sitenin mail adresini bulamadım.

Reklamın olduğu link,

http://www.esctoday.com/news/read/12815

Eurovision 2009 sitesi,

http://www.esctoday.com/

• arkadaşım şaşıracak bişey yok google yaz binlerce site gelir.Kendilerini nette avutuyorlar.
  • Hocam o zaman google reklamı almasınlar, bu ne rezalet böyle.
  • Google reklamları,sayfadaki içeriklerle alakalı çıkar genelde,otomatik çıkarlar..Site yapımcısı reklam kodlarını sayfada bulundurur,reklamlar otomatik çıkar..Google reklamları yani,siteyle alakalı değil,filtreleyebilirler adsense kontrollerinden ancak sanmıyorum uğraşacaklarını..
  • google vermiş o reklamı Eurovisionla alakası yok
  • İyide Eurovision'a bırakın siyasi içerikliyi, siyasete biraz kayan bir şarkıyla bile katılmak yasak iken hangi akla hizmet böyle reklamlar alıyorlar. Google'da böyle reklamlar çıkıyorsa almasınlar bu kadar basit.
  • googlede tamam almıyalım reklam abi dicek ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

İyide Eurovision'a bırakın siyasi içerikliyi, siyasete biraz kayan bir şarkıyla bile katılmak yasak iken hangi akla hizmet böyle reklamlar alıyorlar. Google'da böyle reklamlar çıkıyorsa almasınlar bu kadar basit.

Burada google zarar görmüyor aksine karlı o çıkıyor.Ticari amaç söz konusu.Belkide google banane Türkiye-Kürt tartışmasın diyodur.
  • Google değil Eurovision sitesinden bahsediyorum. O habere her tıklanış Türkiye ve Hadise reklamı olucakken 'sözde' kürdistan reklamı oluyor, sizde gelmiş burda google falan diyorsunuz, Eurovision sitesi Google reklamı almasın şart mı alması.

quote:

Orjinalden alıntı: oxsıde

quote:

İyide Eurovision'a bırakın siyasi içerikliyi, siyasete biraz kayan bir şarkıyla bile katılmak yasak iken hangi akla hizmet böyle reklamlar alıyorlar. Google'da böyle reklamlar çıkıyorsa almasınlar bu kadar basit.

Burada google zarar görmüyor aksine karlı o çıkıyor.Ticari amaç söz konusu.Belkide google banane Türkiye-Kürt tartışmasın diyodur.

Yanlış ifade etmişim,Google değil Eurovision sitesi bu reklamı almasın demeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 1 Ocak 2009; 14:25:43 >

• quote:

Google almasın desek te her reklamı alıyor,gerdek gecesi,evlilik reklamları bile alıyor..Herşey para,o site için de para..
  • Kurdistan reklamı değil Kürtçe haber portalının reklamı, ayrıca arkadaşlarında dediği gibi Google Adsense.
  • Tamam ben vazgeçtim ne yazarsa yazsın, ne reklamı olursa olsun, bu millete az bile.
  • cok haklısın
    quote:

Tamam ben vazgeçtim ne yazarsa yazsın, ne reklamı olursa olsun, bu millete az bile.
  • I. Türk vatandaşlığı

MADDE 66. – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.

Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. (Son cümle mülga: 3.10.2001-4709/23 md.)

Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir.

Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz.

Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz.
  • yahu elin gavur sitesinde kürdistan reklamı çıkmış birbirinizi yiyorsunuz o ülkeler yıllarca terör örgütünü beslerken bu kadar isyan eden yoktu iş yazılı dökümana mı dökülmeli milletin gözünü açması için

• Cumhurbaskani Kurdistan diyor ne kalmis buna .
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Cumhurbaskani Kurdistan diyor ne kalmis buna .

neden demıs ??? (bu yonuylede bakmak gerekıyor ele almak gerekıyor) fıkrı olan varmı !!,

gereksız yorumlar yapmadan cıddı anlatabılıcek arkadas varsa dusuncesı olan varsa paylassın !!

(sacmalamıs .. yanlıs yapmıs vs vs gıbı basıt gerekısz yorumlardan sakınalım)
  • siz farkında değilsiniz ama kürdistan kurulalı 6 sene oluyor ırakta! orada sitenin suçu yok. kaldıki reklam veren siteyi inceleyin ve kaynağına bakın. ve unutmamak lazım, bu dünyada (ve ülkede) oldukça fazla kürtçe konuşan,kürtler var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

siz farkında değilsiniz ama kürdistan kurulalı 6 sene oluyor ırakta! orada sitenin suçu yok. kaldıki reklam veren siteyi inceleyin ve kaynağına bakın. ve unutmamak lazım, bu dünyada (ve ülkede) oldukça fazla kürtçe konuşan,kürtler var!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.