Şimdi Ara

Eurovision 2008'in en iyi parçalarından birisi: This Is My Life (İzlanda)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence bu yılki Eurovision'da en iyi şarkılardan birisi. (Euroband - This Is My Life) İzlanda bu yıl, önceki yıllara göre daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Nisan 2008; 21:59:34 >

• güzel ama öyle abartılcak kadar da değil(benim fikrim)
  • quote:

Eurovision 2008'in en parçalarından birisi: This Is My Life (İzlanda)

en ney??
  • sarki fena degil ama Deli super bir sarki bence bu diger sarkilardan daha iyi ancak turklerin sevilmemesinden dolayi 4-5 inci oluruz gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

quote:

Eurovision 2008'in en parçalarından birisi: This Is My Life (İzlanda)

en ney??

Şimdi farkettim. "İyi" sözcüğünü sıkıştırmayı unutmuşum. Sağol.
  • Şarkı 90'lı yıllardaki Europop dönemininin şarkılarına benziyor. Grubun adı üstünde zaten. Bende tuhaf bir bağımlılık yaptı, sürekli dinleyesim geliyor.
  • güzel ama aslında pek beğenmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hiç beğenmedim
  • en iyi kim bilememde en kötü bizim olduğumuz bariz
  • Bence Yunan lılar bu işi biliyor gene sağlam parça yapmışlar sahne performanslarıda iyi olursa kesin ilk dörde girerler gibime geliyor,
    bu arada İzlanda ya hiç şans tanımıyorum bu şarkı bana göre tam bir balon, şarkıda ne yaratıcılık ne kendine özgü bir hava hiç bir şey yok sanki 20 yıl öncesinin müziğini yeni keşfetmiş gibi uçuşturmuşlar.
    Bizim Deli ye gelince, fena parça değil hatta gayet güzel ben beğendim Eurovision da hakettiği değeri görürmü bilemem ama "This Is My Life" tan çok daha iyi derece alır diye düşünüyorum.
  • fena değil aslında.Yalnız bu sene Eurovisiondan umutluyum mor ve ötesi iyi bir derece getirir bize bence.
  • neye gore en kotu diyorsun? birincisi tum sarkilari dinledin mi? senin begenmemen sarkinin en kotu oldugu anlamina gelmez.. Eurovision un resmi sitesinde en cok dinlenen 2. sarki ``deli``...
    quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

en iyi kim bilememde en kötü bizim olduğumuz bariz
  • Bulgaristan'ın şarkısı çok güzel.Gençlere yönelik bir çalışma olmuş.Yarışmadaki favori bana göre Bulgaristan'dır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.